• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden hamileyim benden ayrıldı çaresizim :(

zorbirhayattayim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
19
4
1
26
merhaba arkadaşlar siteye arada bakardım ama bir gün üye olacağım hiç aklıma gelmezdi hemde böyle bir konu..... ben 20 yaşında çok mu çok saf her güzel söze inanan gerizekalı mı gerizekalı bir kızım kendime çok öfkeliyim.... beni illa ki eleştiren de olucak ama emin olun sizin de başınıza gelebilir benim hiç aklımın ucundan bile geçmezdi.. sevgilim bana o kadar güzel şeyler söylerdi ki hele ki peşimden çok koşmuştu sonunda sevgili olduk ben onunla ilişkiye girme taraftarı değildim ama allem etti kallem etti oldu ve hamile kaldım.. benden ayrıldı ona söyledim ama hep bi bahaneler hep bişeyler hep benden kaçıyor hep beni kandırıyor hep dalga geçiyor. şimdi beni eleştirenler olucak illa ama şunu söyliyim kimin ne yaşadığını bilemezsiniz dışardan bakıp kınamak dışlamak dalga geçmek kolay ama olanlar oluyor bende eleştirirdim bu tür şeyleri yaşayanları ama gün gelir devran döner aynısını yaşıyor insan...şimdi sizden yardımım şu lütfen beni yargılamadan önce yardım etmeye çalışın. yargılayacaklar hiç yazmasın bile... ben ailemle yaşıyorum ve ailem geri kafalı yani bu olay duyulursa ben biterim ölüm yani ölüm... sevgilim de zaten beni bıraktı yapayalnız çaresizim bu bebeği aldırmam gerekiyor 1 aylık daha. maddi durumum biraz sıkışık sevgilim de destek olmuyor hala sevgilim diyorum ama değil artık... kayıtlara geçmeden yani özel hastane klinik vs imkan var mı ve ucuz fiyata ? hiç deneyimi olan var mı ucuz yoldan bu işi halletmek istiyorum burdan detay yazmak istemeyenler özel mesajlardan da yazabilir doktor adı ücreti klinik hastane vs vs lütfen yardımınıza ihtiyacım var... bu arada istanbul da yaşıyorum yani istanbul tercihim olur. bu arada ailem geri kafalı derken yanlış anlamayın kötülemiyorum beni öldürürler döverek sokağa atarlar. öyle medenice karşılayıp yardım etmeye çalışmazlar onu da söylim

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar siteye arada bakardım ama bir gün üye olacağım hiç aklıma gelmezdi hemde böyle bir konu..... ben 20 yaşında çok mu çok saf her güzel söze inanan gerizekalı mı gerizekalı bir kızım kendime çok öfkeliyim.... beni illa ki eleştiren de olucak ama emin olun sizin de başınıza gelebilir benim hiç aklımın ucundan bile geçmezdi.. sevgilim bana o kadar güzel şeyler söylerdi ki hele ki peşimden çok koşmuştu sonunda sevgili olduk ben onunla ilişkiye girme taraftarı değildim ama allem etti kallem etti oldu ve hamile kaldım.. benden ayrıldı ona söyledim ama hep bi bahaneler hep bişeyler hep benden kaçıyor hep beni kandırıyor hep dalga geçiyor. şimdi beni eleştirenler olucak illa ama şunu söyliyim kimin ne yaşadığını bilemezsiniz dışardan bakıp kınamak dışlamak dalga geçmek kolay ama olanlar oluyor bende eleştirirdim bu tür şeyleri yaşayanları ama gün gelir devran döner aynısını yaşıyor insan...şimdi sizden yardımım şu lütfen beni yargılamadan önce yardım etmeye çalışın. yargılayacaklar hiç yazmasın bile... ben ailemle yaşıyorum ve ailem geri kafalı yani bu olay duyulursa ben biterim ölüm yani ölüm... sevgilim de zaten beni bıraktı yapayalnız çaresizim bu bebeği aldırmam gerekiyor 1 aylık daha. maddi durumum biraz sıkışık sevgilim de destek olmuyor hala sevgilim diyorum ama değil artık... kayıtlara geçmeden yani özel hastane klinik vs imkan var mı ve ucuz fiyata ? hiç deneyimi olan var mı ucuz yoldan bu işi halletmek istiyorum burdan detay yazmak istemeyenler özel mesajlardan da yazabilir doktor adı ücreti klinik hastane vs vs lütfen yardımınıza ihtiyacım var... bu arada istanbul da yaşıyorum yani istanbul tercihim olur.
Geçmiş olsun. Kürtaj bildiğim kadarıyla kayıtlara kürtaj diye geçmiyor. Bu konuda endişe etmeyin. İyi bir doktor seçin.. sakin kayıtlara geçer vs diye merdiven altı bir yere gitmeyin... Hayat bu, herkesin başına herşey gelebiliyor. Gerçekten kınamamak lazım. insan kınadığını yaşamadan gocmuyor dünyadan... Allah kolaylık versin..

