sevgilimden emin deılım kafam ıyıce karısıyor:(

sevgiherseydemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
123
1
96
Konya
arkadaslar benım 9 aylık bır ılıskım var.ciddi dusunuyoruz işimiz fln olsun dıe bekledık.gecen gun babam geldıgınde babama bahsettım ama once sevgılıme sordum babama bahsedeyımmı dıe bahset dedı.neyse babam ben bır arastırayım dedı.bızım sorunumuz onun net bır ısı olmaması.sımdı gecıcı bır ıste calısıyor ıyıde kazanıyor ama bu ıste devam etmek ıstemıyor cunku sureklı sehır dısında.bır ıs daha var ama maasını az buluyordu vazgecmıstı gecen gun babam tekrar sordu ıs ne olacak dıe bende sessız kaldım.dunde sevgılımle konustuk nısan ısteme gıbı seylerı fln benı bır konuda yanlıs anlayıp uzerıme cok geldı bu halıde benı korkuttu ne bılıyım uzuldum babama soylemekle yanlıs mı yaptım dıe kac gundur karar kara dusunuyorum.kendısı bu tarz konular acıldıgında sessız kalıyor soruyorum ıs konusu canımı sıkıyor dıyo.tamam ıs olmadan evlenmıcez zaten ama bu hallerı benı garıp bsye itti dunden berı hıc konusmadım aradı mesgule attım.canım sıkılıyor bazen aramızda ucurum varmıs gıbı gelıyor buda benı korkutuyor bu arada benım ısım olacak garantılendı gıbı yanı bankaya baslıcam.bunu duyunca bende maası az olan ısı tercıh ederım dedı cunku en olacabılecek ıs o.sankı ne ıstedıgını bılmıyor gıbı geldı.bu arada babam duydu ne bılıyım allak pullak oldum:(

Daha 9 ay olmuş hangi ara evlenmeye karar verip de babana söyledin anlamadım bana çok erken geldi:26:Sonuçta tüm hayatını onunla geçirmek adına imza atacaksın...
Üstüne sen niye bu kadar acele edip, diretiyorsun ki? Bırak o çabalasın, sevdiği kadınla evlenmek için çözüm yolu bulsun:44:

Ne demek maaşı az olan işte çalışayım.
Hazırcı galiba küçük bey.
Paranın kokusunu alınca hemen yelkenleri indirmiş.
Babana söylemekte acele etmişsin.

9 ayda birbirinizi tanıdınız beğendiniz evlenmek istiyorsunuz ama sevgilinizin işi geçici olduğu için babanız istemiyor.. Bu benim anladığım kısmı..
Bence biraz daha bekleyin daha iyi tanıyın birbirinizi, evlenirsin bir bakarsın eşinin bilmediğin bir sürü kötü yanı varmış. Kahrolursun. Hepimiz okuyoruz böyle şeyleri 7 yıl süren beraberlik sonucu evlenip de kocamı hiç tanıyamamışım diye konu açan bile var.
Hem belki geçen süre içinde sevgilin daha iyi kalıcı olan bir iş bulur.. Hem daha iyi tanımış olursunuz birbirinizi..
Lütfen daha sonra pişman olacağın şeyler yapma..

Herşey sende bitiyor..Bakma burda sağda solda anlatılan güzel hikayelere.Her ilişkide illaki zor zamanlar kavgalar tartışmalar hatta çirkinleşmeler olur.. Ama burda karşılıklı saygı ve anlayışınız önemli.. Bir insanla 10 yılda berber olsan aynı evi aynı ortamı paylaşmadıkça tanıyamazsın... Kendini sorgulaman lazım ben bu adamla evlenmek istiyorum ama ben bu adamı her yönüyle kabul edebilirmiyim diye.. Annenin Babanın karakterleri yaşam şekli nasıl bilemem ama eğer karşındaki adamın kusurlarını sindiremiyorsan istersen nişanlı ol ya kendini değiştirmen yada vazgeçmen lazım...

evet arkadaslar ya babama soylemekte acele ettım cok uzuldum sızlerde boyle deyınce.acele etmıyorum evlenmek ıcın sadece gızlı gızlı bulusmalardan sıkıldım kendıme yakıstıramıyorum.konu baya detaylı ama buraya kısa yazdım yanı.offf ya offf

Herşey sende bitiyor..Bakma burda sağda solda anlatılan güzel hikayelere.Her ilişkide illaki zor zamanlar kavgalar tartışmalar hatta çirkinleşmeler olur.. Ama burda karşılıklı saygı ve anlayışınız önemli.. Bir insanla 10 yılda berber olsan aynı evi aynı ortamı paylaşmadıkça tanıyamazsın... Kendini sorgulaman lazım ben bu adamla evlenmek istiyorum ama ben bu adamı her yönüyle kabul edebilirmiyim diye.. Annenin Babanın karakterleri yaşam şekli nasıl bilemem ama eğer karşındaki adamın kusurlarını sindiremiyorsan istersen nişanlı ol ya kendini değiştirmen yada vazgeçmen lazım... [/QU bılemıyorumkı tek odaklandıgım babam konusu.bazı davranısları tam benım ıstedıgım gıbı bazende bosvermıslıgı benı urkutuyor

