Ne dediğinden ve kendinden haberin yok, yazıkCahil olduğunu üslubundan konuşmandan ilk konundan anladım yani her yerinden akıyor bence dön bir kendine bak artık , ayrıca geçen konunda tek bir hakaret etmedim ben sana he evet şu an hakaret sayıyorsan cahil diyorum sana
Kusura bakma, unutmuşum. Hangi düşüncelerimden bahsediyorsun? Okula gelecek dönemde döneceğim, şu anda tatildeyim bir süreliğine.İstediğin kişiler yorum yapsın diye birşey mi var:))
Benim sorularıma da cevap verir misin?
Doğru düzgün yaz, tabi yapabiliyorsan. Şu anda yazdıklarından hiçbir şey anlaşılmıyor.sen şiddet gör
sonra gel burada aşıkım ölüyorum de
buradan tepkiler üzerine hayatının belki hatasından kurtul
gel tekrar konu aç ve atar yap
sen ve senin gibiler ülkem kanıdının vs si
Bazı üyelerin yazdıkları çok çok ağırdı, ve herkes yardım etmeye gelmemişti. Belki de o üyeler yüzünden objektif bir şekilde bakamıyorum, gerçekten yardım edenlere ilk mesajımda teşekkür etmiştim.Bir onceki konunuza baktim da verilen tepkiler gayet yerinde. Sindiremediginiz sey ne?
Atar yapmak ve polemik yaratmak yerine daha once yasadiginiz olayda sizi elestiren veya uyaran uyelere "hakli ciktiniz" demek ve tesekkur etmek daha adil degil mi aslinda?
:)) allah sana akıl fikir versinNe dediğinden ve kendinden haberin yok, yazık((
Cahil ve allah akıl versinden başka kelime yok mu lügatında? Yardımcı olmaya geldiğin yok, yazdıklarında zeka kırıntısı yok, yazdıklarını umursamadığımı söylüyorum ısrarla devam ediyorsun ve üstüne ne dediğinden de haberin yok. Tamam, ben cahilim, söylediklerini anlayacak bir kültürüm yok, neden uğraşıyorsun hala benimle? Başka konuya zıpla, kültür seviyesi sana uygun insanların konularına mesela.:)) allah sana akıl fikir versin
Bazı üyelerin yazdıkları çok çok ağırdı, ve herkes yardım etmeye gelmemişti. Belki de o üyeler yüzünden objektif bir şekilde bakamıyorum, gerçekten yardım edenlere ilk mesajımda teşekkür etmiştim.
:))) ne dediğimden niye haberim olmasın senin anlayacağın dilden konuşuyorum sen işine geleni anlıyorsun neyse zıplıyım ben hadi mademCahil ve allah akıl versinden başka kelime yok mu lügatında? Yardımcı olmaya geldiğin yok, yazdıklarında zeka kırıntısı yok, yazdıklarını umursamadığımı söylüyorum ısrarla devam ediyorsun ve üstüne ne dediğinden de haberin yok. Tamam, ben cahilim, söylediklerini anlayacak bir kültürüm yok, neden uğraşıyorsun hala benimle? Başka konuya zıpla, kültür seviyesi sana uygun insanların konularına mesela.
Aramıza katılmaya ne dersinsanırım bu forumun geneli feminist
sanırım bu forumun geneli feminist. Bu yüzden aşırı tepki aldım sanırım, ama artık önemli değil.
neyse yaşın küçük dahaDoğru düzgün yaz, tabi yapabiliyorsan. Şu anda yazdıklarından hiçbir şey anlaşılmıyor.
Yahu gelip gidip millete atarlanıyorsun.Ara bulursun. 2020de geçer diyolar.
Siz feministliği yanlış anlamışsınız.Ben geleneksel kadın erkek rollerinden yanayım, bunlara genellikle feministler karşı çıkmıyor mu? Yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum.
ya daha büyüyememiş olgun değil ki ama kendini dünyanın merkezinde görüyorYahu gelip gidip millete atarlanıyorsun.
Bir bakıma yorum sahibi de haklı yani.
