sevgilimden ayrılmalımıyım?

kızlar çok sinirliyimmdüğün oldu bitti neyse herhangi bi sorun olmadı düğün fotolarını falan gördüm o kız yok hiç gelmemiş sanıırm.yani zaten gelinle ne derece samimiler bilmiyorum tam.neyse biz sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz bu aptal düğün olmasaydı bu hafta görüşecektik.gelmiyomusun dedim dediki ya hiç param kalmadı bir iki hafta erteleyelim görüşmeyi tüm paramı harcadım düğünde...çıldırdımmmmm niye harcadın ya falan dedim napayım sen sağdıç ol dediler tüm masrafı bana yıktılar bende akrabalık hatrına bişe diyemedim dedi.az sabret gelicem 2-3 haftaya kadar dedi.çok sinirllyiimmmm yani görüşeceğimizi bile bile nasıl böle ahlaksız akrabasına para harcıyo.o bizim başımıza neler getirdi.çok zorlanıyorum artık ilişkiyi yürütmekte çokkk((

Canım tabiki seninle görüşmek için daha dikkatli harcama yapması gerekirdi ama çocugun üstüne yıkmışlar gelene kadar sabret derim. Haraketlerine de dayanamıyorsan ipin ucunda olduğunu illet. Dikkat etsin.

ilişkiniz ister 3 senelik olsun ister 10 senelik olsun farkındaysan butarz durumlar düşüncesizlikler inceliksizlikler başkalarıyla görüşme hep senin sorunun onun sorunu değil nedense ....uyan artık başın çok ağrır ...ilk erkek arkadaşın herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…