• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrıldım :(

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Kızlar yaklaşık 1 ay kadar önce sevgilimden ailevi sebeplerden dolayı ayrıldım..Sonra ayrılık sebebimi belirtip bana yeni bir şans daha vermesini bekledim ama ben ona her seferinde "beni seviyor musun?" diye sorduğumda "bilmiyorum" dedi.. Ne sorsam bilmiyorum diyor. Bu zaman süresinde arkadaş vs. kalmak istedi ama bn yapamayacağımı söyledim.

Son düzenleme:
Bu kişiden size arkadaş olmaz, başka birşeyde olmaz.
Bir ilişki bitmişse bitmiştir,
onu arkadaş adı altında hayatınızda tutup, hele de birşeyler hissediyorsanız,
canınızı yakmanın anlamı yok.
Bilmiyorum demek olayın kaçış yoludur.
Seven insan bilir ve çaba harcar.
İlişkiniz çoktan bitmiş, hayatınızda tutmayın daha fazla.
Önünüze bakın, nice güzellikler çıkacaktır karşınıza.

boşa zaman harcamayın derim..
gitsin hayatında bildiği bişeyler yapsın..aklıma gelen taktik bu olumunekankayizsmile

şimdi size söylenecekler belli.. ilişkiniz bitmiş, uzatmanın bir anlamı yok denilecek. ama siz suan aklınız hala onda olduğu için ve büyük ihtimalle takıntı haline getirdiğiniz için anlamayacaksınız. :) ancak bir ilişki bitmişse sonrasındaki çoğu barışma sonucçsuz kalıyor.. hele ki sizin durumunuzda. ayrılalım demişsiniz geri dönmüşsünüz, konusmayacağım bitti demişsiniz o bişeyler yazınca cevapvermişsiniz dayanamayıp..inanın o şuan ondan baska kimseye bakmayacağınızı tabiri caisse elinde olduğunuzu düşünüyor. ve erkekler böyle düşündükleri anda unutmaya başlıyorlar. şuan sizinle vakit geçiriyor. karşısına isteidği gibi biri çıkınca sizden kolayca vazgeçecek.. şuan bunları kabullenmeyip sinirlenebilir hatta üzülebilirsiniz.. ama buna benzer bişey yaşadım zamanında. ne kdr cabuk unutursanız sizin için o kadar iyi. :)

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Gerçekten ben de diyorum içimden.. Bırak neyi biliyosa onu yapsın diye.. Bırak biten bitmiş diye.. Ama dayanamıyorum işte..Hep kaçan kovalanır derler ya hani.. Aceba hiç aramasam,sormasam,konuşmasam,alaka olmasam,takmasam,gülsem geçsem,mutlu olsam.. gerçekten işe yarar mı diye de düşünmüyor değilim ??

sürekli bilmiyorum diyorsa ve seni arkadaş olarak yaşamak istiyorsa"istemem yan cebime koy" atasözü aklıma geldi...seni tatamen hayatından çıkarmak istemiyor mazallah yalnız kalıverirse kimle çıkıcak sonra...benim aklıma bu geldi canım iyisimi sen bunla hiç konuşma uzun süre cevap falan verme özlet kendini eğer özlerse kıymetini anlar kendisi döner sana ama özelemzse e seni özlemeyenide sevme unut artık...!!

arkadas kalalim demek bana göre
bakalim senden daha iyisini bulamazsam yine seninle olurum demek
yani bence böyle devam etmeyin

şimdi size söylenecekler belli.. ilişkiniz bitmiş, uzatmanın bir anlamı yok denilecek. ama siz suan aklınız hala onda olduğu için ve büyük ihtimalle takıntı haline getirdiğiniz için anlamayacaksınız. :) ancak bir ilişki bitmişse sonrasındaki çoğu barışma sonucçsuz kalıyor.. hele ki sizin durumunuzda. ayrılalım demişsiniz geri dönmüşsünüz, konusmayacağım bitti demişsiniz o bişeyler yazınca cevapvermişsiniz dayanamayıp..inanın o şuan ondan baska kimseye bakmayacağınızı tabiri caisse elinde olduğunuzu düşünüyor. ve erkekler böyle düşündükleri anda unutmaya başlıyorlar. şuan sizinle vakit geçiriyor. karşısına isteidği gibi biri çıkınca sizden kolayca vazgeçecek.. şuan bunları kabullenmeyip sinirlenebilir hatta üzülebilirsiniz.. ama buna benzer bişey yaşadım zamanında. ne kdr cabuk unutursanız sizin için o kadar iyi. :)

Kesinlikle.. AsLında ayrılmayı hiç istemediğimi biliyor. Çünkü o ana kadar gerçekten çok seviyordu beni.. Zor durumda kalıp ayrıldığımı da biliyor. Sonra bir anda değişti.. ne sorsam bilmiyorumlar başladı ve her seferinde konuşmalar falan işte.. seven insan bilir, sevmiyosan söyle de sende kurtul bende dediğimde ise "sevmediğimi söylemedim, belli olmaz" diyor.. resmen kullanıyosun beni diyorum.. Öyle düşünme diyo.. Ay yani gerçekten sinir oldum artık.

