tekrar söyledim fikir almak iistedim.ama demediğiniz laf kalmamış.dayağı hakettiğimden al daha neler neler.dalga gecen arkadaşlara söylüyorum buraya insanlar yazıyosa vardr bi dertleri.eğer bişeyler biliyosanız yazın gercekten akıl verecekseniz.teşekkürler cok yardımcı oldunuz.konuyu kapatıyorum.artık yazılmasın hiç birşey.iyi geceler herkese
tekrar söyledim fikir almak iistedim.ama demediğiniz laf kalmamış.dayağı hakettiğimden al daha neler neler.dalga gecen arkadaşlara söylüyorum buraya insanlar yazıyosa vardr bi dertleri.eğer bişeyler biliyosanız yazın gercekten akıl verecekseniz.teşekkürler cok yardımcı oldunuz.konuyu kapatıyorum.artık yazılmasın hiç birşey.iyi geceler herkese
Dur bakalım dayaktan tekmeye düştü olay.
Birazdan aslında ben itince ayağı çarptı filan denecek gibi...
Aynennnn..
Hatta seven insan döver sevdiğinden dövüyora bile gidiyor.
Biz barıştık kızlar bir daha olmayacak.
Aklınızı kullanın bu devirde koca kolay bulunmuyor.
Bir tokat tekme için bırakılır mı adam?
Affettim size ne?
Konu kapanmıştır.
derse hiç şaşırmammmmm ben burda neler okudum
Konu sahibinin eski konularına, yorumlarına bakarak davranışının sebebini az çok çözdüm. Çocuktan korktuğundan değil, bi daha başkasına kabul ettiremem kendimi diye ayrılmıyor bence. Bakın bence diyorum.
hımmmm düşündürücüüüü
Baktınız mı siz de?
baktım,kız resmen kızlık zarını dıktırıp adamı keklemiş ve kanamam cok oldu diye bı yazı paylasmıs ne dıyım allah ıslah etsın
Hımm o zaman tekrar bütçe ayıramayacağı için masraf yaratmamak adına hazır bu salağı da keklemişim dayak mayak dengelerim bir şekilde diye sesi soluğu çıkmıyor. Ee Allah büyük (Müslümanım) çıkartıyor bir yerden. Okudum bende akıllı kızda hesap numarası ile sorun çıkar diye de fikir verebiliyor diğer kankalarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?