Sevgilimden ayrıldım

Ben geleneksel kadın erkek rollerinden yanayım, bunlara genellikle feministler karşı çıkmıyor mu? Yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum.

Şiddete karşı olmanın feminizmle alakası yok.

Hümanizmle var mesela.

Sevgilinden ayrılmışsın ama bir sonrakini de bir davar bulacaksın gibi bir hisse kapıldım.

Onu yapma kendine.

Barışmayacağım, kesin olarak ayrıldık.

Şiddete karşı olmanın feminizmle alakası yok.

Hümanizmle var mesela.

Sevgilinden ayrılmışsın ama bir sonrakini de bir davar bulacaksın gibi bir hisse kapıldım.

Onu yapma kendine.
Ben şiddete karşı olmaktan bahsetmedim ki, geçen konumda hiç hesap ödememiş olmam eleştirilmişti. Bildiğim kadarıyla feministler hesabı sürekli erkeğin ödemesine karşı, buradaki kadınlar da karşı olunca herhalde feministler diye düşündüm.

bak yine çarpıttın. hesabı ödememene değil, ne yiyeceğine bile erkek arkadaşının karar vermesiyle ilgiliydi o. ayrıca kavram karmaşası yaşıyorsun.

Yaa feministlerden üçüncü cins bir yaratıkmış gibi bahsetmeseniz, ne dersiniz?

bak yine çarpıttın. hesabı ödememene değil, ne yiyeceğine bile erkek arkadaşının karar vermesiyle ilgiliydi o. ayrıca kavram karmaşası yaşıyorsun.
Konumun sonunu okumuş muydun? En sonunda bir üye hiç hesap ödemememe laf çarpmıştı. Oraya cevap verdim ben.

Önceki konunuzu bilmiyorum
Bu konunuzda ilişkinizle ilgili değil burdakileri gömmek için acılmıs bir konu oldugu cok belli
Burada binbir cesit insan var
Bazen kendi ailemizle kardeşlerimizle bile fikir ayrılıgı yasarken burdaki bi dünya hayattan gelen kadının farklı farklı yorumlar yapmalarına sasırmanız cok tuhaf geldi
Ne yazdınızda size yüklenildi bilmiyorum ancak sunu biliyorum ki birden fazla eleştiri aldıysanız demekki gerçekten göremediginiz kendinizde bi hata var
Birde böyle düşünün

Kesinlikle burada öyle yorum yapan tipler var ki.Tamam herkes aynı düşünmez elestirmek normal.Ama bazı üyeler öyle bir yorum yapıyor ki.Kadın kadının dusmandır derler ya onun örnegi bence

19 yaşında olduğunuza emin misiniz?Kreşe giden çocuklara benziyor cevaplarınız.Konuya gelecek olursak burada çok konu okuyoruz ama sizi çözmek zor.Param var diyorsunuz adamı sonuna kadar sömürüyorsunuz ,nikah yok diyorsunuz geleneksel rollerde yaşıyorsunuz(!!!) Bu arada bence sevgiliniz de barışmaya pek gönüllü değildi yoksa önceki yazdıklarınıza bakarak sizin havada karada döneceğiniz var gibiydi.

Konumun sonunu okumuş muydun? En sonunda bir üye hiç hesap ödemememe laf çarpmıştı. Oraya cevap verdim ben.

ben o konunun nerden açıldığını vs de biliyorum. başka bir konuda sen hesabı onun ödediğini hatta bazen ne yiyeceğine bile sevgilinin karar verdiğini söylemiştin o konu oradan açıldı. ve ayrıca önceki konunda maddi özgürlüğün olduğunu yazmamıştın. bize anlattığın şey "erkek arkadaşın çalışıyor, sen ev işlerine bakıyorsun" şeklindeydi.

Şimdi birşey diyeceğim ama banlanabilirim...
Yahu burası New York City mi ne bekliyorsunuz me kadar güveniyorsunuz insanlara da evlenmeden ev tutmak Harika sanıyorsunuz...

Önceki konunuzu bilmiyordum bir koşu baktım.

Söylememek olmaz, insanları çıldırtmışsınız. Sevgiliniz tokat atmış neredeyse haklı bulmuşsunuz. Şiddet eğilimi var denmiş sen falcı mısın demişsiniz. Var mıymış yok muymuş?

Yeni bir eğlence arayan sensin.Malum rolden role giriyorsun.Şu ara rolsüz kaldın buraya sardın sanırım Fena mı işte aradığın eğlence burada.

Tabi, ordan açıldı. Durum aynen diğer konumdaki gibiydi, erkek arkadaşım çalışıyor ve ben de evle ilgileniyordum. Ayrıca babamın ve abilerimin düzenli olarak bana maddi olarak destek sağladıkları bir banka hesabım var, ben istediğim gibi harcıyordum çünkü sevgilimle en baştan da böyle konuşmuştuk, onun da haberi vardı.

Kesinlikle burada öyle yorum yapan tipler var ki.Tamam herkes aynı düşünmez elestirmek normal.Ama bazı üyeler öyle bir yorum yapıyor ki.Kadın kadının dusmandır derler ya onun örnegi bence
Evet çok haklısınız, açtığım bir konuda bir detayı göz ardı ettiğim için yanlış anlaşılmalar oldu ve inanın şahsıma eziksin diyecek kadar haddini aşanlar oldu yahu ben kimim nerden biliyorsunuz ezik olduğumu işinde gücünde kariyeri olan ve özgüveni tam olan biriyim (yanlış anlamayın kendimi övmek için değil ama insanların bilip bilmeden konuştuklarını açıklamak için durumumdan bahsettim) yani derdimizi paylaşıp rahatlamak için konu açıyoruz ama yorumlar yüzünden bir dayak yemediğimiz kalıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…