yok kesinlikle ailesini aramasın onlar daha fazla telaşlanabilirler.Bu seferde ailemi niye telaşa düşürdün diye sitem edebilir.
Kızlar kendisine değil ama arkadaşına ulaştım. Onun telefonu hala kapalı, şarjı bitti muhtemelen. Başka bir şehre gitmişler sevgilimin arabasıyla, sevgilim götürmüş. Gece de orada kaldılar sanırım çok konuşamadım, eve gidiyoruz gidince arar seni dedi. Durum bu kızlar. Rahatladım bir şey olmamış, ama yaptığı büyük sorumsuzluk. Daha aramadı ama bizi bir kavga bekliyor
nasıl yani,yangına da körükle gitmiş olcam ama kavga bekler tabi.arkadaşına söylemişsin de niye sevgilin onun telinden aramıyor.bir gariplik var bu işte
Araba kullandığı için şu an arayamıyor olabilir canım ama tabii ki dünden beri aramış olması gerekirdi. Hala daha dönmedi. Nasıl yolmuş bu anlamadım. Bilmiyorum artık uzaklaştı yalnız mı kalmak istedi onu konuşunca anlayacağım. O arayana kadar aramayı bıraktım ama bu durum hiç hoşuma gitmedi.
Kızlar moralim çok bozuk, sevgilime saatlerdir ulaşamıyorum. Farklı şehirlerdeyiz ve kendisiyle en son yolda konuştuk, o araba kullanıyordu. Beni görmek için bulunduğum şehre gelmişti ve hastaydı, bir gece kalıp bugün öğlen yola çıktı. En son yoldayım dedi saat 1 gibi. Sonra bir mesaj attım yaklaşık 10 dakika sonra iletildi raporu geldi cevap vermedi. 7 gibi aradım telefonu kapalıydı. 7den beri sürekli arıyorum kapalı. İnternette aratıyorum bir kaza mı oldu diye (Allah korusun) çok şükür bir şey yok. Ortak arkadaşımız yok yalnızca ev arkadaşının facebooku var ekli değil ona mı mesaj atsam diye düşündüm. Sizce endişelenmek için erken mi? Gün içinde sık sık mesajlaşırız fırsat buldukça mesaj atar. Lütfen içimi rahatlatın
Kızlar kendisine değil ama arkadaşına ulaştım. Onun telefonu hala kapalı, şarjı bitti muhtemelen. Başka bir şehre gitmişler sevgilimin arabasıyla, sevgilim götürmüş. Gece de orada kaldılar sanırım çok konuşamadım, eve gidiyoruz gidince arar seni dedi. Durum bu kızlar. Rahatladım bir şey olmamış, ama yaptığı büyük sorumsuzluk. Daha aramadı ama bizi bir kavga bekliyor
Bu durum benim de hic hosuma gitmezdi, ulasmak isteyen bir sekilde ulasir... Ayni senin ulastigin gibi. Kesinlikle tavrini koymalisin ki tekrari olmasin.
Kızlar çok haklısınız. Şimdi Facebooka girmiş bana oradan mesaj atmış en kısa zamanda arayacağım seni diye. Cevap vermedim. Çocuk değiliz evcilik oynamıyoruz, ciddi bir ilişkinin sorumluluğunu alamayacaksa beni boşuna meraklandırmasının anlamı yok. Ben karşımda bu ilişkinin getireceği bütün sorumlulukları alabilecek bir erkek istiyorum ve haber vermek de bir sorumluluk. Dakika başı haber vermesini istemedim ama 1 gün insan habersiz kalınca merak ediyor. Altında mutlaka bir şey vardır uzaklaşmak istemesi, yalnız kalmak istemesi, ilgisizleşmesi gibi
Araba kullandığı için şu an arayamıyor olabilir canım ama tabii ki dünden beri aramış olması gerekirdi. Hala daha dönmedi. Nasıl yolmuş bu anlamadım. Bilmiyorum artık uzaklaştı yalnız mı kalmak istedi onu konuşunca anlayacağım. O arayana kadar aramayı bıraktım ama bu durum hiç hoşuma gitmedi.
her an mı araba kullanıyor.arkadaşın dediği gibi şeyler aklıma geliyor benim de.bilmiyorum ama çok mantıksız.face den mes.atacağına arkadaşından arasın.En kötü senaryo belki ama benim aklıma gelen, başka bir kızı görmeye gittiği ve kız yanında olduğu için cevap veremediği arkadaşını da bu duruma ortak ettiği. Sizi üzmek için söylemiyorum ama ben ilk böyle düşünürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?