Erkek arkadasınızın öyle bir mesaj atması yanlış hem de çok yanlış insan orta yolu bulmaya çalısır.Ama sizin de tutumunuz çok yanlış yapışık ikizmisiniz?kızlar, erkek arkadaşımın yıllık izninde yurt dışına gitmemesi için uzun süre tartıştık. istanbulda kalıp beraber vakit geçirmeyi istiyordum. bana hep seni de götüreyim, birlikte tatil yapalım diyordu ama ailemden izin almam mümkün değil. bu da tutturmuş bi kenyada 1 haftalığına safariye gidicem diye. o kadar gitme dememe, kavga etmelerimize rağmen beni dinlemedi ve dün gece bi arkadaşıyla basmış gitmiş. uçağa binerken de mesaj attı ben gidiyorum naparsan yap diye.
şimdi ben ne yapayım arkadaşlar? benim yerime afrikada hayvanlarla vakit geçirmeyi tercih eden bu adamla ben ne yapayım..
El üstünde tutulduğu için kendini bir şey sanmış konu sahibi. Vazgeçilmez olduğunu, söylediklerinin emir kabul edileceğini düşünmüş muhtemelen. Aklı başına gelmiş gibi de görünmüyor.
Hayvanları sevmeyi deneyin. Sırf size cevap yazmak için üye oldum sinir bozucu tavrınız bunca yorum a rağmen hala ne kadar boş konuşmuşsunuz hayvan seviyor ise o insandan zarar gelmez ama ayrılın lütfen öyle Bi insanın sizin gibi hayvan sevgisinden anlamayan biriyle olması çok yazık olurdu. Mukemmel Bi sevgiliniz var ama siz ona layık değilsiniz ayrılın lütfenbiz bu konuyu konuşurken tartışırken beni hiç dinlememiş ve üstüne üstlük beyfendi bu süreçte internetten turlar bakmış, arkadaşıyla planlarını yapmış ve gideceği dakikaya kadar beni oyalayıp uçağa bindikten sonra ben gidiyorum diye measj atıp haber verme lütfünde bulunmuş.. ne diyeyim yazık oldu yazık.. geçen onca zamana mı üzüleyim, beni hiç takmamasına mı, hayvanları benden çok sevmesine mi.. ayrılmak da kolay olmuyor kızlar, bu adam bana haber vermeden aylarca çello kursuna gidip çello çalmayı öğrenip evde bana sürpriz yapan biri.. sırf ben böyle şeylerden hoşlanıyorum diye yapmış bunu.. ama başına buyruk ve hayvanları benden çok seviyor böyle bir durum da var ne yapıcam bilmiyorum
Benim eşimde öyle, etrafımda eşimin bu kadar rahat bensiz birşeyler yapması da konu olur. Halbuki ben, iş dışında sevdiği ve uğraştığı birşeyler olmasından hoşnut oluyorum.Çok şaşkınım..
Bir insan bir insanın hayaline engel olma hakkını kendinde nasıl görür anlamıyorum.
1 haftacik
3 çocuklu kadınım, esim bugün 1 haftaya afrikaya gitsem biliyorsun çok meraklisiyim dese peki madem diyip kendime de 1 hafta ayrı tatil ayarlarım.
Ki afrikaya gitmese de haftasonlari bazen tatillerle birleştirir kayak, dalis, kamp gider.
Dur aksam gelince söyleyeyim de kıymetimi bilsin
Evli değil sevgilisiniz bunu bir hatırlatayım istedim. Ayrıca adam sizi davet etmiş gitmeyen (ya da gidemeyen) sizsiniz o yüzden bu sizin sorununuz. Sizinle hiçbir yasal bağı olmayan bir insanın sizin ailenizin isteklerine ve yaşam şekline göre hiza almasını beklemeniz çok saçma. Sizi davet etmemiş olsa ayrılın derdim ama bu durumda hatalı olan sizsiniz bence, ve görünen o ki o zaten sizden ayrılmışkızlar, erkek arkadaşımın yıllık izninde yurt dışına gitmemesi için uzun süre tartıştık. istanbulda kalıp beraber vakit geçirmeyi istiyordum. bana hep seni de götüreyim, birlikte tatil yapalım diyordu ama ailemden izin almam mümkün değil. bu da tutturmuş bi kenyada 1 haftalığına safariye gidicem diye. o kadar gitme dememe, kavga etmelerimize rağmen beni dinlemedi ve dün gece bi arkadaşıyla basmış gitmiş. uçağa binerken de mesaj attı ben gidiyorum naparsan yap diye.
şimdi ben ne yapayım arkadaşlar? benim yerime afrikada hayvanlarla vakit geçirmeyi tercih eden bu adamla ben ne yapayım..
