Sebep ne olursa olsun seni meraklandirmaya hakki yok. Yolculuk hali bu cunku, insan tabiki merak eder etmez mi... Bu ne dusuncesizlik... Sert bir sekilde tavrini koy ve duzelmesine firsat ver. Tekrari olursa yol ver gitsin.
Canım sevgilim trafik kazası yapmış, dönerken
Eee durumu nasıl ?
Şimdi konuştum iyiyim diyor. Dün gece hastanede yatmış, bir sürü test yapmışlar, ailesi bugün evine götürmüş sevgilimi. Babasından aradı beni. Dikiş atmışlar başına, omzunda ezikler varmış. Çok şükür ki sevgilime bir şey olmadı kızlarAma hissetmiştim... Kötü hisler vardı içimde dün hep kabus görmüştüm... Ortak bir tanıdığımıza ulaştım gerçekten iyi mi diye, o tanıdık sevgilimin durumunu öğrenip bana haber verecek.
Öfkeyle kalkıp zararla oturmadın buna şükür..
Bak burda her hissedilen aldatma olayı doğru olmuyor..
Bununla atlatmış şükret. Geçmiş olsun
Kızlar moralim çok bozuk, sevgilime saatlerdir ulaşamıyorum. Farklı şehirlerdeyiz ve kendisiyle en son yolda konuştuk, o araba kullanıyordu. Beni görmek için bulunduğum şehre gelmişti ve hastaydı, bir gece kalıp bugün öğlen yola çıktı. En son yoldayım dedi saat 1 gibi. Sonra bir mesaj attım yaklaşık 10 dakika sonra iletildi raporu geldi cevap vermedi. 7 gibi aradım telefonu kapalıydı. 7den beri sürekli arıyorum kapalı. İnternette aratıyorum bir kaza mı oldu diye (Allah korusun) çok şükür bir şey yok. Ortak arkadaşımız yok yalnızca ev arkadaşının facebooku var ekli değil ona mı mesaj atsam diye düşündüm. Sizce endişelenmek için erken mi? Gün içinde sık sık mesajlaşırız fırsat buldukça mesaj atar. Lütfen içimi rahatlatın
Aynen canım. Acaba beni aldatıyor mu düşüncesinden çok acaba sevgilim iyi mi korkusu vardı içimde. İki gündür googleda arayıp duruyordum adını kaza olduysa çıkar diye. Ben mesaj attıktan sonra yapmış kazayı. Allah'ıma çok şükür iyi, inşallah daha da iyi olacak. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim kızlar. Şimdi tekrar arayacak onu bekliyorum.
kaza mı olmuş hmmm
çok geçmiş olsun canımcım kusura bakma konuya öle pat diye yorum yazdım sinirimden
üzüldüm gerçekden geçmiş olsun çok çok
ayy çok geçmiş olsun canım,ALLAH korumuş sana ve ailesine bağışlamış sevgilini ELHAMDÜLİLLAH
cok gecmis olsun umarim bi an önce toparlanir...
arkadasi sana neden dogruyu söylememis ki ?
Canım çok çok geçmiş olsun daha beterinden korusun allahım şükret ki sevgilin iyi tekrar geçmiş olsun
canı gecmıs olsun
rabbım sana ve aılseıne bagıslamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?