Tamam sen öyle bil.Yeni bir eğlence arayan sensin.Malum rolden role giriyorsun.Şu ara rolsüz kaldın buraya sardın sanırım Fena mı işte aradığın eğlence burada.
Teşekkür ederim detaylı yorumun için. Ayrıldık kesin olarak, bir daha barışmayacağımdan eminim.Kuzum konunu bilmiyordum okumaya çalıştım. O dönemde yazdıkların:
1. 16 yaşında evden ayrılmışsın ve şu an 19 yaşındasın. 27 yaşında biriyle birlikte yaşıyorsun.
2. Lisans okuyormuşsun ama dondurmuşsun. Nedeni yazılmamış ama sevgilinle birlikte daha iyi bir yaşam için para biriktirmek için farklı bir ile taşındığınızı yazmışsın. Sevgilin için dondurma işini yaptın diye düşündürdü bana.
3. Sevgilinin tüm masrafları karşıladığını ve hayalleriniz için (seyahat vs) para biriktiriyor. Sen okumuyor ve çalışmıyorsun. Ev düzeni sana ait. Evlilik düşünmüyorsunuz (gelecekte dahi)
4. Gün geliyor sevgilin ev düzeni ile ilgi (belki başka şeyler de vardı patlama noktası oldu) sana kızıyor ve tokat atıyor sen onu evden kovuyorsun. O da sana ev benim para benim sen defol diyor.
5. Burada konu açıyorsun destek istiyorsun ya da umut arıyorsun.
Hayatta çok zor şeyler yaşamış olabilirsin ama yaşın çok küçük. Herkes az ya da çok benzer zorluklarla daha uzun süredir yaşamak zorunda kalmıştır emin ol. Senin manipüle edildiğini düşünüyorum kendini şartlandırmışsın herşeyin çok güzel olacağına. Ancak 27 yaşında birisi 19 yaşındaki bir kızla ilerde evlilik dahi düşünmüyor. Onuokula ya da deneyim kazanması için işe gitmesine teşvik etmiyor... Ailen para göndermiyorsa, sen bir işte çalışmıyorsan ya da burs almıyorsan sevgilinle yaşadığın ilişki sağlıklı değilmiş ki zaten. Tokat meselesi için şunu söyleyeyim adam refleks olarak ya da yapar yapmaz pişman olacak şekilde bir hareket yapmış olsa, bunun öncesinde mükemmel bir insan olsa yaptığı an ayaklarına kapansa; sen de ayakları üzerinde duran biri olsan ve bu hareketi tekrar yaptığında seni bir daha göremeyeceğini bilse bir defalık affedilebilir. Ancak dediğim gibi manipüle edildiğin için büyük tabloyu göremiyorsun...
Evet toz kondurmadığınız. "İkincisi olmayacağına eminim" demiştiniz hatta.Evet haklı çıktılar, konuyu o yüzden açtım zaten. Yürekliysem açarmışım konu, görürlermiş, öyle diyenler vardı. Toz kondurmadığım? Buradaki pek çok üyeyle ciddi iletişim problemi yaşıyorum, benim diğer konumda söylediğim çok aşık olduğum ve özür dileyeceğini umduğum. Ha bir de "bugün tokat atan yarın öldürür" diyenler vardı ki hala karşıyım o düşünceye, saçma buluyorum. Vurmak ve öldürmek ayrı şeyler.
Evet bunların hepsini yazdım çünkü insanların ezbere konuştuğunu düşündüm. Yanıldığımı yazmışım konuya zaten, daha ne istiyorsunuz?Evet toz kondurmadığınız. "İkincisi olmayacağına eminim" demiştiniz hatta.
İnsanlar size sevgilinizin şiddete meyilli olduğunu, bunun devamının geleceğini söylemişlerdi hatırlarsanız.
Siz devamlı normalde böyle olmadığını şu an koşulların anormal olduğunu, o yüzden size vurduğunu, belki hiç devamının gelmeyeceğini pişman olacağını, hatasını anlayacağını bildiğinizi, sevgilinizin hakkında yazılanları hak etmediğini ve benzer bir sürü şeyi söylemediniz mi?
Hatta size "bunun devamı gelir" diyen üyeye "müneccim misin sen geleceği mi görüyorsun" diye yükselmiştiniz.
Demek ki bazı insanlar gerçekten "geleceği görebiliyormuş".
Sen daha ne istiyorsun pekiEvet bunların hepsini yazdım çünkü insanların ezbere konuştuğunu düşündüm. Yanıldığımı yazmışım konuya zaten, daha ne istiyorsunuz?
Şöyle bir baktım da seni hiç alıntılamamışım. Yorumlarını önemsemiyorum, neden yazmaya devam ediyorsun? Geçen konum olaylı bittiği için devamını yazmak istedim, kötü bir şey mi yapıyorum?Sen daha ne istiyorsun peki
Çünkü hala insanlara yukarıdan bakma tutumunu gösteriyorsunuz.Evet bunların hepsini yazdım çünkü insanların ezbere konuştuğunu düşündüm. Yanıldığımı yazmışım konuya zaten, daha ne istiyorsunuz?
