Sevgilimden ayrılma kararı aldım ama nasıl ne zaman bilmiyorum

penyeztnc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
3
Hikayeyi anlatayım, biz 3 yıldır twitterdan takipleşiyorduk. O bana zaman zaman yazıyordu ama ben pek sıcak bakmıyordum. Onun sevgilisinden ayrıldığı bir dönemde (bunu bilmiyordum sadece üzüntülü olduğu için) ona duygusal destek verdim, çünkü çok üzlmüştü ve merhametim kabardı. O, bu süreçte başka ülkeye çalışmaya gitti. Sonrasında gel zaman git zaman geçtiğimiz aralık ayında tekrar üzüntülü tweet attığını görünce yine destek olmak istedim ve biz orada yakınlaşmaya başladık. Gurbette çok zorlandığından vb bahsetti. Ben yine onun duygularını açmasından etkilendim açıkçası ben onun tam zıttıyım ketum biriyim çünkü. Sonra neden olmasın diye düşünüp kendi kendime ilerlemeye karar verdim. bu kısım önemli: CİDDİ DÜŞÜNÜYOR, 1 YIL İÇİNDE EVLİLİK DÜŞÜNÜYOR SÜREKLİ BUNU VURGULUYOR. Nisan ayında whatsappa geçtik. Açıkçası düzenli konuşmaya başladığımız süreç boyunca onun başka kızları eklediğini gördüm söyledim bunun bir daha olmayacağını söyledi gerçekten eklemedi. Sonrasında instagramım yok dedi fake hesabı olduğunu yakaladım (gerçekten fake sadece reels izlemek için açtığını söyledi foto vs yok isim de fake) yine olabilir dedim. devam ettim ve sevgili gibiydik artık. en son iki hafta öncesine kadar anonim soru uygulamasından bir kıza evlilikle ilgili sorular sorduğunu gördüm (soruyu soranın o olduğuna %90 eminim spesifik işaretler var) bu gibi şeyler güvenimi çok sarssa da yüz yüze görüşmediğimiz için sineye çektim. Görünce emin olur benden dedim. Benim için güven sadakat inanılmaz önemli bu süreçte terapi bile aldım/alıyorum. yani gerçekten çok çabaladım kendimi duygusal olarak bu ilişkiye. Sonra biz geçtiğimiz hafta ilk kez yüz yüze görüştük. Sanki aylardır uzak mesafe değil berabermişiz gibi geldi devam edebilirim diye düşündüm. yanında güvensiz hissetmedim çok rahattım. O da bence daha çok bağlandı. toplamda 4 kez buluştuk. FAKAT… ben bugün onun evlenmek istediğim kişi olmadığına karar verdim. güvensizlik üzerine kurulmuştu bu ilişki, bu halledilirse ona bağlanır severim diye düşündüm. bana en son cümlesi “seni çok seviyorum” oldu. evet çok değer veriyor bana. Hissediyorum bunu bağlandı, güvenimi aldı. Ama o sevgi bana gelmedi. Kendime çok kızıyorum bu hatayı yapıp onun zamanını çaldığım için ama olmuyor. Hayat görüşümüz,gelecek beklentimiz çok farklı. Ben geleneksel evliliklerin biraz dışında bşr evlilik istiyorum daha çok gezdiğimiz, az çocuklu bir evlilik. o ise daha geleneksel bir evlilik istiyor. Ya da genel olarak daha açık görüşlüyüm ben. O ise her konuda çok muhafazakar. Benim bugüne kadar hiç sevgilim olmamıştı. Sırf bu yüzden olmamıştı kendi kafa yapıma uygun biri çıkmadı karşıma hep benim gibi birini bekledim. Onunla devam etmek inşa ettiğim kimliğime ihanet gibi geliyor. Arkadaşlarımla, çevremle tanıştırmaya çekinirim gibi geldi mesela. Son buluşmamızda hem çok üzüldüm hem de birkaç hareketine sinir oldum. Böyle saçma sapan bir durum. O gurbette, ailesini geçindiriyor, artık gelip yuva kurmak istiyor farkındayım ama birbirimiz için doğru kişi değiliz. Bunu sürdüremem. Ama çok üzülecek biliyorum kolay bağlanan biri değil, çok derinden seven biri. Hiç böyle olsun istemedim içim inanılmaz huzursuz. Çok büyük merhamet besliyorum benim için çok kıymetli, onu çok önemsiyorum ama aradığım gibi bir sevgi besleyemiyorum. Ona bütün bu duygularımı düşüncelerimi nasıl aktaracağımı bilmiyorum. Yarı yolda bırakmış gibi olacağım ama evlenirsek mutsuz olacağız. Çok ama çok çıkmazdayım. Bir akla, tavsiyeye hiç olmadığım kadar ihtiyacım var.

Yarıyolda bırakmış olmazsın. Birileriyle tanışırız, flört ederiz. Hayata bakışımız, beklentilerimiz vs uygunsa devam ederiz, değilse yol veririz. Yani bu gayet normal bir durum. Zaten bu adamdan hayır gelmeyeceği de belli. Ama uzun uzun anlatacak mecalim yok, çocuğu zor uyuttum Güle güle de gitsin. Vakit kaybı.

Biri üzülmesin diye, merhametl duyduğun icin onunla ilişkiye devam edip bir de ustune evlenecek halin yok. Ayrılık zaten hüzünlü bir sey. Bir sekilde birileri üzülecek. En kısa zamanda ayrıl onun icin de en iyisi bu. Tanıdınız birbirinizi ama olmadı bu gayet doğal. Bir an önce uygun bir dille olmadığını anlat ve Müge Anlı aplamın da dediği gibi Ali'ye kibarca bir baybay.

