- Konu Sahibi sevgiherseydemek
arkadaslar benım 9 aylık bır ılıskım var.ciddi dusunuyoruz işimiz fln olsun dıe bekledık.gecen gun babam geldıgınde babama bahsettım ama once sevgılıme sordum babama bahsedeyımmı dıe bahset dedı.neyse babam ben bır arastırayım dedı.bızım sorunumuz onun net bır ısı olmaması.sımdı gecıcı bır ıste calısıyor ıyıde kazanıyor ama bu ıste devam etmek ıstemıyor cunku sureklı sehır dısında.bır ıs daha var ama maasını az buluyordu vazgecmıstı gecen gun babam tekrar sordu ıs ne olacak dıe bende sessız kaldım.dunde sevgılımle konustuk nısan ısteme gıbı seylerı fln benı bır konuda yanlıs anlayıp uzerıme cok geldı bu halıde benı korkuttu ne bılıyım uzuldum babama soylemekle yanlıs mı yaptım dıe kac gundur karar kara dusunuyorum.kendısı bu tarz konular acıldıgında sessız kalıyor soruyorum ıs konusu canımı sıkıyor dıyo.tamam ıs olmadan evlenmıcez zaten ama bu hallerı benı garıp bsye itti dunden berı hıc konusmadım aradı mesgule attım.canım sıkılıyor bazen aramızda ucurum varmıs gıbı gelıyor buda benı korkutuyor bu arada benım ısım olacak garantılendı gıbı yanı bankaya baslıcam.bunu duyunca bende maası az olan ısı tercıh ederım dedı cunku en olacabılecek ıs o.sankı ne ıstedıgını bılmıyor gıbı geldı.bu arada babam duydu ne bılıyım allak pullak oldum