• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden ayrıldım

Ee peki söyler misiniz nasıl tanıyabilirdim onu bana günde On dk telefonla görüşmeyi bile çok görüyor yüz yüze görüşme dersen haftadan haftaya bazen iki hafta sürüyor hatta üstelik aynı şehirde olduğumuz halde gün içinde ben arayıp mesaj atmasam telefonla bile gorusemeyecegiz sizinki ilgili olduğu için sorun olmuyor sızinki de bu anlattığım gibi olsa tahammül edebilir miydiniz bu ilgisizlige
Etmezdim, bence sen de etme artık. Düzelmez ya öyle kabul edeceksin ki değmez yada yoluna bakacaksın.

Siz o zaman bu adamı ya böyle kabul edeceksiniz devam etmek istiyorsanız ve o size dönmez görüşmek istiyorsaniz ilk adımı siz atmalisiniz. 38 yaşına gelmiş bir insanın karakteri kolay kolay degismez maalesef

Siz o zaman bu adamı ya böyle kabul edeceksiniz devam etmek istiyorsanız ve o size dönmez görüşmek istiyorsaniz ilk adımı siz atmalisiniz. 38 yaşına gelmiş bir insanın karakteri kolay kolay degismez maalesef
Sevdiğinden eminim ama bana da dönmez gibi geliyor ben olsam ben de dönmezdim galiba

Back
X