- 2 Şubat 2019
- 129
- 19
- 13
- Konu Sahibi superisi444
Maalesef şaka değil, maalesef bunları yaşadım. Ve maalesef hayatımdaki insan bunları kabul etmiyor onca yaptıklarını asla yapmamışım gibi görüuorŞakacı bir üye, şaka gibi bir konu daha..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef şaka değil, maalesef bunları yaşadım. Ve maalesef hayatımdaki insan bunları kabul etmiyor onca yaptıklarını asla yapmamışım gibi görüuorŞakacı bir üye, şaka gibi bir konu daha..![]()
Eminim coğumuz hayatımızın bır donemınde su an bulundugun durum ıcerısınden gectık. Sevdık terk edıldık cok uzulduk ama gecıyor buna emın ol kendını tanı hayatta karsı durusunu koru dogru ınsanı buldugunda ıcınde bulundugun mutluluga şükredıceksın.Son senemdi yüksek lisans doktora yapma hayallerim vardı zaten geç başladım üniversiteye bide bu oldu. Özlüyorum, maalesef seviyorumm ama bende farkındayım bana yaptıklarını ama kalp bu hadi unutayım deyince olmuyor. Bir daha bu kadar fedakarlık mı asla
sen bunlara tamam mı dedin? bunlar için mi gittin hizmet ettin ev temizledin. lütfen yapmayın böyle saçmalık olamaz kendinizi küçük düşüren sizsiniz. böyle insanlar için fedakarlık yapılmazOna göre peşinde koşan milyon tane kız var, ben hayatındayken ablası birkaç kişi öneriyordu. Erkek arkadaşımın yanına gitmeme tamam desin diye ablası bunlarla görüşürsen gelebilir bende kalabilir diyen bir insan bulması onun için çok kolau
Yaptım ama ve hiç gocunmadan o beylik bütün lafları tek tek yedim öyle yedşm ki hala bana bunları yaşattığına inanamıyorumsen bunlara tamam mı dedin? bunlar için mi gittin hizmet ettin ev temizledin. lütfen yapmayın böyle saçmalık olamaz kendinizi küçük düşüren sizsiniz. böyle insanlar için fedakarlık yapılmaz
Son senemdi yüksek lisans doktora yapma hayallerim vardı zaten geç başladım üniversiteye bide bu oldu. Özlüyorum, maalesef seviyorumm ama bende farkındayım bana yaptıklarını ama kalp bu hadi unutayım deyince olmuyor. Bir daha bu kadar fedakarlık mı asla
haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri...
iyi biri değilllll sen kendini kandırıyorsun tecrübe ile sabit bak iyi falan değil ben beş yıl sonunda kabullendim bunu sen daha erken kabullen iyi olan biri bu anlattıklarını yapmaz.Şimdi söze nasıl başlanır bilmiyorum.. ilk zamanlar çok güzel giden bir ilişkim vardı herkesin olduğu gibi... anaç yapım var ve herkesi hemen sahiplenim fedakarlığın dibine vuruyorum. Bunu erkek arkadaşıma gösterdikçe daha fazlasını istedi, neler yapmadım. Annesinin evinde temizlik mi yapmadım, ablasının evinde ablasına hizmet mi etmedim... tam tatile gidecekken karar değiştirip ablasının yanına ağrıya mı gitmedim... haketmediğim hakaretler, küfürler.. ama özünde çok çok iyi biri... ben o kadar kendine güvenen ve dik bir insandım ki beni olmadık şekle soktu. Ailemi bile karşıma aldım, konuşmadım.. ona göre onun yüzünden karşıma almadım ailemi... daha 5 gün olmadı ve biriyle konuştuğunu düşünüyorum. Şimdi iyi ki bırakmışsınız diyeceksiniz ama ben hala seviyorum ve özünde gerçekren iyi biri olduğunu biliyorum. Ve evlendiğimizde annesiyle yaşama zorunluluğum vardı.
Dersimi aldım gerçekren ama kabullenemiyorumsizin kendinize saygınız yok adamın niye olsun? gerek yok bu kadarına sonraki ilişkinizde kendinizi bu kadar yere düşürmeyin lütfen
Yapsana o zaman
Ben de yapıcıııım
25 yaşındayım![]()
keşke yemeseydin bazı şeylerden ders al asla kendinden ödün verme aileni seni böyle ezen insanlar için karşına alma.Yaptım ama ve hiç gocunmadan o beylik bütün lafları tek tek yedim öyle yedşm ki hala bana bunları yaşattığına inanamıyorum
İyi şeylee sürekli aklıma geliypr anlatarak o yaptığı iyilikleei unutmaya çalışıyorum nankörlük değil sadece çok ama çok acı çektim seviyorum hala evet bir anda unutamam ama yaşadıklarım kolau şeyler değildiiyi biri değilllll sen kendini kandırıyorsun tecrübe ile sabit bak iyi falan değil ben beş yıl sonunda kabullendim bunu sen daha erken kabullen iyi olan biri bu anlattıklarını yapmaz.
keşke yemeseydin bazı şeylerden ders al asla kendinden ödün verme aileni seni böyle ezen insanlar için karşına alma.
Haklısınız ben ordaki şuursuzca kelimesine takıldım. Evet her dediğiniz de haklısınız ama çok zoruma gidiyor
Gerçekren sevildiğümi hissettirdi bana ama öyle güzel hissettiyordu ki ilk zamanlar ama... o bana bunları gösterdikçe onu mutlu etmeliyim dedim ama ben verdikçe artık daha fazlasını istedi yapmadığım zamanlar ayrılıkla tehdit etti nasıl yalvarıyordum kendisine anlatamam size
Iste iliskilerde terazinin dengesi bozulunca iliski de bozuluyor.Gerçekren sevildiğümi hissettirdi bana ama öyle güzel hissettiyordu ki ilk zamanlar ama... o bana bunları gösterdikçe onu mutlu etmeliyim dedim ama ben verdikçe artık daha fazlasını istedi yapmadığım zamanlar ayrılıkla tehdit etti nasıl yalvarıyordum kendisine anlatamam size