Sevgilimden ayrıldım

Bak gülüm. Sana bu adamın ideal gelin adayını tarif edeyim ve sen buna neden uymadin onu anlatıyım: ideal gelin adayının beyin ölümü gerçekleşmiş olmali. O beyin yerine bulaşık süngeri yerlestirecek. İstediği gibi kiri doldursun. Yani ideal gelin adayinin kendi aklı fikri yok süngere dökülenlerle hareket eder. Ayni sünger ile gidip kv denin etrafını temizler (ayni evde yaşıyor ama orası kvdenin evi!), ablanın evi temizler. Adamin istedigi zaman onunla yatar, işini görür. İstediği zaman çocuk doğurur. Bütün hakimiyet ama kvde bu arada. Ideal sünger gelinin hükmü yok o evde. Narsist admlar ilk seni ailenden ve cevrenden ayırır. Cünkü etrafinda normal insan olunca beyin ölümü yeterli kadar hızlı gelişmiyor. Anladın mi? Asaglamak ve küfürler de bu hizlandirmanin bir parçası

Yerine göre hareket eden biriymiş. Kamp yaptığjmız zamanlar böyle davranmıyormuş, istanbulda böyle daveanmıyormış... kendi çok hayt görmüş. Gitar çalıp şarkı söylğyor diye kendince fazla ileri förüşlü olduğunu düşünüyor

Yapma Allah aşkına sevmek biraz da merhametten geçer saygıdan geçer adam seni ailesine amele etmiş. Ben evli olduğum halde yapmıyorum senin yaptıklarını. Temizlik yapmak nedir ya hizmetçi dediğimiz kişi bile bu işi parayla yapıyo. Karşılığında ne aldın kendine bi sor. Emin ol yeni sevgilisine yaptırmaz. Seni sevgili gibi görmüyor bence evlenip işini gücünü yaptırabileceği biri gibi görmüş. Tatilini erteliyorsun ama o seninle gelseydi tatil yapsaydınız sevgili gibi bunları hiç düşünmedin mi acaba falan demedin mi yazık kendine bunu yapma. Bunun için mi okuyorsun. Çok diğergamsan bunu annene babana yap canım. Bir sürü insan tavsiyede bulunmuş bence hepsini kafana kazı ve gözünü aç.
Yaptırmaz adım gibi eminim. Beni öyle kullandı ki buna ben izin verdim ama... kadınlık gururum onurumu ayaklar altına aldım. Neler istemei ki benden! Oma kalsa hepsi sevgiden

Yaptırmaz adım gibi eminim. Beni öyle kullandı ki buna ben izin verdim ama... kadınlık gururum onurumu ayaklar altına aldım. Neler istemei ki benden! Oma kalsa hepsi sevgiden
Ona kalsa diyorsun ama seni de bayağı inandırmiş bu duruma hala özünde iyi diyosun açtığın konuda mesajların hepsini oku senden başka iyi diyen var mı adama :KK12: dua et aramasın hatta engelle ve şükret

Halbuki malin önde gideni
Ailesi taradından çok pohpohlanmış oda babasını kaybedince evin bütün sorumluluğunu kendisi almış. Annesi evin babası diyor kendisi için. Bir abisi var ama her şeyi kendisi üstleniyor. Abisinin nikahı için bile kendi uğraşıyor abisi evde uyurken. Düğün organizasyonları vs... bir ablası telefon alsa bile kendisine sormadan almaz.. o benden de aynı şeyi istedi ki yaptım her şeyi kendisine sorarak yapmak istedim. Kendi düşüncelerimi kenara bıraktım. Ama neden bunları yaptı bana sevgimin karşılığı bu muydu?

Ona kalsa diyorsun ama seni de bayağı inandırmiş bu duruma hala özünde iyi diyosun açtığın konuda mesajların hepsini oku senden başka iyi diyen var mı adama :KK12: dua et aramasın hatta engelle ve şükret

Şu anda sizin gördüklerinizi göremiyorum. Bana bunları ve daha fazlasını yaşattığı gibi iyi şeylerde yaşattı. Bie şeyler yaptı kendi çapında ama asla benimki kadar büyük değildi. Onunlayken hiçbir zaman öyle bir kıstas yapmadım. Sadece onu nasıl daha çok mutlu ederim diye düşündüm durdum. Ama hiç memnun olmadı. Bie keresinde ağzından bie kitap istemişti öylesine koleksiyon yapıyordu. Gittim kendişsne aldım diye benimle kavga etti. Kitabın fiyatı sadece 70 liraydı. Neden böyle para harcıyormuşum. Amacım onu mutlu etmekti. Sevgililer gününde kendisine pahalı bir ayakkabı aldım diye ayakkabıyı iade ettirdi bana ağlaya ağlaya.. gözümde değildi hiçbiri ama hiçbiri

