• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden dayak yedim:(

tekrar söyledim fikir almak iistedim.ama demediğiniz laf kalmamış.dayağı hakettiğimden al daha neler neler.dalga gecen arkadaşlara söylüyorum buraya insanlar yazıyosa vardr bi dertleri.eğer bişeyler biliyosanız yazın gercekten akıl verecekseniz.teşekkürler cok yardımcı oldunuz.konuyu kapatıyorum.artık yazılmasın hiç birşey.iyi geceler herkese

tekrar söyledim fikir almak iistedim.ama demediğiniz laf kalmamış.dayağı hakettiğimden al daha neler neler.dalga gecen arkadaşlara söylüyorum buraya insanlar yazıyosa vardr bi dertleri.eğer bişeyler biliyosanız yazın gercekten akıl verecekseniz.teşekkürler cok yardımcı oldunuz.konuyu kapatıyorum.artık yazılmasın hiç birşey.iyi geceler herkese

Ya gerçekten sen anlamıyorsun ya da biz anlatamıyoruz. Zaten insanlar bildiklerini yazdılar buraya. Biz konuya öneminin farkında olarak yaklaştık, sen önemsiz gibi davrandın.. Şimdi de insanları suçluyorsun. "Dayağı haketti" dediğimiz kişiler dayağa sessiz kalanlar. Sen de bunlardan biri olacaksan, evet sözümün arkasındayım. Sen de hakettin. Konu kapatma gibi bir yetkin yok, burda hiçkimse de senin emrinde olmadığına göre derdim var gelin, yorumlarınızı beğenmedim gidin diyemezsin.

Neyse.. Tartışmak için de birbirini anlayan insanlar gerekir sonuçta. O yüzden uzatmayacağım, gecenin 3ünde kafa yorduğuma değmez. :) Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah başka şiddet içerikli konunu görmeyiz. :10:

Daha ne diyelim sana ara polisi alsın seni dedim ailenden korkuyorsan arkadaşlarına haber ver nettesin ki telefonun da yanındadır onlar gelsin alsın seni ve bu konuda hemen netten bi bakayım klüptekiler ne diyor mu dedin ?

Peki ben sana sorayım sen ne yapmayı planlıyorsun şimdi fikir aldın kararın nedir bu fikirler karşısında ?

Ee herkesin hayatı kendine ise bizi neden geriyorsun ?

Buradaki üyelere yansıttığın sinirle sen o seni döven sevgilinin hakkından gelirdin bence, o potansiyeli gördüm :))

Neyse bize ne, sever de döver de erkek işte..

Hatta savunalım helal koçum diye.

Aradığınız cevap buydu sanırım.

İyi akşamlar

hayırda herkesin yaptığı yorum aynı polisi ara ya da arkadaşlarını ara çıkarsınlar seni sen evde kedi gibi beklersen artık bu tekme ona çok hafif bsey gibi gelir kıyameti koparcaksınki bida yapamasın bide eve kilitlemiş zaten barışmak istiyosan barışır o bence o evden çıkmalıydın ama sen beklemeyi tercih ettin ve o ne kocandı ne bişeyin sadece erkek arakadaşın

Dur bakalım dayaktan tekmeye düştü olay.

Birazdan aslında ben itince ayağı çarptı filan denecek gibi...

Aynennnn..
:9:

Hatta seven insan döver sevdiğinden dövüyora bile gidiyor.
Biz barıştık kızlar bir daha olmayacak.
Aklınızı kullanın bu devirde koca kolay bulunmuyor.
Bir tokat tekme için bırakılır mı adam?
Affettim size ne?
Konu kapanmıştır.
derse hiç şaşırmammmmm ben burda neler okudum:ssz:

Aynennnn..
:9:

Hatta seven insan döver sevdiğinden dövüyora bile gidiyor.
Biz barıştık kızlar bir daha olmayacak.
Aklınızı kullanın bu devirde koca kolay bulunmuyor.
Bir tokat tekme için bırakılır mı adam?
Affettim size ne?
Konu kapanmıştır.
derse hiç şaşırmammmmm ben burda neler okudum:ssz:

