Sevgilimden haber alamıyorum

çok çok geçmiş olsuncanım ya ben de baya şüpheci davrandım valla ben de hep böyleyim ne yapayım.

Önemli değil canım çok teşekkür ederim. İnsan hissediyor ya, hissettim ben, başka bir kız falan değildi, bir şey olmuştu sevgilime. Sanki iyi, güvende olmadığını hissettim. İnsan aklını kaybediyor. Bu son olsun inşallah kızlar, hiçbirimizin başına gelmesin inşallah, Allah bizi, sevdiklerimizi korusun

Çok geçmiş olsun canım,Allah beterinden korusun
Yalnız dikkat ettiğim bir nokta sen mesaj attıktan sonra kaza yapmış.Bir abla arkadaş tavsiyesi,eşiniz sevgiliniz yada bir sevdiğiniz uzun yola çıkıyorsa arada sırada neredesin yolculuk nasıl gidiyor gibi mesajlar atmayın,aramayın...Özellikle mesajlaşmalar kişinin dikkatini dağıtır.Sevdiklerinizin başına birşey gelmemesi için yapacağınız en güzel şey ardından dua okumak ve onları Allah'a emanete en güzel sahip çıkana emanet etmektir.
Sevdiklerinizden haberdar olmak için onlardan sigara,tuvalet yemek molası verdiklerinde sizi aramalarını ve durumdan haberdar etmelerini istemeniz en doğru şey olacaktır.SEVGİLER...

tam aklıma gelen şeyleri yazacaktım ki, sevgilinizin kaza yaptığı yorumunu okudum...

umarım gerçekten kaza yapmıştır...sizin aklınızı karıştırmak için yazmıyorum ama, en başından beri sonsuz bir güveniniz var bu kadar güvenmeyin erkeklere derim

biliyorum da konuşuyorum bu arada, aynı durumla karşılaştığım için... ahh biz kadınlar ne iyi niyetliyiz..

Umarım gerçekten kaza yapmıştır? Umarım dürüst olmuştur demek istedin sanırım canım çünkü bir insan hayatı söz konusu, kazada bir şey olmasa bile Allah korusun iç kanama vs olabilir, kaza yapmasındansa aldatmasını tercih ederim o zaman yollarımızı ayırırız, ama ona bir şey olma ihtimali bırak sevgiliyi hayatıma giren herhangi bir insan için bile bana çok korkunç geliyor. İnşallah ona bir şey olmaz, sevgilim daha da iyi olur. Eğer bir gün aldatırsa da yolumu ayırırım, aldatma ile ayrılmak ve ölümle ayrılmak çok farklı şeyler. Aldatmasını bin kere tercih ederim. Böyle bir şey başına geldiği için üzüldüm seni de anlıyorum ama her durum aynı olmayabilir, yorum yaparken lütfen biraz daha dikkat et. Sonsuz güven konusuna gelince sevgilim bana güven verdiği sürece güvenirim, güven vermediğinde veya bir şeyini yakaladığımda daha önce güvenmiş olmam beraber olmaya devam edeceğim anlamına gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…