9 ayda birbirinizi tanıdınız beğendiniz evlenmek istiyorsunuz ama sevgilinizin işi geçici olduğu için babanız istemiyor.. Bu benim anladığım kısmı..
Bence biraz daha bekleyin daha iyi tanıyın birbirinizi, evlenirsin bir bakarsın eşinin bilmediğin bir sürü kötü yanı varmış. Kahrolursun. Hepimiz okuyoruz böyle şeyleri 7 yıl süren beraberlik sonucu evlenip de kocamı hiç tanıyamamışım diye konu açan bile var.
Hem belki geçen süre içinde sevgilin daha iyi kalıcı olan bir iş bulur.. Hem daha iyi tanımış olursunuz birbirinizi..
Lütfen daha sonra pişman olacağın şeyler yapma..

babam ısı konusunda pek bsy demedı kı zaten ıs olmadan ben evlenmem.hem bır ınsanı 10 yılda bıle tanıyamıyosun kı kımseyı tanıyamazsın sadece.babama agırdan alalım dedım aceleye gerek yok dedım once ben ısıme baslayım dedım ama duymus olması bıle huzursuz ettı rahat cıkamıyorum dısarı anlasılıyor onunla gorustugum ne olacak bılmıom

konu sahibi arkadaşım bu ne acele?
sen işinden gücünden tavrından davranışından emin olmadığın 9 aydır tanıdığın biriyle nasıl evlenmeye karar verdin ve bunu neden bu kadar erken babana açıldın?
bence bu zamandan sonra yapılacak en makul iş babana makul bir şekilde durumdan bahsetmek.. eminim yanında olacak desteğini esirgemeyecektir..

Bir adam önce ne istediğini bilmeli. Rızkını nasıl kazanması gerektiğine karar verebilmeli. Kararını verip bu konuyu kendi kendine halledebilmeli. Bir çocuktan bahsetmiyorsunuz, evlenmek isteyen biri bu.

İşini mesleğini netleştirip bir süre çalışıp işleri yoluna koymadan asla evlenmeyin. Ayrıca 9 ay bir insanı tanımak için az bir süre diye düşünüyorum.

ben babama her ilişkimi söylerim yani şimdi babama söyledim bilemiyorum demişsiniz o yüzden yazıyorum. ben bilmesi gerekir diye düşünüyorum sonra birilerinin senin kızını şurda gördük bi oğlanla demesini tercih etmem açıkçası. şimdiye kadar iki ilişkim oldu ikisinden de babamın haberi vardı. demek istediğim babanızın kimle arkadaşlık yaptığınızı bilmesinde korkutucu bir durum yok
ama evlilik için 9 ay çok erken olmuş sanki ben 4. yılın içindeyken anlaşamadığımı anlayıp ayrılmıştım siz çok çabuk karar vermişsiniz gibi geldi bana. ama sizin tercihiniz tabiki
bir de şöyle bir durum var babanıza söylediniz diye illa hemen evlenmek zorunda değilsiniz biraz daha zaman geçsin birbirimizi tanımak istiyoruz diyebilirsiniz

canım hem gizli görüşmekten sıkıldığım için babama söyledım dıyorsun, hem de şimdi babama söylediğim için artık dışarı çıkınca onunla görüşmeye gittiğim anlaşılıyor ne yapacagım dıyorsun...
keşke onun işi yola girince iyice netleşince soyleseydın babana. Ülkemizde bu konuları en son babalar duyar biliyorsun yani:) sen biraz daha tanı çocugu bakalım. gidişata göre söz nişan yapar ya da yollarını ayırırsın.. hayırlısı.

ben babama her ilişkimi söylerim yani şimdi babama söyledim bilemiyorum demişsiniz o yüzden yazıyorum. ben bilmesi gerekir diye düşünüyorum sonra birilerinin senin kızını şurda gördük bi oğlanla demesini tercih etmem açıkçası. şimdiye kadar iki ilişkim oldu ikisinden de babamın haberi vardı. demek istediğim babanızın kimle arkadaşlık yaptığınızı bilmesinde korkutucu bir durum yok
ama evlilik için 9 ay çok erken olmuş sanki ben 4. yılın içindeyken anlaşamadığımı anlayıp ayrılmıştım siz çok çabuk karar vermişsiniz gibi geldi bana. ama sizin tercihiniz tabiki
bir de şöyle bir durum var babanıza söylediniz diye illa hemen evlenmek zorunda değilsiniz biraz daha zaman geçsin birbirimizi tanımak istiyoruz diyebilirsiniz

