sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum :(

Yurtdışına hatta safari gibi egzotik bir tatile çıkacak imkanım olacak ama sevgilim gelemiyor diye bunu yakacağım??
Öncelikle zaten sevgilim benim gitmemi eğlenmemi destekler. Evli değiliz bir şey değiliz neden adamı bağlayayım yanıma böyle bir fırsattan uzak tutayım.

Mesajla zaten ilişkiyi bitirmiş emrivaki yapmış. Hoş gözükmüyor ama siz laftan anlamamışsanız bazen böylesi gerekiyor.

Adam gitsin bırak. Ya
Sen gidemiyormuşsun
Ne var bunda
Adamın karısı mısın?
Gidip Ukrayna ya bilmem nereye gitmemiş
Kenya’ya gitmiş
Büyütülecek birşey yok

Adam size teklif etmiş ama gidememişsiniz siz ailenizden izin alamadınız diye vaz mı geçmesini bekliyorsunuz. Ayrıca farkında değilsiniz ama siz ayrılmışsınız zaten. Adam naparsan yap diye msj atmış.

Kusura bakmayın ama en başta sizin tavrınız yanlış.Her insanın gerçekleştirmek istediği bir hayali vardır ve sevgiliniz bunu gerçekleştirme fırsatı bulmuş sevineceğiniz yerde sıkboğaz etmeyi tercih etmişsiniz. Ee sonunda da böyle bir tavır kaçınılmaz olmuş. Tabii söylediğini tasvip etmiyorum.
Zaten illa ki gün içinde görüşüyorsunuzdur konuşuyorsunuzdur ne var yani yıllık iznini de hayaline ayırmış?

Sevgiliniz sizin köleniz mi?
Sizsiz bir yere gitmeye izni yok mu?
Ayrılmanız kaçınılmazdı. Siz bu adamı bu kadar sıkıp her zaman yanınızda kalmasını mı bekliyordunuz?
Ayrılması yerinde olmuş, umarım çok mutlu olur.

Farklı yerlere gitmek istemesi kotü değil. İstanbuldan sıkılmış demek ki. Sizin gidemezsin demeniz yanlış adamın da ben gidiyorum naparsan yap demesi. Doğru iletişim kurmak önemli

Üffff cidden böyle şeyler cahillikten başka bir şey değil. Ne olmuş yani gidiyorsa hep senin yanında olacak diye bir şey yok.

biz bu konuyu konuşurken tartışırken beni hiç dinlememiş ve üstüne üstlük beyfendi bu süreçte internetten turlar bakmış, arkadaşıyla planlarını yapmış ve gideceği dakikaya kadar beni oyalayıp uçağa bindikten sonra ben gidiyorum diye measj atıp haber verme lütfünde bulunmuş.. ne diyeyim yazık oldu yazık.. geçen onca zamana mı üzüleyim, beni hiç takmamasına mı, hayvanları benden çok sevmesine mi.. ayrılmak da kolay olmuyor kızlar, bu adam bana haber vermeden aylarca çello kursuna gidip çello çalmayı öğrenip evde bana sürpriz yapan biri.. sırf ben böyle şeylerden hoşlanıyorum diye yapmış bunu.. ama başına buyruk ve hayvanları benden çok seviyor böyle bir durum da var ne yapıcam bilmiyorum

Yanlış çok yanlış.. Bir ilişki kuruldu diye neden sosyal hayatı bağlıyorsunuz ki? Adam aylardır çalışıyor 1 hafta yurt dışında tatil yapmak istemiş niye ille de zor duruma sokuyorsunuz ki? Bence başta diretip sevgilinizin isteğini yok hükmünde görüyorsanız aynısını size yaparsa sizde susup oturacaksınız... Ne bileym bana saçma geldi tutumunuz.. Sonuçta ikinizde birbirinizn kölesi değilsiniz..

Valla hak etmişsiniz. Türkiyede nadir bulunan türde bir adam uçmuş gitmiş elinizden. Derdinize yanın şimdi. Üç beş sene içinde bir hödük çıkar nasıl olsa karşınıza evlenirsiniz, her anınızı birlikte geçirirsiniz hiç özel alanınız, farklı merakların olmaz. Gül gibi geçinir gidersiniz.

Onun napıyorsan yap demesi yanlış ama demekki çok istemiş oaya gitmeyi halbuki sanada teklif etmiş çok abartmışsın

gitsin ne var bunda. hayal ediyordur istiyordur. seninle her zaman vakit geçirir. insanların istekleri var hayalleri var ne diye engel oluyorsunuz anlamıyorum

adamın boynuna tasma da takmak ister misin? bütün sene köle gibi çalış şurda 1 haftalık zar zor tatilin olsun onda da gitme istanbulda dibimde otur densin.sebep de ne? sen izin alamadın tatile gitmek için ailenden.oldu başka?sen ayrıl zaten adamdan, hayatını zindan etme garibanın.bir daha da olgunlaşmadan bir ilişki yaşamaya kalkma.

Az bile yapmış.
Ben olsan dönünce döndüm diye mesaj atardım.
Yılda 2 hafta iznim olacak, onda da yurtdisina gidip ilgimi ceken yerleri gorup keşfetmek varken zaten ayni sehirde yasadigim kiz arkadasimla ayni sehirde kalarak gecirecegim..
Cidden bunu teklif ederken aklınız başınızda miydi? Ne hakla?

Ben olsam onunla bırsekılde gıderdım rusyaya almayaya gıdecem dememıs safarı napacak sankı

El üstünde tutulduğu için kendini bir şey sanmış konu sahibi. Vazgeçilmez olduğunu, söylediklerinin emir kabul edileceğini düşünmüş muhtemelen. Aklı başına gelmiş gibi de görünmüyor.

bana ailem izin vermiyor sen de 1 haftalık izninde gitme istanbulda otur derken utanmadınız mı gerçekten?ciddi soruyorum bunu.valla az bile yapmış benim böyle sevgilim olsa çoktan hadi senin yolun açık olsun derdim.ya yaşınız küçük ailenizden izin falan beklediğinize göre öğrencisiniz, ya da hala ayakları üzerinde duramayan birisiniz.Her iki ihtimalde de büyüyün, olgunlaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…