Sevgilimden ayrıldım

Son senemdi yüksek lisans doktora yapma hayallerim vardı zaten geç başladım üniversiteye bide bu oldu. Özlüyorum, maalesef seviyorumm ama bende farkındayım bana yaptıklarını ama kalp bu hadi unutayım deyince olmuyor. Bir daha bu kadar fedakarlık mı asla
Eminim coğumuz hayatımızın bır donemınde su an bulundugun durum ıcerısınden gectık. Sevdık terk edıldık cok uzulduk ama gecıyor buna emın ol kendını tanı hayatta karsı durusunu koru dogru ınsanı buldugunda ıcınde bulundugun mutluluga şükredıceksın.:KK66:

Ona göre peşinde koşan milyon tane kız var, ben hayatındayken ablası birkaç kişi öneriyordu. Erkek arkadaşımın yanına gitmeme tamam desin diye ablası bunlarla görüşürsen gelebilir bende kalabilir diyen bir insan bulması onun için çok kolau
sen bunlara tamam mı dedin? bunlar için mi gittin hizmet ettin ev temizledin. lütfen yapmayın böyle saçmalık olamaz kendinizi küçük düşüren sizsiniz. böyle insanlar için fedakarlık yapılmaz

Sizi kakılmış gibi görmüş ama özünde iyi. Bana iyi olmayanın özünü seveyim amannnn.. :KK47:

sen bunlara tamam mı dedin? bunlar için mi gittin hizmet ettin ev temizledin. lütfen yapmayın böyle saçmalık olamaz kendinizi küçük düşüren sizsiniz. böyle insanlar için fedakarlık yapılmaz
Yaptım ama ve hiç gocunmadan o beylik bütün lafları tek tek yedim öyle yedşm ki hala bana bunları yaşattığına inanamıyorum

BEnce sen bu kafayla git bir daha ayaklarını falan yıka hatta paspas et kendini belki sana geri döner hani çok iyi biri ya özünde!

Son senemdi yüksek lisans doktora yapma hayallerim vardı zaten geç başladım üniversiteye bide bu oldu. Özlüyorum, maalesef seviyorumm ama bende farkındayım bana yaptıklarını ama kalp bu hadi unutayım deyince olmuyor. Bir daha bu kadar fedakarlık mı asla

Yapsana o zaman
Ben de yapıcıııım
25 yaşındayım :rolleyes:

sizin kendinize saygınız yok adamın niye olsun? gerek yok bu kadarına sonraki ilişkinizde kendinizi bu kadar yere düşürmeyin lütfen

Şimdi söze nasıl başlanır bilmiyorum.. ilk zamanlar çok güzel giden bir ilişkim vardı herkesin olduğu gibi... anaç yapım var ve herkesi hemen sahiplenim fedakarlığın dibine vuruyorum. Bunu erkek arkadaşıma gösterdikçe daha fazlasını istedi, neler yapmadım. Annesinin evinde temizlik mi yapmadım, ablasının evinde ablasına hizmet mi etmedim... tam tatile gidecekken karar değiştirip ablasının yanına ağrıya mı gitmedim... haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri... ben o kadar kendine güvenen ve dik bir insandım ki beni olmadık şekle soktu. Ailemi bile karşıma aldım, konuşmadım.. ona göre onun yüzünden karşıma almadım ailemi... daha 5 gün olmadı ve biriyle konuştuğunu düşünüyorum. Şimdi iyi ki bırakmışsınız diyeceksiniz ama ben hala seviyorum ve özünde gerçekren iyi biri olduğunu biliyorum. Ve evlendiğimizde annesiyle yaşama zorunluluğum vardı.
iyi biri değilllll sen kendini kandırıyorsun tecrübe ile sabit bak iyi falan değil ben beş yıl sonunda kabullendim bunu sen daha erken kabullen iyi olan biri bu anlattıklarını yapmaz.

Yaptım ama ve hiç gocunmadan o beylik bütün lafları tek tek yedim öyle yedşm ki hala bana bunları yaşattığına inanamıyorum
keşke yemeseydin bazı şeylerden ders al asla kendinden ödün verme aileni seni böyle ezen insanlar için karşına alma.

iyi biri değilllll sen kendini kandırıyorsun tecrübe ile sabit bak iyi falan değil ben beş yıl sonunda kabullendim bunu sen daha erken kabullen iyi olan biri bu anlattıklarını yapmaz.
İyi şeylee sürekli aklıma geliypr anlatarak o yaptığı iyilikleei unutmaya çalışıyorum nankörlük değil sadece çok ama çok acı çektim seviyorum hala evet bir anda unutamam ama yaşadıklarım kolau şeyler değildi

keşke yemeseydin bazı şeylerden ders al asla kendinden ödün verme aileni seni böyle ezen insanlar için karşına alma.

Çok çok haklısınız ailemi karşıma alma nedenim mezhepti. Benim kafa yapım onlar gibi değil ama o kendi için sandı bense kim olsa aynısını yapardım evet çok sevdim çok değer verdim ama bu kullanmakta demek istemiyorum kendisine yakıştırmıyorum ama karakterim bu diyip öyle sıyrılıyoedu işin içinden

allah kolaylık versin, yolunuz çok uzun. ve allah gönlünüze göre verir inşallah. değerini bilin zamanın ve sevdiklerinizin.