sürekli bilmiyorum diyorsa ve seni arkadaş olarak yaşamak istiyorsa"istemem yan cebime koy" atasözü aklıma geldi...seni tatamen hayatından çıkarmak istemiyor mazallah yalnız kalıverirse kimle çıkıcak sonra...benim aklıma bu geldi canım iyisimi sen bunla hiç konuşma uzun süre cevap falan verme özlet kendini eğer özlerse kıymetini anlar kendisi döner sana ama özelemzse e seni özlemeyenide sevme unut artık...!!

Evet ne hayatından çıkmamı istiyor.. Ne de Benimle yeniden sevgili olmayı..
İşin garibi de msnye erkek yiğenlerimin isimlerini yazınca çocuk gibi hayırlı olsun falan demeler ukala ukala.. Yiğenlerim olduğunu anlayınca da gülmeler falan.. Resmen dalga geçiyor ya. Ama ne olursa olsun.. Her şeyi onu hatırlatıyor :/

Az önce de facesinde bi bağlantı paylaşmış.
Berk Bayındır'ın bir şarkı sözü.
"Hala ; seni o özlemle bekliyorum ama gelmeni istemiyorum.. "
Ne yap şimdi sen buna -_-
Sonra da gelip konuşuyo bide..
Deli olucam.
Böyle diyo diyo.. sonra hoppp 180 derece dönüyo.

Az önce de facesinde bi bağlantı paylaşmış.
Berk Bayındır'ın bir şarkı sözü.
"Hala ; seni o özlemle bekliyorum ama gelmeni istemiyorum.. "Ne yap şimdi sen buna -_-
Sonra da gelip konuşuyo bide..
Deli olucam.
Böyle diyo diyo.. sonra hoppp 180 derece dönüyo.

gelmeni neden istemiyor acaba
sende o istediğinde gitmeyeceksin şimdi aniden çekil hayatından bak 1hafta da nasıl koşuyor peşinden

Canım acıkca söyliyeyim bu kişiden sana bi cacık olmaz.
Erkek dedigin emin olmalı duygusundan.
Seviyorsa seviyorum sevmiyorsa sevmiyorum demeli.
Bilmiyorum deyip kararsız olan erkekten ne adam olur ne de sana yar.

gelmeni neden istemiyor acaba
sende o istediğinde gitmeyeceksin şimdi aniden çekil hayatından bak 1hafta da nasıl koşuyor peşinden

Deneyicem zaten.. Olmadı yol ver gitsin hesabı :) Başka çare yok.

Canım acıkca söyliyeyim bu kişiden sana bi cacık olmaz.
Erkek dedigin emin olmalı duygusundan.
Seviyorsa seviyorum sevmiyorsa sevmiyorum demeli.
Bilmiyorum deyip kararsız olan erkekten ne adam olur ne de sana yar.

Kesinlikle. Emin olmalı.. "Sevmiyorsun" diyorum.." Oyle bir şey demedim" diyor.. "Seviosun o zaman" diyorum. "Bilmiorum" diyor.. Çıldırıcam. Okulda falan da sürekli çıkıyo bir yerlerden. sempatiksalakcinni

1- Feysten engelleyip sil
2- Msn'den engelleyerek sil
3- Mümkünse telefon numaranı değiştir
Yani sen ondan uzak duramıyorsan onun sana ulaşmasını engelle
Ve onun adını bile anma ondan önce nasıl yaşıyorsan öyle devam et
Abartmadan saçmalamadan ona nispet yaptığını düşündürmeden mutlu olmaya çalış

Bu arada hayatından çekildiğimi hissetmesi için neler yapmalıyım ?
Yani.. Seni unuttum.. Umrumda değilsin.. Sensiz de yaşanıyor anlamı vermek için :)

1- Feysten engelleyip sil
2- Msn'den engelleyerek sil
3- Mümkünse telefon numaranı değiştir
Yani sen ondan uzak duramıyorsan onun sana ulaşmasını engelle
Ve onun adını bile anma ondan önce nasıl yaşıyorsan öyle devam et
Abartmadan saçmalamadan ona nispet yaptığını düşündürmeden mutlu olmaya çalış

Bunları yapman yeterli :hulya:

Bu arada hayatından çekildiğimi hissetmesi için neler yapmalıyım ?
Yani.. Seni unuttum.. Umrumda değilsin.. Sensiz de yaşanıyor anlamı vermek için :)

Bunu yapma
Yukarda bahsettiğim saçmalamak bu işte
Çünkü yapmacık hareketler seni daha büyük çıkmaza sokar
Hala onu düşündüğünü kıskandırmaya çalıştığını sanıp kendini daha fazla önemser
Sadece onu hayatından çıkar ve kendi yoluna bak

Back
X