Adam,beğenilerine göre haz duyacağı bir yaşam yaratmış ve o yaşamda mutlu.sizi de dahil etmiş.Siz de yarattığı yaşamı yok etme çabasına giriyorsunuz gibi bir algıya kapıldım.Zaten size birlikte gitmeyi teklif etmiş ama izin alamadığınızdan gidememişsiniz.Yani bu durumda bende çok sevdiğim ve hayalini kurduğum bir yere gitmenin planını kurmuşsam ben de kimseyi dinlemem giderim.Eşim de aynı şekilde çok sevdiği, heyecan duyduğu bir şeyi yapmak istiyorsa bundan mutluluk duyar ve onaylarım.Üstelik bir hafta nedir ki? İstanbul zaten yaşadığınız, bildiğiniz çalıştığınız bir yer. Tüm yıl boyunca başkalarının boyunduruğu altında hizmet ederek çalışıyorsunuz 2 haftalık gibi bir izniniz var onu da çalıştığınız yerde geçirmek istiyorsunuz.Böyle bir hayali ve imkanı varken elbette gidilmeli.Şayet yok ben sevgilimin beğenilerine , zevklerine tahammül edemiyorum diyorsanız ilişkiyi bitirir kendi yoluma bakarım.kızlar, erkek arkadaşımın yıllık izninde yurt dışına gitmemesi için uzun süre tartıştık. istanbulda kalıp beraber vakit geçirmeyi istiyordum. bana hep seni de götüreyim, birlikte tatil yapalım diyordu ama ailemden izin almam mümkün değil. bu da tutturmuş bi kenyada 1 haftalığına safariye gidicem diye. o kadar gitme dememe, kavga etmelerimize rağmen beni dinlemedi ve dün gece bi arkadaşıyla basmış gitmiş. uçağa binerken de mesaj attı ben gidiyorum naparsan yap diye.
biz bu konuyu konuşurken tartışırken beni hiç dinlememiş ve üstüne üstlük beyfendi bu süreçte internetten turlar bakmış, arkadaşıyla planlarını yapmış ve gideceği dakikaya kadar beni oyalayıp uçağa bindikten sonra ben gidiyorum diye measj atıp haber verme lütfünde bulunmuş.. ne diyeyim yazık oldu yazık.. geçen onca zamana mı üzüleyim, beni hiç takmamasına mı, hayvanları benden çok sevmesine mi.. ayrılmak da kolay olmuyor kızlar, bu adam bana haber vermeden aylarca çello kursuna gidip çello çalmayı öğrenip evde bana sürpriz yapan biri.. sırf ben böyle şeylerden hoşlanıyorum diye yapmış bunu.. ama başına buyruk ve hayvanları benden çok seviyor böyle bir durum da var ne yapıcam bilmiyorum
Ama 2013 kayıtlıMune ben troll oldugunu dusunmeye basladim
ne yazık ki var böyle gerçek hayattaMune ben troll oldugunu dusunmeye basladim
Çok şaşkınım..
Bir insan bir insanın hayaline engel olma hakkını kendinde nasıl görür anlamıyorum.
1 haftacik
3 çocuklu kadınım, esim bugün 1 haftaya afrikaya gitsem biliyorsun çok meraklisiyim dese peki madem diyip kendime de 1 hafta ayrı tatil ayarlarım.
Ki afrikaya gitmese de haftasonlari bazen tatillerle birleştirir kayak, dalis, kamp gider.
Dur aksam gelince söyleyeyim de kıymetimi bilsin
Adam sizi de götürmek istemiş ama gidememişsiniz bu durumda sizin yerinize hayvanları tercih etmiş olmuyor eğer sizi sevdiğini ve değer verdiğini düşünüyorsanız ayrılmayın şayet bende safari ye gitmeyi coook isterdim çok eğlenceli olmalikızlar, erkek arkadaşımın yıllık izninde yurt dışına gitmemesi için uzun süre tartıştık. istanbulda kalıp beraber vakit geçirmeyi istiyordum. bana hep seni de götüreyim, birlikte tatil yapalım diyordu ama ailemden izin almam mümkün değil. bu da tutturmuş bi kenyada 1 haftalığına safariye gidicem diye. o kadar gitme dememe, kavga etmelerimize rağmen beni dinlemedi ve dün gece bi arkadaşıyla basmış gitmiş. uçağa binerken de mesaj attı ben gidiyorum naparsan yap diye.
Mune ben troll oldugunu dusunmeye basladim
Bence şükretmelisiniz ilişkinizin arasına sadece hayvanlar giriyor adam başka türlü de olabilirdi ayrıca baycan sever adamdan zarar gelmezhayır ikimiz de istanbuldayız. ama bu hayvan sevgisi beni öldürüyor, bazen evine gidiyorum bana çok güzel yemek hazırlamış romantik bir ortam var, güzel sözler, mutlu bir erkek ama o da ne, arkadan papağanlar uçuyor, birbirleriyle kavga ediyorlar ve bizimki beni bırakıp onlarla ilgilenmeye başlıyor, evde hep nat geo wild kanalı açık ne zaman gitsem hayvan belgeseli izliyor. hayvan hayvan hayvan, bıktm bu hayvan merakından.. ilişkimizin arasında hep bu hayvanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?