sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum :(

sda34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
13
-2
86
İstanbul
kızlar, erkek arkadaşımın yıllık izninde yurt dışına gitmemesi için uzun süre tartıştık. istanbulda kalıp beraber vakit geçirmeyi istiyordum. bana hep seni de götüreyim, birlikte tatil yapalım diyordu ama ailemden izin almam mümkün değil. bu da tutturmuş bi kenyada 1 haftalığına safariye gidicem diye. o kadar gitme dememe, kavga etmelerimize rağmen beni dinlemedi ve dün gece bi arkadaşıyla basmış gitmiş. uçağa binerken de mesaj attı ben gidiyorum naparsan yap diye.

şimdi ben ne yapayım arkadaşlar? benim yerime afrikada hayvanlarla vakit geçirmeyi tercih eden bu adamla ben ne yapayım..

Ben olsam ayrılırım.

Ben gidiyorum naparsan yap, ne demek yaa ? Nasıl çirkin bir üslup. Ne halin varsa gör demiş sana işte. Ayrıl bacım, ben olsam ayrılırım. Böyle başına buyruk insanları hiç sevmiyorum. Kaldı ki sizin aranızda duygusallık var yani... Çok yanlış o kelimeler ve üslup.

Bu nasıl bir bakış açısı?
Ikiskiniz var diye adam sizin köleniz değil ki?
Demek ki böyle bi hayalî isteği varmış gerçekten seven insan destek olur bu hayale.
Bir hafta kalıp dönecek sanki yıllarca orada mi kalacak?
Ki hayvanlarla vakit geçirmek farklı bi coğrafya görmek kötü bir şey değil keşke imkanım olsa da ben de yapsam çok özendim şu an.

Safariye gitmek istemiş bir adama ille de benimle vakit geçir diye diretip ardından ne yaparsan yap diye mesaj almanız zaten kaçınılmaz bir sonu getirmiş.
Gitse sizin için çok mu büyük bir kaos bu ?
Sürekli yanınızda degil miydi bu adam ?
Başka şehirde mi yaşıyor mesela ?
Fazla sıkmış olabilir misin diye düşünmeden de edemedim.
Yani sevgiliyim diye kimsenin bana emir vermesini istemem ben.
Gitmek istiyorsam bilgilendiririm.
İzin istemem.

hayır ikimiz de istanbuldayız. ama bu hayvan sevgisi beni öldürüyor, bazen evine gidiyorum bana çok güzel yemek hazırlamış romantik bir ortam var, güzel sözler, mutlu bir erkek ama o da ne, arkadan papağanlar uçuyor, birbirleriyle kavga ediyorlar ve bizimki beni bırakıp onlarla ilgilenmeye başlıyor, evde hep nat geo wild kanalı açık ne zaman gitsem hayvan belgeseli izliyor. hayvan hayvan hayvan, bıktm bu hayvan merakından.. ilişkimizin arasında hep bu hayvanlar

gitmesinde ne gibi bir sakınca gördünüz de bu kadar tepki verdiniz. sadece 1 haftacık. sonuçta döndüğünde yeniden sizinle zaman geçirmeyecek mi

Valla safariye gidiyorsa tum maddi durumunu ayarlamistir.Kusura bakma senede 1 haftam var ve daha bekarim.Tabiki safariye giderim bende.Bu sicakta gunduz mado'da 1 hafta cay,dondurma aksam da sahilde cigdem mi citleyelim,onun yerine giderdim bende imkanim olsa.Empati yapin.Boyle bir firsat gelmis kacirir miydiniz siz ? Ben asla kacirmazdim.Sevgilimin suratini mi cekicem derdim. Evliyken bunu yapmayi tenzih ediyorum ama.

Iyi de o da böyle bi insan demek ki.
Bunu konuşarak tartışarak değiştirmeniz mümkün mü sizce ?
Ya da böyle yapmak ne derece doğru?
Ya olduğu gibi kabul edin ya da ayrılın.

yılda 2 defa izni oluyor, diğerinde de yurt dışına çıkmıştı ben de dedim bari bu sefer gitme ama dinlemedi..

yılda 2 defa izni oluyor, diğerinde de yurt dışına çıkmıştı ben de dedim bari bu sefer gitme ama dinlemedi..
Daha iyi dediniz iste.Yilda 2 defa izni oluyor.Gece gunduz beraber olabilecek misiniz ki ayni sehirdeymissiz.H.sonlari takiliyorsunuzdur.Senelik izninde ne gibi farklilik yapacaktiniz beraber? Tatile gitme durumunuz varmiydi mesela? Gerci ailem izin vermez diyorsunuz??

Safari gibi bir tatil çok eğlenceli birşey. Çok istemiş heves etmiş olabilir. Sizi de götürmek istemiş bu da güzel bir davranış.
Son tutumu yanlış ama bence tatile gitmeliydi ama böyle kaba saba Mesajlarla falan değil.
Sizin ilişkinizi bilemiyorum. Tabiki sizin kararınız önemli.
Ben olsam gitmesine bişey demez hatta sevinirdim. Sevdiğim insanların hayatta isteklerine ulaşmaları beni mutlu ediyor.
İstanbul’da sizinle vakit geçirmekte sorun yaşıyor mu . Yani arkadaşlarıyla çok gezip sizi ihmal ettiği oluyor mu ?
Benim ilişkilere bakışım böyle değil hayat devam ediyor karşı taraf bunu Hapis gibi hissetmemeli. Bireysel hayatı yok olacak gibi hissetmemeli. Erkek kadın farketmez . Kadın içinde aynı şey söz konusu .
Sizin tepkiniz yanlış demiyorum. Herkesin doğruları farklı bu konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…