Sevgilimden haber alamıyorum

Aklına kötü şeyler getirme canım herşey olabilir uyumuştur teli düşmüştür bozulmuştur vs bir sürür aksilik olabilir haber aldın mı bu arada merak ettim haberdar et

aklına kötü bişi getirme diyeceğim ama yardımcı olmayacak biliyorum
rahstsızmış ya belki ilaç almıştır uyuyakalmıştır
ALLAH hayır yapsın canım,RABBİM kötü şeylerden korusun sevdiceğini Amin

gelisme var mi haber aldin mi?

benim de erkek arkadasim boyle biz de farkli sehirlerdeyiz seni cok iyi anliyorum.
arada boyle yaptigi icin alistim, cok haber alamayinca cildirip dua ede ede kendimi baska seylere vermeye calisiyorum kotu haber tez duyulur mantigi..

bence sarjinin bittiginden habersiz yorgunluktan bitap dusup uyuyakalmistir canim :)

Son düzenleme:
Kızlar kendisine değil ama arkadaşına ulaştım. Onun telefonu hala kapalı, şarjı bitti muhtemelen. Başka bir şehre gitmişler sevgilimin arabasıyla, sevgilim götürmüş. Gece de orada kaldılar sanırım çok konuşamadım, eve gidiyoruz gidince arar seni dedi. Durum bu kızlar. Rahatladım bir şey olmamış, ama yaptığı büyük sorumsuzluk. Daha aramadı ama bizi bir kavga bekliyor

nasıl yani,yangına da körükle gitmiş olcam ama kavga bekler tabi.arkadaşına söylemişsin de niye sevgilin onun telinden aramıyor.bir gariplik var bu işte

nasıl yani,yangına da körükle gitmiş olcam ama kavga bekler tabi.arkadaşına söylemişsin de niye sevgilin onun telinden aramıyor.bir gariplik var bu işte

Araba kullandığı için şu an arayamıyor olabilir canım ama tabii ki dünden beri aramış olması gerekirdi. Hala daha dönmedi. Nasıl yolmuş bu anlamadım. Bilmiyorum artık uzaklaştı yalnız mı kalmak istedi onu konuşunca anlayacağım. O arayana kadar aramayı bıraktım ama bu durum hiç hoşuma gitmedi.

Bu durum benim de hic hosuma gitmezdi, ulasmak isteyen bir sekilde ulasir... Ayni senin ulastigin gibi. Kesinlikle tavrini koymalisin ki tekrari olmasin.

Bak dün sana bu adam sorumsuz mu acaba dedım sonradan da üzüldüm, kız neyı düşünüyor ben ne dıyorum dıye
Kusura bakma ama bu düpedüz sorumsuzluk
Iyı bı azarı hak etmış beyfendı

sarjı bitmiştir yolda aranızdaki mesafe ne kadar şimdi eve varmış olması mı gerekiyodu

ben anlamadim bu isi en azindan onun telinden o konusur insan iki dk yolda durdurup, icine sikinti sokmak istemem ama bu iste bi is var...

Son düzenleme:
Bu durum benim de hic hosuma gitmezdi, ulasmak isteyen bir sekilde ulasir... Ayni senin ulastigin gibi. Kesinlikle tavrini koymalisin ki tekrari olmasin.

Kızlar çok haklısınız. Şimdi Facebooka girmiş bana oradan mesaj atmış en kısa zamanda arayacağım seni diye. Cevap vermedim. Çocuk değiliz evcilik oynamıyoruz, ciddi bir ilişkinin sorumluluğunu alamayacaksa beni boşuna meraklandırmasının anlamı yok. Ben karşımda bu ilişkinin getireceği bütün sorumlulukları alabilecek bir erkek istiyorum ve haber vermek de bir sorumluluk. Dakika başı haber vermesini istemedim ama 1 gün insan habersiz kalınca merak ediyor. Altında mutlaka bir şey vardır uzaklaşmak istemesi, yalnız kalmak istemesi, ilgisizleşmesi gibi

Sebep ne olursa olsun seni meraklandirmaya hakki yok. Yolculuk hali bu cunku, insan tabiki merak eder etmez mi... Bu ne dusuncesizlik... Sert bir sekilde tavrini koy ve duzelmesine firsat ver. Tekrari olursa yol ver gitsin.

En kötü senaryo belki ama benim aklıma gelen, başka bir kızı görmeye gittiği ve kız yanında olduğu için cevap veremediği arkadaşını da bu duruma ortak ettiği. Sizi üzmek için söylemiyorum ama ben ilk böyle düşünürdüm

her an mı araba kullanıyor.arkadaşın dediği gibi şeyler aklıma geliyor benim de.bilmiyorum ama çok mantıksız.face den mes.atacağına arkadaşından arasın.

Bence işin içinde başka bir kız olayı olmasa bile mutlaka başka bi bit yeniği var çok çok geçerli bi açıklaması olması lazım merak ettik valla konuşunda yaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…