Canım ben seni çok alıntılıyorum emin ol çünkü cahilsin ve doğal olarak anlayamıyorsun küçüksün hata yapma diye anlatıyor bunca kadın burda çoğumuzun senin yaşında kızı var he ayrıca işine gelmeyen yorumları önemsemiyorsun biliyorumŞöyle bir baktım da seni hiç alıntılamamışım. Yorumlarını önemsemiyorum, neden yazmaya devam ediyorsun? Geçen konum olaylı bittiği için devamını yazmak istedim, kötü bir şey mi yapıyorum?
Gerçekten yardımcı olmak isteyen bazı üyeler vardı, o yüzden açtım bu konuyu. İnsanlara yukarıdan baktığımı düşünmüyorum.Çünkü hala insanlara yukarıdan bakma tutumunu gösteriyorsunuz.
Buradaki çoğu insandan yaşça çok küçüksünüz, şiddet gibi bir konuda herkese kafa tuttunuz ve yanıldınız, evet yanıldığınızı kabul ediyorsunuz ama hala sizi muhatap alan insanları suçlar bir yaklaşım içindesiniz.
Gerçekten samimi olsaydınız "müneccim misin sen" diye kafa tuttuğunuz üyeye kusura bakma derdiniz mesela. Sizin derdiniz "ya çok üstüme geldiniz ama haklıymışsınız gerçekten bir bildiğiniz varmış" demek değil. Derdiniz ne onu bilmiyorum ama.
Cahil olduğumu nereden anladın? Geçen konumda da böyle hakaret edip durmuştun, şimdi de buradan mı devam edeceksin? Yaşımın bu kadar problem edileceğini bilseydim hiç yazmazdım profilime. Hata yapmayayım diye uğraşan kadınlar var ama sen onlardan biri değilsin.Canım ben seni çok alıntılıyorum emin ol çünkü cahilsin ve doğal olarak anlayamıyorsun küçüksün hata yapma diye anlatıyor bunca kadın burda çoğumuzun senin yaşında kızı var he ayrıca işine gelmeyen yorumları önemsemiyorsun biliyorum
Yorumundan hiç hoşlanmadım ama iyi niyetli birine benziyorsun, teşekkür ederim o yüzden.Neden bu kadar agresif olduğunu anlamadım. Daha 19 yaşındasın, her şeyi geçtim tecrübe olarak buradaki üyelerin bir şeyler biliyor olabileceğini, haklı olabileceğini hiç düşündün mü? Hem ilk konunda agresifsin, hem de bu konuda yanılmışım ne istiyorsunuz benden diyorsun. Unutma ki buraya yardım ya da danışma amacıyla konu açan ilk başta sensin.
Buradaki çoğu kişi 19 yaşındaydı bir zamanlar, benzer ya da farklı hatalardan süzülüp bir hayat görüşü edindiler. Nükteli ya da alaycı bile olsa bu üslubun sebebi tokada rağmen devam eden bir ilişkinin sonunu görmelerinden kaynaklı. Kim ki ben oldum diyorsa o kişi olmamıştır. Bırak insanlar seni takdir etsin. Hakkımda hiçbir şey bilmiyorsunuz diye çıkışıyorsun ya, işte asıl hakkında hiçbir şey bilmeden bu derece isabetli yorumlar yapmaları insanların hayat tecrübesi sahibi olduğunu gösterir.
Hem 16 yaşından beri kendi kararlarımı kendim veriyorum diyorsun, hem insanları feminist görüşe sahip olmakla suçluyorsun. Erkek beni kontrol etsin, elimi cebime attırmasın, benim adıma karar versin ama işime gelmeyince bana karışmasın diye bir hayat malesef yok. Yerinde olsam bir an önce ekmeğimi elime alır, kimseye muhtaç olmaz, ondan sonra kendi seçimlerimi yaşar, bana uymazsa kapıyı gösterirdim.
sen şiddet görBu ne?
Yorumundan hiç hoşlanmadım ama iyi niyetli birine benziyorsun, teşekkür ederim o yüzden.
Siz bilirsiniz.Gerçekten yardımcı olmak isteyen bazı üyeler vardı, o yüzden açtım bu konuyu. İnsanlara yukarıdan baktığımı düşünmüyorum.
Cahil olduğunu üslubundan konuşmandan ilk konundan anladım yani her yerinden akıyor bence dön bir kendine bak artık , ayrıca geçen konunda tek bir hakaret etmedim ben sana he evet şu an hakaret sayıyorsan cahil diyorum sanaCahil olduğumu nereden anladın? Geçen konumda da böyle hakaret edip durmuştun, şimdi de buradan mı devam edeceksin? Yaşımın bu kadar problem edileceğini bilseydim hiç yazmazdım profilime. Hata yapmayayım diye uğraşan kadınlar var ama sen onlardan biri değilsin.
Kavga etmeye dönmedim aslında, tesadüf eseri bana çatan üyeler yazıyor konuma. Şimdi kapatılmasını isteyeceğim, sanırım istediğim kişiler yorum yapmayacak.Sen dönmüşsün ama kavga etmeye dönmüşsün sanırım. Hala düşüncelerin aynı mı? Ayrıldıktan sonra hayatını nasıl devam ettiriyorsun? Okula döndün mü ya da işe başladın mı?
İstediğin kişiler yorum yapsın diye birşey mi var:))Kavga etmeye dönmedim aslında, tesadüf eseri bana çatan üyeler yazıyor konuma. Şimdi kapatılmasını isteyeceğim, sanırım istediğim kişiler yorum yapmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?