Sevgilimden ayrildim, icimdeki duyguyu tarif edemiyorum.

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
Sevgilimden ayrildim iki gun once. 2,5 aylik cok taze bi iliskiydi. Kisa sure icinde cok sey yasadik cok guzel gunler gecirdik. Ama olmuyodu iste, bi huzursuzluk cikiyodu illa ki. O hep alttan aliyodu sabrediyodu. Ayrilcam diyodum izin vermiyodu cok yalvardi etti falan. Ama yapamadim iste, sorunlari halledemedik ve bitirdim... Icim kan agliyor, cok uzgunum ama yapmak zorundaydim surekli tartismalar cok yipratti beni.. Seviyorum, cok seviyorum onsuz vakit gecmiyor msj atmamak aramamak icin kendimi zor tutuyorum. Ne yapicam kizlar ya nee Barissak isler yolunda gitmicek eminim. O yuzden unutmam lazim ama bunu nasil yapicam bilmiyorum. Cok kotuyum.

2,5 ayda sürekli tartışıyorsanız bitmesi hayırlı olmuş demek ki..
Çabuk unutursunuz emin olun.

2,5 ayda sürekli tartışıyorsanız bitmesi hayırlı olmuş demek ki..
Çabuk unutursunuz emin olun.

Umarim ya İcimdeki su gecmek bilmeyen aci yok mu, asil o kahrediyor beni... Ne bisey yiyip icebiliyorum ne uyuyabiliyorum.. Hic bisey yapasşm gelmiyor.

Süresi hiç önemli değil, kaç yıllık ilişkiler bile bir şekilde bitebiliyor, o an o acı geçmeyecek gibi geliyor ama emin olur geçiyor. Çoğu kadın yaşamıştır sanırım bunu. Kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulun onu düşünmemek için. Buradan söylemek kolay ama sizin için o kadar basit değildir şu an, mutlaka düzelecek hayatınıza devam edebilecek gücü kendinizde bulabileceksiniz bir süre sora.

Ben bazı şeyler nasıl başladıysa öyle devam edeceğine inanıyorum. 2.5 ay yıpratacak kadar olan kavgalar için biraz erken.

Zaman herşeyin ilacıdır. yalnız kalmayın arkadaşlarınızla sevdiklerinizle vakit geçirin. hobiler edinin sevdiğiniz şeyleri yapın derim ben zamanla alışıcaksınız. Mutlaka bu benim için doğru insan dediğiniz biri çıkacaktır karşınıza.

İnsallah. Tesekkur ederim desteginiz icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…