Hem gelip fikir istiyorsunuz,istediğiniz gibi yorum alamayınca (daha doğrusu pohpohlanmayınca) oraya buraya saldırıyorsunuz. Daha sonra konu açıp "sizin yüzünüzdeeeğğnnn ühühü" diye ağlayıp burada konu açıyorsunuz. Konu açıyorsanız eleştiriye katlanmak zorundasınız. Kimse sizi eylemek zorunda değil burada. Sonradan bize suç bulacaksanız konu açmayın. Millete laf sokacağınıza biraz olgunlaşıp mantığınızı kullanın. Yeter yahu.
Ya sormaya daha büyüyememiş olgun değil ki ama kendini dünyanın merkezinde görüyor
hani daha 5 6 yaşında kız çocukları anneletinin topuklu aykkabılarını giyer makyaj yapar ayna önüne geçer ya
ruh hali aynı yani
kendini çok bilgili özgüvenli özgür görüyor ama çok zayıf
bu atarlar dayak yemesi moço erkek seviyorum demesi kendini kanıtlama ve bir otoriteye ihtiyacından geliyor
Siddete meyilli oldugu erkekten ayrildiginiz icin seni tebrik etmek istiyorum, onla evlenseydiniz size hergün siddet uygulayabilirdi iyi ki aileniz sizi destekliyor ve para konusu hic bilmiyorum yorum da yapamayacagim para konusu ama kendinden emin oldun eski sevgilin ne oldugu kurtuldun buna sükretBir konu açmıştım, geçen hafta mı ne. Sayenizde hayatımda duymadığım hakaretleri duydum, çok çok sağolun. Bir anlık sinirle üyeliğimi iptal ettirmiştim ama canım geri açtırmak istedi. Yardımcı olanlar da vardı tabi, Angelicapickles ve mevzuvar nickli üyeler örneğin, onlara gerçekten teşekkür ederim, tek tük de olsa yardımcı olmaya çalışanlar var o yüzden gömmeyeceğim burayı.
Sabaha karşı (eski) sevgilim döndü dışarıdan, ve özür dilemedi. Abarttığımı savunmaya devam etti, ama beni asıl şok eden kısım devamında söyledikleriydi, babasının da zaman zaman annesine vurduğunu, annesinin hiç benim gibi abartmadığını söyledi, bir tokattan bir şey olmazmış. Şiddetle ilgili böyle düşündüğünü hiç bilmezdim, ayrıca anne ve babasını da tanıyorum bana çok mutlu görünüyorlardı, mutluluk algımız farklıymış demek ki. Ben annem ve babamın ilişkisinde (ve çevremdek diğer ilişkilerde de) hiç şiddete rastlamadığımı söyleyince o da şok oldu, annem ve babam 40 yılı aşkındır evliler ve ona göre böyle bir şey mümkün olamazmış. Sonuç olarak ayrıldık, bu benim kabulleneceğim bir şey değildi çünkü. Pişman olduğunu/olacağını ummuştum, yanılmışım. Şiddeti son derece normal karşılıyormuş, kendi ailesinde de normalmiş meğerse.
Gelelim buraya, açıkçası içim soğuduğu için pek bir şey söyleyemeyeceğim ve bir de hatırlamıyorum fazla, o geceyle ilgili en net hatırladığım şey bilgisayar karşısında ağlıyor olduğum. Belki bazılarına göre bunu abartıyorumdur ama ben hayatımda böyle muamele görmedim, hiçbir yerde. Ailemi diline dolayanlar, ilişkide kesin rollerin gerekli olduğunu savunuyorum diye asalak olduğumu söyleyenler. Sanki benim param yok da, sevgilime muhtaçmışım gibi. Ben burada hayat hikayemi ayrıntılı olarak anlatmama gerek olmadığını düşünmüştüm ama demek ki yanılmışım, benim paraya felan ihtiyacım yok. İstersem para kazanabileceğim yeteneklerim var başta, olmasa bile babam ve abilerim beni fazlasıyla destekliyorlar, sevgilimle yaşarken de paraya ihtiyacım yoktu, param vardı sadece kendi kişisel ihtiyaç ve hobilerim için harcıyordum, ki bu konuda hemfikirdik, o da ilişkide maddi yükün tamamen erkeğe ait olması gerektiğini düşünüyordu, biz bunları en başta zaten konuşmuştuk. Ve bu konuda kimsenin söz hakkı olduğunu düşünmüyorum, sanırım bu forumun geneli feminist. Bu yüzden aşırı tepki aldım sanırım, ama artık önemli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?