20 yaşında hayatının baharında olması gereken gencecik bir kız evlilik dışı çocuk bekliyor...

Durumun çok üzücü keşke birde ailene geri kafalı demesen kimse alnına leke sürülsün yada evladı yanlış tercihler yapsın istemez.

Herifin sahip çıkmasını beklemiyordun herhalde ? Erkekler ne yazık ki böyle şeylere elinin kiri olarak bakıyor istediğini almış alınca bide tohumunu bırakıp gitmiş sana ömrün boyunca yıkık bir psikoloji birde bir masumun kanına girmeyi bırakmış ve halen sevgilim diyerek anlatıyorsun...
İlginç çok ilginç.

Geçmiş olsun. Kürtaj bildiğim kadarıyla kayıtlara kürtaj diye geçmiyor. Bu konuda endişe etmeyin. İyi bir doktor seçin.. sakin kayıtlara geçer vs diye merdiven altı bir yere gitmeyin... Hayat bu, herkesin başına herşey gelebiliyor. Gerçekten kınamamak lazım. insan kınadığını yaşamadan gocmuyor dünyadan... Allah kolaylık versin..
çok teşekkür ederm beni anlayacak insanların olucağını tahmin etmiştim ama kesinlikle kimse kınanmamalı ve ben asla yapmam ölsem de yapmam ayy falan denmemeli yemin ederim neyi kınadıysam ya da büyük konuştuysam başıma geldi ya

20 yaşında hayatının baharında olması gereken gencecik bir kız evlilik dışı çocuk bekliyor...

Durumun çok üzücü keşke birde ailene geri kafalı demesen kimse alnına leke sürülsün yada evladı yanlış tercihler yapsın istemez.

Herifin sahip çıkmasını beklemiyordun herhalde ? Erkekler ne yazık ki böyle şeylere elinin kiri olarak bakıyor istediğini almış alınca bide tohumunu bırakıp gitmiş sana ömrün boyunca yıkık bir psikoloji birde bir masumun kanına girmeyi bırakmış ve halen sevgilim diyerek anlatıyorsun...
İlginç çok ilginç.
ailem geri kafalı derken tabi ki de kötülemek değil amacım üzülüp yardım etmeye çalışmazlar öldürürler ya da sokağa atarlar direk döverek

çok teşekkür ederm beni anlayacak insanların olucağını tahmin etmiştim ama kesinlikle kimse kınanmamalı ve ben asla yapmam ölsem de yapmam ayy falan denmemeli yemin ederim neyi kınadıysam ya da büyük konuştuysam başıma geldi ya
Hayatta herşey insanlar için. Eleştirmek çözüm değil maalesef.. anca sana kendini kötü hissettirmeye yarar o da kimseye yarar sağlamaz.. sen iyi bir doktor araştır

ailem geri kafalı derken tabi ki de kötülemek değil amacım üzülüp yardım etmeye çalışmazlar öldürürler ya da sokağa atarlar direk döverek
Keşke bunları bilirken böyle şeylere yeltenmeseydin çok üzüldüm gerçekten adına yaşamak istemezdim Allah yardımcın olsun.
O yavruya da ayrı üzülüyorum 10 aylık oğlum var İnan anne olmak çok başka bişey hani anne olunca anlarsın dedikleri şey varya gerçekten de doğru olduğuna inanıyorum.
İnsanın evladı can yoldaşı dayanağı bir bilsen sana öyle muhtaç ki bebekler... 20 yaşındasın keşke böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmasan anne olduğum için midir bilmiyorum ama konun gerçekten çok etkiledi beni.