Şimdi söze nasıl başlanır bilmiyorum.. ilk zamanlar çok güzel giden bir ilişkim vardı herkesin olduğu gibi... anaç yapım var ve herkesi hemen sahiplenim fedakarlığın dibine vuruyorum. Bunu erkek arkadaşıma gösterdikçe daha fazlasını istedi, neler yapmadım. Annesinin evinde temizlik mi yapmadım, ablasının evinde ablasına hizmet mi etmedim... tam tatile gidecekken karar değiştirip ablasının yanına ağrıya mı gitmedim... haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri... ben o kadar kendine güvenen ve dik bir insandım ki beni olmadık şekle soktu. Ailemi bile karşıma aldım, konuşmadım.. ona göre onun yüzünden karşıma almadım ailemi... daha 5 gün olmadı ve biriyle konuştuğunu düşünüyorum. Şimdi iyi ki bırakmışsınız diyeceksiniz ama ben hala seviyorum ve özünde gerçekren iyi biri olduğunu biliyorum. Ve evlendiğimizde annesiyle yaşama zorunluluğum vardı.
Adamın ailesine niye hizmetçi oldunuz?onu anlamadım.

Neden kendini bu kadar harcattın? Yanlış yapmışsın, her şeyin sınırı var. Hepimiz fedakarlık ettik üzüldük eyvallah ama seninki resmen feda olmak olmuş.
Artık üzülmeyi bırak ve hayata dön, zira karşı taraf seveni iplemiyor.

Hizmetçi olmadım onu memnun etmek için uğraştım. Ailesiyle mutlu olan biriydi ve ailesinin içine girdim kendi ailemi yok sayarak. Babamın istemeyişinin nedeni de mezhepten kaybaklıydı. Bunu kabıl etmediğim için karşıma aldım.
Valla bastan orda hatayı yapmıssınz,memnun olsun diye anasının evini temizlersen,adam da sana yer bezi muamalesi yapar cnm.
Gel gel,git git olmuşsun.
Nedir yani bulunmaz hint kuması mı?
Hic kimse içinde ne ailenizi,ne kendinizi yok saymayın.
Siz sayarsanız onlarda sayar.

Ailesi taradından çok pohpohlanmış oda babasını kaybedince evin bütün sorumluluğunu kendisi almış. Annesi evin babası diyor kendisi için. Bir abisi var ama her şeyi kendisi üstleniyor. Abisinin nikahı için bile kendi uğraşıyor abisi evde uyurken. Düğün organizasyonları vs... bir ablası telefon alsa bile kendisine sormadan almaz.. o benden de aynı şeyi istedi ki yaptım her şeyi kendisine sorarak yapmak istedim. Kendi düşüncelerimi kenara bıraktım. Ama neden bunları yaptı bana sevgimin karşılığı bu muydu?

Çünkü malın önde gideni. Babası ölmüş, sorumluluk almış, ama insan olmayı becerememiş. Benim babamda öldü, bende bütün ailenin sorumluluğunu aldım. Bu insanı olgunlaştırır normalde, ama bu adamda bu bir üstünlük kompleksi yaratmış. Kendini gerçekten bir halt zannediyor ama değil. Siz şu anda bu kadar zayıf durumda olmasaniz bunu görürdünüz. Ilerde karşına doğru düzgün bir erkek çıksa ne demek istediğimi anlardın. Düzgün bir ilişkide bu yaşadıklarının birini yaşamazsın

Elalemin annesinin evini temizleyip,ablasinin evinde hizmetcilik yapip,sizi dunyaya getiren,buyuten insanlari karsiniza aliyorsaniz,herseyi haketmis oluyorsunuz.Bir de bundan fedakarlık gibi bahsediyorsunuz.Sizin yaptiginiz seyler fedakarlik degil...

