Sevgilimden haber alamıyorum

Eee durumu nasıl ?

Şimdi konuştum iyiyim diyor. Dün gece hastanede yatmış, bir sürü test yapmışlar, ailesi bugün evine götürmüş sevgilimi. Babasından aradı beni. Dikiş atmışlar başına, omzunda ezikler varmış. Çok şükür ki sevgilime bir şey olmadı kızlar Ama hissetmiştim... Kötü hisler vardı içimde dün hep kabus görmüştüm... Ortak bir tanıdığımıza ulaştım gerçekten iyi mi diye, o tanıdık sevgilimin durumunu öğrenip bana haber verecek.

Öfkeyle kalkıp zararla oturmadın buna şükür..
Bak burda her hissedilen aldatma olayı doğru olmuyor..

Bununla atlatmış şükret. Geçmiş olsun

Öfkeyle kalkıp zararla oturmadın buna şükür..
Bak burda her hissedilen aldatma olayı doğru olmuyor..

Bununla atlatmış şükret. Geçmiş olsun

Aynen canım. Acaba beni aldatıyor mu düşüncesinden çok acaba sevgilim iyi mi korkusu vardı içimde. İki gündür googleda arayıp duruyordum adını kaza olduysa çıkar diye. Ben mesaj attıktan sonra yapmış kazayı. Allah'ıma çok şükür iyi, inşallah daha da iyi olacak. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim kızlar. Şimdi tekrar arayacak onu bekliyorum.

ben askerdeyken tam 11 ay haber alamadım.
bugün mesaj atardım ertesi gün cevap verirdi 10 senem çürüdü gitti
ne merak ediyosun boşver olmaz onlara bişi canım

Ben sadece okuyordum konuyu..
İnşALLAH dahada iyi olur :)

kaza mı olmuş hmmm

çok geçmiş olsun canımcım kusura bakma konuya öle pat diye yorum yazdım sinirimden

üzüldüm gerçekden geçmiş olsun çok çok

Gecmis Olsun canim.bende merak ettim girip
Nete bi bakiyim
Dedim.benimde sevgilim baska yerde insan cok
Meraklaniyor haber alamyinca.sizi aramamasi dan belliydi bisey oldugu.

ayy çok geçmiş olsun canım,ALLAH korumuş sana ve ailesine bağışlamış sevgilini ELHAMDÜLİLLAH

Son düzenleme:
cok gecmis olsun umarim bi an önce toparlanir...
arkadasi sana neden dogruyu söylememis ki ?

cok gecmis olsun umarim bi an önce toparlanir...
arkadasi sana neden dogruyu söylememis ki ?

İnşallah canım çok sağ ol. Arkadaşı bana o eve dönünce ulaşacak demişti ben yanlış anlamışım, kazadan beri hastanedeymiş. Benim de panik atağım var sevgilim bunu bildiği için bana kazayı söylemesini istememiş.

Canım çok çok geçmiş olsun daha beterinden korusun allahım şükret ki sevgilin iyi tekrar geçmiş olsun

Canım çok çok geçmiş olsun daha beterinden korusun allahım şükret ki sevgilin iyi tekrar geçmiş olsun

Çok sağ ol canım benim. Hala sevgilimin kaza yaptığına inanamıyorum, Allah'ım onu bana bağışladı, Allah korusun ölebilirdi, Allah'ıma şükürler olsun iyi. Daha da iyi olacak inşallah.

çok çok geçmiş olsuncanım ya ben de baya şüpheci davrandım valla ben de hep böyleyim ne yapayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…