:D kesin barıştılar zaten ses seda yok atıştınız ya atışmasanız yazardı çoktan bu dediklerini:D

tövbe estagfurullah velınelmekıl.. yav kardesım adam senı dovuyor ustune ustelık eve kilitliyor bı zıncır zurmadıgı kalıyor..

bukadar rahat sevgılının evınde kaldıgında gore üniversıte okuyosun

eminimkı salak da değilsin lakın herif senı eve kapıyo kılıtlıyo ve dovuyo senın aklın mı yokda ne yapcam dıye buraya konu acıyosun

testestoron hormanunların bıran için devreye gırecek ve erkekleseceksın dişiliği unutacaksın elıne buldugunla camı cerceveyı ındereksın arıyacaksın polısı onu komsulara cevresıne rezıl edeceksın

bunlarını sana bızım mı soylememız gerekıo ben bılemedım kı arkadasım ya

senın yaptıgımsa mazlum kedı gıbı aldın onune pc yı buraya olanları anlatmak mı oldu ?

buraya cok konu açmak istedıysen şayet benım basımdan boyle bısey gectı arkadaslar ama nasıl kurtuldum camı cercevıyı ındrdım goruyosunuz demı olacaktı

ailene yazık kızım okuyo dıyolar yemıyolar yedırıyolar kızları ne alemde elına damı dovuyo ırde eve kılıtlıyo hakkını savunamayıp polısten yardım dılenecegıne burdan yardım dılenıyo ne dıyım kı baska :(

Konu sahibinin eski konularına, yorumlarına bakarak davranışının sebebini az çok çözdüm. Çocuktan korktuğundan değil, bi daha başkasına kabul ettiremem kendimi diye ayrılmıyor bence. Bakın bence diyorum.

dayakk deyince insanın aklına tekme tokat gelir yüz göz morarır falan dikkat çeksin diyemi dayak yedim yazdın? tokat atması bile adilik bence bugün tokat atan yarın neler neler yapar polisi ara darp raporu al yada alma sana kalmıs ama seni kusura bakma hayvan gibi eve kilitlemiş saka gibi ya...

Konu sahibinin eski konularına, yorumlarına bakarak davranışının sebebini az çok çözdüm. Çocuktan korktuğundan değil, bi daha başkasına kabul ettiremem kendimi diye ayrılmıyor bence. Bakın bence diyorum.

hımmmm düşündürücüüüü

Evlenmeyeceğin adamın evinde ne aradın?
Evine gidecek kadar tanıdıysan evlenmek istemiyorum dediğinde de adamın vereceği tepkiyi bilmen gerekirdi.

baktım,kız resmen kızlık zarını dıktırıp adamı keklemiş ve kanamam cok oldu diye bı yazı paylasmıs ne dıyım allah ıslah etsın

Hımm o zaman tekrar bütçe ayıramayacağı için masraf yaratmamak adına hazır bu salağı da keklemişim dayak mayak dengelerim bir şekilde diye sesi soluğu çıkmıyor. Ee Allah büyük (Müslümanım) çıkartıyor bir yerden. Okudum bende akıllı kızda hesap numarası ile sorun çıkar diye de fikir verebiliyor diğer kankalarına.

Son düzenleme:
Hımm o zaman tekrar bütçe ayıramayacağı için masraf yaratmamak adına hazır bu salağı da keklemişim dayak mayak dengelerim bir şekilde diye sesi soluğu çıkmıyor. Ee Allah büyük (Müslümanım) çıkartıyor bir yerden. Okudum bende akıllı kızda hesap numarası ile sorun çıkar diye de fikir verebiliyor diğer kankalarına.

zaten aklıbası yerınde bırı olsa sağlıklı dusunen bırısı olsa o saatte pc yı kucagına alıp buraya konumu açar yoksa yakıp yıkıp o evden kendısını dısarımı atar..

Back
X