Yaptığınız bütün yorumlar içimi rahatlattı ama.. yaşınız benden büyük sanırım. Peki pişman olacak mı? Ben olmayacağını düşünüyorum. Ona ulaşmamam için her şeyi yaptı çünkü. Onu merak edeceğimi biliyor ve o yüzden teyzelerimi dahş engelledi
Bir tutam faydam olduysa ne mutlu canım.. senden büyüğüm 3 yaş. Pişman olur mu bilmiyorum ama hiç bir insan iyi olanı unutamaz karşısına kötü biri çıktıkça kafasını duvara vurur. Evren intikamını çok güzel alır merak etme. kendini merak ettirmenin en iyi onu arama sorma asla mesaj atma sen de onu engelle sana ulaşırsa tekrar kandırabilir seni bunu kendine sakın yapma. Üç beş yıl sonra ben bunu nasıl yaptım kendime diyeceksin. Ama şunu söyleyim iyi ki böyle bir şey yaşadın ve ucuz atlattın sana okkalı bir tecrübe olacak. En başta kendini affetmeyi öğren ve yola devam et. Üzgünüm ama bu ilişkinin seveni sensin o değil hiç olmamış da. Aksi şekilde olsaydı senin peşinden gezen arar mı acaba diyen ailesiyle arasını bozan o olurdu seni sevmemiş kullanmış bunu hiç unutma. Ailenle aranı düzelt hata yaptıklarından özür dile. Kafayı yiyip evde oturma sana iyi enerji veren arkadaşlarınla takıl.

Şu anda sizin gördüklerinizi göremiyorum. Bana bunları ve daha fazlasını yaşattığı gibi iyi şeylerde yaşattı. Bie şeyler yaptı kendi çapında ama asla benimki kadar büyük değildi. Onunlayken hiçbir zaman öyle bir kıstas yapmadım. Sadece onu nasıl daha çok mutlu ederim diye düşündüm durdum. Ama hiç memnun olmadı. Bie keresinde ağzından bie kitap istemişti öylesine koleksiyon yapıyordu. Gittim kendişsne aldım diye benimle kavga etti. Kitabın fiyatı sadece 70 liraydı. Neden böyle para harcıyormuşum. Amacım onu mutlu etmekti. Sevgililer gününde kendisine pahalı bir ayakkabı aldım diye ayakkabıyı iade ettirdi bana ağlaya ağlaya.. gözümde değildi hiçbiri ama hiçbiri
Canım bu adam seni sevmemiş paranı düşünüyorsa alırdı hediyeyi çok beğendim derdi sana daha pahalı bir şey alıp ya da bir ihtiyacını giderip onun açığını kapatabilirdi sana hep kendini hiç gibi hissettirmeye çalışmış. Bu adam ne mezunu eğitim seviyesi senden düşük mü

Şimdi söze nasıl başlanır bilmiyorum.. ilk zamanlar çok güzel giden bir ilişkim vardı herkesin olduğu gibi... anaç yapım var ve herkesi hemen sahiplenim fedakarlığın dibine vuruyorum. Bunu erkek arkadaşıma gösterdikçe daha fazlasını istedi, neler yapmadım. Annesinin evinde temizlik mi yapmadım, ablasının evinde ablasına hizmet mi etmedim... tam tatile gidecekken karar değiştirip ablasının yanına ağrıya mı gitmedim... haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri... ben o kadar kendine güvenen ve dik bir insandım ki beni olmadık şekle soktu. Ailemi bile karşıma aldım, konuşmadım.. ona göre onun yüzünden karşıma almadım ailemi... daha 5 gün olmadı ve biriyle konuştuğunu düşünüyorum. Şimdi iyi ki bırakmışsınız diyeceksiniz ama ben hala seviyorum ve özünde gerçekren iyi biri olduğunu biliyorum. Ve evlendiğimizde annesiyle yaşama zorunluluğum vardı.
Allah kurtarmış.
Biliyorum üzülüyorsun, ben de yeni ayrıldım anlıyorum içinde bulunduğun ruh halini, ama umarım geçecek...

Canım bu adam seni sevmemiş paranı düşünüyorsa alırdı hediyeyi çok beğendim derdi sana daha pahalı bir şey alıp ya da bir ihtiyacını giderip onun açığını kapatabilirdi sana hep kendini hiç gibi hissettirmeye çalışmış. Bu adam ne mezunu eğitim seviyesi senden düşük mü
O para harcamıyım diye yaptı.. en son sevgililer gününde ihtiyacım olan bir şeyi aldı kendisi de alıyordu ama ben hiçbir özel gün gözetmeksizin uaptım içimden geldiği için söz konusu burda bana bir şeu alması değil söz konusu bınlara bile kavga çıkartıyoedu ona göre sevdiğinden yine.. eğitimi üniverste mezunu

Back
X