cok haklısın bende aynen baskasından duymasın dıe soyledım ama sankı kotu yapmısım gıbı hıs olustu.tabı herseyı babama soyleyemem ama soyledıgım ınsanla ılerlesın ısterım her ne kdr soylesemde bır yanımız gelenekcı tabı.babam sordukca ben daha ısıme baslayım gıbı seylerle erteleyebıldıgım kdr ertelıcem bu arada sevgılımle bugun hıc konusmadım konusasımda gelmıyor zaten

cok haklısın bende aynen baskasından duymasın dıe soyledım ama sankı kotu yapmısım gıbı hıs olustu.tabı herseyı babama soyleyemem ama soyledıgım ınsanla ılerlesın ısterım her ne kdr soylesemde bır yanımız gelenekcı tabı.babam sordukca ben daha ısıme baslayım gıbı seylerle erteleyebıldıgım kdr ertelıcem bu arada sevgılımle bugun hıc konusmadım konusasımda gelmıyor zaten

canım evlenmek için acele ediyormuşsun gibi geldi bana hemen nişan isteme iş meselesi konuşulmaya başlanmış gibi hissettim yazdıklarından. babana söyleme olayını şöyle düşün bence sevdiğin ilerde evlenmeyi düşündüğün erkeği babana söyledin bu kadar yani :) sevgilin işlerini bir şekilde ayarlar bence onunla neden konuşmuyosun ki? az para verilen işte çalışsın evlenin mi, yoksa biraz daha bekleyin daha iyi bir işi mi olsun? zamanla düzelir bence herşey çok sıkboğaz etmeyin birbirinizi :)

Evlenmeyi düşünmeklede babana konuyu açmaklada çok erken davranmışsın 9 ay nedir acelen , sen işe girince beyimiz hemen tamam o zaman demiş bunu bekliyormuş demek ki sana güveniyor. Bak canım hayat o filmerde ki gibi değil aşk çok güzel birşey ama herşey sadece aşkla olmuyor. Adam daha ne istediğini bilmiyor sana söyle demiş söylemişsin şimdide bir adım atmıyor. Bence sen bu konuyu biraz daha düşün. Babana anlat babacım doğru düzgün işi yok bana güven verdi ama iş konusunda birşeyler yapmıyor de baban sana kızacak değil ya. Kaç yaşındasın bu arada gençsindir herhalde yeni işe girdiğine göre

Evlenmeyi düşünmeklede babana konuyu açmaklada çok erken davranmışsın 9 ay nedir acelen , sen işe girince beyimiz hemen tamam o zaman demiş bunu bekliyormuş demek ki sana güveniyor. Bak canım hayat o filmerde ki gibi değil aşk çok güzel birşey ama herşey sadece aşkla olmuyor. Adam daha ne istediğini bilmiyor sana söyle demiş söylemişsin şimdide bir adım atmıyor. Bence sen bu konuyu biraz daha düşün. Babana anlat babacım doğru düzgün işi yok bana güven verdi ama iş konusunda birşeyler yapmıyor de baban sana kızacak değil ya. Kaç yaşındasın bu arada gençsindir herhalde yeni işe girdiğine göre

askla olmacagını cok ıyı bılıyorum o yuzden hep dusunuyorum herseyı fazla kafama takıyorum.en dogru kararı en dogru zamanda vereyım ıstıyorum yasımda 24.iş ıcın ben bıra bekledım her ıse hemen gırmedım bır kere gıreyım duzgun olsun dıe dusundum o yuzden sımdı bankadan cvp beklıyorum ama babam bankayla ırtıbatta yanı ıse alındıgımı kadro acmak ıcın ugrastıklarını soylemıs.sevgılımde bunu duyunca senın ısın oluyor bende o maası az olan ısı secerım dedı sanırım erkek olarak gururuna dokundu cunku benımde ısım olursa onun erkek olarak bıseyı olamamıs olacak bunun ezıklıgını hıssetmeyım dıe oyle dedı gıbı geldı bana zaten ıkı gundur hıc konusmuyoruz kendısı corumda suanda konusmakta ıstemıyorum benı ıstıyosa artık o bsy yapacak benden bu kdr bu karara vardım benım ıcın oncelıklı olan benım ısım

biraz akışına bırakın sevgilinizin davranışlarını gözlemleyin. hep düşünen uğraşan taraf siz olmayın..

canım gozlem yapmaktan bsylerden bsy cıkarmaktan yoruldum daha dogrusu onu kesfetmeye ve cozmeye calısmak benı yıprattı elbette hemen evlenmıcem ama ınsan az cok kestırebılmelı dıe dusunuom bazen cok olumlu davranısları varken bazen cok olumsuz gelıyo bana belkıde kararsızım o yuzden.ıkı gundur hıc konusmadık artık bsyde yapmıcam benı ısteyen bsy yapar benden bu kdr

erken soylemıssın ama yapıcak bır sey yok.sırf babana soyledın dıye ona mecbur da değilsin ama ınsan karısık hıssedıyor gercekten aynı sorunu bende yasıyorum malesef..

Back
X