Sırf merhamet besliyorsunuz diye olacak birşey değil bu insanlar birileriyle flört eder dener olursa olur olmazsa yoluna devam eder zaten flört etmenin amacı budur ayrılın ve emin olun çok doğal birşey

Senin sevgilin yok tatlım, birkaç kere görüşülmüş okey ama gereksiz drama üzerine ilişki kurulmaz, saydığın sebepler gayet iletişimi kesmek için yeterli, bugün değil öbür gün diye ertelemek iki yüzlülük biraz, yol yakınken bitir o işi

Ümmeti Muhammet aşkına paragraf kullanın. Gözümüz çıktı okuyana kadar ya.

Bu arada aşkdeğil, boş bir merhamet seninki. Sevgili değil, yürüyen rehabilitasyon merkezi olmuşsun. Arkandan fake hesaplarla iş çeviren ve arkadaşlarınla tanıştırmaya bile utanacağın bu adamla sırf gurbette diye kendini feda ederek ömür geçmez.

Yarı yolda bırakıyorum arabeskliğini bırak, evlenip mutsuzluktan çürümektense, şimdi bitirmek uçurumdan dönmektir. Elini çabuk tut,
“””Görüşlerimiz ve evlilik beklentilerimiz tamamen zıt, yol yakınken bitirelim’”” yaz ve bu hayır kurumu modundan acilen çık!

Kiz adam baska ulkede gununu gun edip ( baska kizlarla) ustune sosyal medya uzerinden de is cevirip kimi agima dusursem die takilmis. Sende oltaya gelmissin.

Evlenip cok cocuk istiyorsa annesine soylese onlarin kulturunden birini bulurlar zaten. Sen kacma die, ennn basta niyetim ciddi demeye getirmis. Kim bilir kac kisiye daha boyle soylemistir.

Zaten seni oyle boyle taniyan biri denk olmadiginizi anlar. Sen oldugu gibi soyle, iki gurur yapar, israr eder , sonra sayar sover ve next ile yoluna devam eder.

Ayrica sen onun anasi babasi degilsin ne bu merhamet . Kendini dusun once .

Biri üzülmesin diye niye kendinizi yıpratasınız ki? Yani insan kendine uyumlu birisini istiyor.Söyleyin direk uyumlu değiliz diye.

siz uzun uzun anlatmasanız da ben anladım dediğim gibi hep “yüz yüze görüşmemiş olmamıza” veya benim reddetmemden korktuğu için kendini korumaya aldığı fikrine sığındım ama yazdıklarımı okuyunca başkası yazsa deli misin derim, işin içinde kendi olunca kör olabiliyor insan.

Dört kez görüştüğün biri için fazla dramatik davranmışsın.

Zaman çalmak değil deneyim onun adı.
haklısınız ama aramızda derin bir bağ olduğunu düşünüyorum, belki daha önce ilişkim olmadığı için büyütüyorum bilemiyorum

çok ayrıntı vermek istemedim ama başka kızlarla gününü gün etmesi biraz zor çünkü yaşadığı yer şehirden epey izole. günün neredeyse her saati yazışıyoruz aylardır. he evet sosyal medyada benden başka konuştuğu olmuştur bunu hiçbir zaman bilemem ama fiziki bir şey olma ihtimali zor. uzun süredir okuyorum seni dedi ki, doğru bu zaman zaman dertleşirdik. ciddi olma meselesine de hemen kanacak biri değilim, bana sürekli iş görüşmelerini danıştı ne yapayım vb diye, veya almak istediği ev ilanlarını atıyor fikrimi almak için vb. yani hepsine zihnim mantıklı bir antitez sunuyor gözüm kör olduğundan mı bilmiyorum.

Ortada bir ilişki yok siz kendi kendinize gereksiz triplere giriyorsunuz.
Karşıdaki adam aynı şeyi hissetseydi anında ghostlardı sizi hiç acımazdı. Ya da aynı anda başka kişilerle konuşup daha iyisi gelene kadar sizinle idare ederdi aynı şu an yaptığı gibi. Yanlış kişilere merhamet ediyorsunuz. Önceliğini kendiniz olsun.

çok detay vermediğim için öyle anlaşıldığının farkındayım ama günün her saati konuşuyoruz neredeyse, başkasına da bu kadar vakit ayrıması imkansız gibi bir şey. ilişki yok demekle haklısınız resmi bir teklif yapmadı, ama bu ilişkinin olmadığı anlamına mı gelir

doğru söylüyorsunuz ilişki zaten böyle sebeplerle biter.

Ya boş ver ayrılsan umrunda olmaz diyeceğim de ortada ilişki yok.

Başka takipleştiği kızlara geçer sırasıyla umursama
bahsettiğim dönem sevgilisinden ayrıldığında (sevgilim dememişti ciddi düşündüğüm kişi demişti) çok acı çekmişti, fiziksel olarak bile etkilemişti o bunu. bağ kurduğu kişiyle çok derin kuruyor hemen sıradakine geçeyim diyecek biri değil ben de bu yüzden etkilenmiştim

Detay vermenize gerek yok her şey ortada. Ortada bir teklif yok ise sen benim kız arkadaşımsın denmiyorsa evet bu ilişki olmadığı anlamına gelir, yarın bir gün size ben sana bir şey vadetmedim sen kendi kendine gelin güvey oldun denilirse bu saflığınıza üzülürsünüz.
Hadi diyelim bu bir ilişki, sevgililik bunun için var. Birbirinizi yakından tanıyıp uygun musunuz anlamak için. Uygun değilmişsiniz siz de bunu anladınız.

doğru söylüyorsunuz. bu isim koyma meselesinin konusunu açmayı düşünüyordum ama zaten içimde bitti.. isim koysak ne koymasak ne şu saatten sonra

`