Bana Zamandan Söz Ediyorlar
Gelip size zamandan söz ederler
Yaraları nasıl sardığından ya da her şeye nasıl iyi geldiğinden.
Zamanla ilgili bütün atasözleri gündeme gelir yeniden.
Hepsini bilirsiniz zaten, bir işe yaramadığını bildiğiniz gibi.
Dahası onlar da bilirler. Ama yine de güç verir bazı sözler, sözcükler,
öyle düşünürler.
Bittiğine kendini inandırmak, ayrılığın gerçeğine katlanmak,
sırtınızdaki hançeri çıkartmak, yüreğinizin unuttuğunuz yerleriyle
yeniden kucaklaşmak kolay değildir elbet. Kolay değildir bunlarla
başetmek, uğruna içinizi öldürmek. Zaman alır.

Zaman
Alır sizden bunların yükünü
O boşluk dolar elbet, yaralar kabuk bağlar, sızılar diner, acılar
dibe çöker. Hayatta sevinilecek şeyler yeniden fark edilir. Bir
yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız.
Oysa o boşluğu dolduran eksilmenizdir.

Gün gelir bir gün
başka bir mevsim, başka bir takvim, başka bir ilişkide
o eski ağrı
ansızın geri teper.
Dilerim geri teper. Yoksa gerçekten
Bitmişsinizdir.

Zamanla yerleşir yaşadıkların, yeniden konumlanır, çoğalır
anlamları, önemi kavranır. Bir zamanlar anlamadan yaşadığın
şey, çok sonra değerini kazanır. Yokluğu derin ve sürekli bir sızı
halini alır.
Oysa yapacak hiçbir şey kalmamıştır artık
Mutluluk geçip gitmiştir yanınızdan
Her şeye iyi gelen zaman sizi kanatır...
Murathan Mungan

Haklısınız ben ordaki şuursuzca kelimesine takıldım. Evet her dediğiniz de haklısınız ama çok zoruma gidiyor

Sizi kırmak için değil olayın gerçekliğine inanamadığım için söyledim onu. Yaşadıklarınızın tek bir normal tarafı yok çünkü.
Şimdi hazır ayrılmışken ve buradaki yorumları gördükten sonra bir silkelenip kendinize gelin. Kurtulduğunuza sevinmeniz lazım.
Değer vermek, sevmek bu değil. İlişki böyle yaşanmaz. Kendi değerinizin farkına varın.
Bununla ilgili sıkıntı yaşıyorsanız gerçekten de gidip bir uzmandan yardım alın. Kötü bir şey değil bu.
İnsan bazen yönünü şaşırabilir, geçmişten getirdiği yükler olabilir, bazı kavramları yanlış değerlendiriyor olabilir. Yardım alırsanız hem bu ilişkiyi daha kolay atlatırsınız hem de ileride daha sağlıklı, mutlu olacağınız ilişkiler kurarsınız.

Gerçekren sevildiğümi hissettirdi bana ama öyle güzel hissettiyordu ki ilk zamanlar ama... o bana bunları gösterdikçe onu mutlu etmeliyim dedim ama ben verdikçe artık daha fazlasını istedi yapmadığım zamanlar ayrılıkla tehdit etti nasıl yalvarıyordum kendisine anlatamam size

Bana bir iyilik yaparmisin? Lütfen internetten narsist kişilik bozukluğu ve böyleleri ilişkilerdeki davranışları bir araştır. Göreceksin senin bu bahsettiğin kişi aynen öyle narsist çıkar

Gerçekren sevildiğümi hissettirdi bana ama öyle güzel hissettiyordu ki ilk zamanlar ama... o bana bunları gösterdikçe onu mutlu etmeliyim dedim ama ben verdikçe artık daha fazlasını istedi yapmadığım zamanlar ayrılıkla tehdit etti nasıl yalvarıyordum kendisine anlatamam size
Iste iliskilerde terazinin dengesi bozulunca iliski de bozuluyor.
Her iliski guzel baslar. Baslardaki ilgi ile gozunu boyamis. Ama onemli olan ayni devam etmesidir. Ara sira inis cikislar olabilir. Ama siz de denge bozulmus. Bir taraf hep alici, diger taraf hep verici olmus. Sen onun annesi degilsin ya da onu mutlu etmek zorunda degilsin. Iliskilerde iki taraf da eş oldugunda denge korunuyor. Bir taraf annelige soyundugunda olay bitiyor.

Simdi bittigi icin uzuluyorsun. Bu normal. Ancak sagliksiz bir iliski imis. Bunun sonu evlilige gitse imis sacini supuge eden hep siz olacakmissiniz. Disaridan yasadiklariniza bir baksaniz, aslinda bitmesinin sizin icin hayirli oldugunu gorurdunuz. Bence bir fakir sevindirin. Boyle hep alici bir adami kimse mutlu edemez.

Back
X