sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum :(

Erkek arkadasınızın öyle bir mesaj atması yanlış hem de çok yanlış insan orta yolu bulmaya çalısır.Ama sizin de tutumunuz çok yanlış yapışık ikizmisiniz?
Adam yorulmus sizi hiç mi gormuyor bazen insan arkadaslarıyla da tatile gitmek istiyor.
Hak verin.ikiniz de hatalısınız.
Yıllık izninin hepsını kenya da mı gecirecekti sanki diger kısmını da size ayırır.

Ha diyeceksınız belki sana kolay gelıyor tabıkı diye de benım eski sevgılım de avrupa tatılı yapmıstı bensiz elbette gidebilir yorulmus adam ben gelemiyorum diye ona bu haksızlık mı yapayım?

Bir de adam zaten ayrılmıs ne yapıyorsan yap demek hanı çok da umrumda değilsin demek.

Beraber tatil yapamıyorsanız diye yıllık izinlerini sizinle geçirmek zorunda kalsın sevgiliniz?

Arkadaşlarıyla sevdiği birşeyi yapmak istemesi kadar normal birşey de yok.

Sevgilinizi takdir ettim, ot gibi cafelerde vakit çürüten biri olmak yerine sevdiği şeylerin peşine düşüyor.

Sizde derdinize yanın.

Çok şaşkınım..
Bir insan bir insanın hayaline engel olma hakkını kendinde nasıl görür anlamıyorum.
1 haftacik
3 çocuklu kadınım, esim bugün 1 haftaya afrikaya gitsem biliyorsun çok meraklisiyim dese peki madem diyip kendime de 1 hafta ayrı tatil ayarlarım.
Ki afrikaya gitmese de haftasonlari bazen tatillerle birleştirir kayak, dalis, kamp gider.
Dur aksam gelince söyleyeyim de kıymetimi bilsin

Hayvanları sevmeyi deneyin. Sırf size cevap yazmak için üye oldum sinir bozucu tavrınız bunca yorum a rağmen hala ne kadar boş konuşmuşsunuz hayvan seviyor ise o insandan zarar gelmez ama ayrılın lütfen öyle Bi insanın sizin gibi hayvan sevgisinden anlamayan biriyle olması çok yazık olurdu. Mukemmel Bi sevgiliniz var ama siz ona layık değilsiniz ayrılın lütfen

Benim eşimde öyle, etrafımda eşimin bu kadar rahat bensiz birşeyler yapması da konu olur. Halbuki ben, iş dışında sevdiği ve uğraştığı birşeyler olmasından hoşnut oluyorum.

Çocuklarımı biraz büyüyüp arkadaşlarımla da yapmak istediğim bir sürü şey var.
Hayatı niye zorlaştıralım birbirimize eşler olarak

Evli değil sevgilisiniz bunu bir hatırlatayım istedim. Ayrıca adam sizi davet etmiş gitmeyen (ya da gidemeyen) sizsiniz o yüzden bu sizin sorununuz. Sizinle hiçbir yasal bağı olmayan bir insanın sizin ailenizin isteklerine ve yaşam şekline göre hiza almasını beklemeniz çok saçma. Sizi davet etmemiş olsa ayrılın derdim ama bu durumda hatalı olan sizsiniz bence, ve görünen o ki o zaten sizden ayrılmış Geçmiş olsun..

Adam,beğenilerine göre haz duyacağı bir yaşam yaratmış ve o yaşamda mutlu.sizi de dahil etmiş.Siz de yarattığı yaşamı yok etme çabasına giriyorsunuz gibi bir algıya kapıldım.Zaten size birlikte gitmeyi teklif etmiş ama izin alamadığınızdan gidememişsiniz.Yani bu durumda bende çok sevdiğim ve hayalini kurduğum bir yere gitmenin planını kurmuşsam ben de kimseyi dinlemem giderim.Eşim de aynı şekilde çok sevdiği, heyecan duyduğu bir şeyi yapmak istiyorsa bundan mutluluk duyar ve onaylarım.Üstelik bir hafta nedir ki? İstanbul zaten yaşadığınız, bildiğiniz çalıştığınız bir yer. Tüm yıl boyunca başkalarının boyunduruğu altında hizmet ederek çalışıyorsunuz 2 haftalık gibi bir izniniz var onu da çalıştığınız yerde geçirmek istiyorsunuz.Böyle bir hayali ve imkanı varken elbette gidilmeli.Şayet yok ben sevgilimin beğenilerine , zevklerine tahammül edemiyorum diyorsanız ilişkiyi bitirir kendi yoluma bakarım.

Mune ben troll oldugunu dusunmeye basladim

Nikahlı imzalı kocama ben kendim diyorum bazen sen tek başına ya da arkadaşlarınla git diye. Aynı şeylerden zevk almak, sürekli dipdibe olup birbirimizi darlamak zorunda değiliz.

Değişik kafalar bunlar, umarım yolyakınken kendini kurtarır çocukcağız.

Adam sizi de götürmek istemiş ama gidememişsiniz bu durumda sizin yerinize hayvanları tercih etmiş olmuyor eğer sizi sevdiğini ve değer verdiğini düşünüyorsanız ayrılmayın şayet bende safari ye gitmeyi coook isterdim çok eğlenceli olmali

Niye herkes direk ayrıla bağlamış anlamadım
Başkasının ilişkisi söz konusu olunca çok rahat çıkıyor klavyeden sözler. Ayrılıp ayrılmayacagınızı bilemem ama sevgilinizin böyle bir hayali olabilir. Kaldı ki sizi de bu hayale ortak etmek istemiş ama şartlar uygun değilmiş. Hani arkanızdan iş çevireceğinden falan endişe ediyorsanız belki ama adam Kıbrıs'a kumar oynamaya gitmemiş ki safari yapmak istemiş şahane bir şey bence.

Bence şükretmelisiniz ilişkinizin arasına sadece hayvanlar giriyor adam başka türlü de olabilirdi ayrıca baycan sever adamdan zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…