Keşke bunları bilirken böyle şeylere yeltenmeseydin çok üzüldüm gerçekten adına yaşamak istemezdim Allah yardımcın olsun.
O yavruya da ayrı üzülüyorum 10 aylık oğlum var İnan anne olmak çok başka bişey hani anne olunca anlarsın dedikleri şey varya gerçekten de doğru olduğuna inanıyorum.
İnsanın evladı can yoldaşı dayanağı bir bilsen sana öyle muhtaç ki bebekler... 20 yaşındasın keşke böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmasan anne olduğum için midir bilmiyorum ama konun gerçekten çok etkiledi beni.
ahh canım ahh öncelikle oğlun allah nazarlardan saklasın. emin ol bi an öyle bişey oluyo ki anlayamıyo insan ne kadar kınarsa ya da eminse ya da akıllıysa bile bi anda her şey yaşanıyo aldanıyosun kanıyosun kandırılıyosun bende öyle oldum .. bana derler belki inanmasaydın kanmasaydın korunsaydın insan anlayamıyo ki işte çok farklı ben mutluyum mu sanıyolar ben istemez miyim sevdiğim insanın çocuğunu doğurmayı anne olmayı bunları yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi allah kimseye yaşatmasın bunu ben hala vebalini düşünüyorum şuan çok büyük bir sınav içindeyim allahım yardımcım olsun

nasıl durayim kolay dimi dışardan bakınca neyse
Ben kolay mi dedim? Degil. Ama hem suçlusun hemde güçlü. Hangi aile ister ki evladi başını eğdirsin? Lafım sadece kız ailesine değil burda. Ama sen bide tutmuş ailem geri kafalı diyorsun. Onların suçu ne?

Ben kolay mi dedim? Degil. Ama hem suçlusun hemde güçlü. Hangi aile ister ki evladi başını eğdirsin? Lafım sadece kız ailesine değil burda. Ama sen bide tutmuş ailem geri kafalı diyorsun. Onların suçu ne?
Alay ediyor yahu .
Fazla ciddiye almayın.

Kayıtlara geçiyor mu bilmiyorum ama bundan korkup merdiven altı saçma sapan yerlere giderek canınızı tehlikeye atmayın.
Bence internetten gidebileceğiniz hastane ve klinikleri araştırın, tek tek arayıp fiyat sorun.
Ben şimdi baktım da, netten bilgi edinmek zor. Fiyatı etkileyen birçok faktör var.

Eger dogruysa.. korunmadiniz mi?
Ailen geri kafali degil, ah guzel kizim bu kotulugu keske yapmasaniz kendinize.zamani gelince gogsunu gere gere yasayacagin seylere acele edince daha mi iyi oldu?

Buarada allem etti kallem etti beraber olduk dedinde, herhalde tek iliskide hamile kalmamissindir. Dimi?

ahh canım ahh kurban olurum sana net ve net terk edileceksin. güvenme hatta ne yap biliyo musun umursamaz hatta ona güveniyomuş hissi ver o da nasıl olsa güveniyor der ve bir kaç altınları yere dökülür sende toplarsın. kesinlikle aklı eski sevgilisinde benim de sevgilimin de öyleydi ona delilercesine aşıktı aklı hep ondaydı ve ayrıyız şuan.. bi de yakışıklı sevgilimi gidip de keltoş bir adamla aldatmış k.hpe. öyle aldatan insanlar sevilir zaten

Başka bir konuya yazmış olduğun trajikomik cevabın Merakımdan soruyorum eline neee geçiyor?? Hobi olarak mı forumlarda gezip uyduruk hikayeler yazıyorsun?

Back
X