- 18 Ekim 2018
- 8.185
- 33.940
- 548
Adam size teklif etmiş ama gidememişsiniz siz ailenizden izin alamadınız diye vaz mı geçmesini bekliyorsunuz. Ayrıca farkında değilsiniz ama siz ayrılmışsınız zaten. Adam naparsan yap diye msj atmış.kızlar, erkek arkadaşımın yıllık izninde yurt dışına gitmemesi için uzun süre tartıştık. istanbulda kalıp beraber vakit geçirmeyi istiyordum. bana hep seni de götüreyim, birlikte tatil yapalım diyordu ama ailemden izin almam mümkün değil. bu da tutturmuş bi kenyada 1 haftalığına safariye gidicem diye. o kadar gitme dememe, kavga etmelerimize rağmen beni dinlemedi ve dün gece bi arkadaşıyla basmış gitmiş. uçağa binerken de mesaj attı ben gidiyorum naparsan yap diye.
şimdi ben ne yapayım arkadaşlar? benim yerime afrikada hayvanlarla vakit geçirmeyi tercih eden bu adamla ben ne yapayım..
biz bu konuyu konuşurken tartışırken beni hiç dinlememiş ve üstüne üstlük beyfendi bu süreçte internetten turlar bakmış, arkadaşıyla planlarını yapmış ve gideceği dakikaya kadar beni oyalayıp uçağa bindikten sonra ben gidiyorum diye measj atıp haber verme lütfünde bulunmuş.. ne diyeyim yazık oldu yazık.. geçen onca zamana mı üzüleyim, beni hiç takmamasına mı, hayvanları benden çok sevmesine mi.. ayrılmak da kolay olmuyor kızlar, bu adam bana haber vermeden aylarca çello kursuna gidip çello çalmayı öğrenip evde bana sürpriz yapan biri.. sırf ben böyle şeylerden hoşlanıyorum diye yapmış bunu.. ama başına buyruk ve hayvanları benden çok seviyor böyle bir durum da var ne yapıcam bilmiyorum
Onun napıyorsan yap demesi yanlış ama demekki çok istemiş oaya gitmeyi halbuki sanada teklif etmiş çok abartmışsınkızlar, erkek arkadaşımın yıllık izninde yurt dışına gitmemesi için uzun süre tartıştık. istanbulda kalıp beraber vakit geçirmeyi istiyordum. bana hep seni de götüreyim, birlikte tatil yapalım diyordu ama ailemden izin almam mümkün değil. bu da tutturmuş bi kenyada 1 haftalığına safariye gidicem diye. o kadar gitme dememe, kavga etmelerimize rağmen beni dinlemedi ve dün gece bi arkadaşıyla basmış gitmiş. uçağa binerken de mesaj attı ben gidiyorum naparsan yap diye.
şimdi ben ne yapayım arkadaşlar? benim yerime afrikada hayvanlarla vakit geçirmeyi tercih eden bu adamla ben ne yapayım..
biz bu konuyu konuşurken tartışırken beni hiç dinlememiş ve üstüne üstlük beyfendi bu süreçte internetten turlar bakmış, arkadaşıyla planlarını yapmış ve gideceği dakikaya kadar beni oyalayıp uçağa bindikten sonra ben gidiyorum diye measj atıp haber verme lütfünde bulunmuş.. ne diyeyim yazık oldu yazık.. geçen onca zamana mı üzüleyim, beni hiç takmamasına mı, hayvanları benden çok sevmesine mi.. ayrılmak da kolay olmuyor kızlar, bu adam bana haber vermeden aylarca çello kursuna gidip çello çalmayı öğrenip evde bana sürpriz yapan biri.. sırf ben böyle şeylerden hoşlanıyorum diye yapmış bunu.. ama başına buyruk ve hayvanları benden çok seviyor böyle bir durum da var ne yapıcam bilmiyorum
Az bile yapmış.
Ben olsan dönünce döndüm diye mesaj atardım.
Yılda 2 hafta iznim olacak, onda da yurtdisina gidip ilgimi ceken yerleri gorup keşfetmek varken zaten ayni sehirde yasadigim kiz arkadasimla ayni sehirde kalarak gecirecegim..
Cidden bunu teklif ederken aklınız başınızda miydi? Ne hakla?
bana ailem izin vermiyor sen de 1 haftalık izninde gitme istanbulda otur derken utanmadınız mı gerçekten?ciddi soruyorum bunu.valla az bile yapmış benim böyle sevgilim olsa çoktan hadi senin yolun açık olsun derdim.ya yaşınız küçük ailenizden izin falan beklediğinize göre öğrencisiniz, ya da hala ayakları üzerinde duramayan birisiniz.Her iki ihtimalde de büyüyün, olgunlaşın.biz bu konuyu konuşurken tartışırken beni hiç dinlememiş ve üstüne üstlük beyfendi bu süreçte internetten turlar bakmış, arkadaşıyla planlarını yapmış ve gideceği dakikaya kadar beni oyalayıp uçağa bindikten sonra ben gidiyorum diye measj atıp haber verme lütfünde bulunmuş.. ne diyeyim yazık oldu yazık.. geçen onca zamana mı üzüleyim, beni hiç takmamasına mı, hayvanları benden çok sevmesine mi.. ayrılmak da kolay olmuyor kızlar, bu adam bana haber vermeden aylarca çello kursuna gidip çello çalmayı öğrenip evde bana sürpriz yapan biri.. sırf ben böyle şeylerden hoşlanıyorum diye yapmış bunu.. ama başına buyruk ve hayvanları benden çok seviyor böyle bir durum da var ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?