- 12 Nisan 2019
- 19
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi zorbirhayattayim
merhaba arkadaşlar siteye arada bakardım ama bir gün üye olacağım hiç aklıma gelmezdi hemde böyle bir konu..... ben 20 yaşında çok mu çok saf her güzel söze inanan gerizekalı mı gerizekalı bir kızım kendime çok öfkeliyim.... beni illa ki eleştiren de olucak ama emin olun sizin de başınıza gelebilir benim hiç aklımın ucundan bile geçmezdi.. sevgilim bana o kadar güzel şeyler söylerdi ki hele ki peşimden çok koşmuştu sonunda sevgili olduk ben onunla ilişkiye girme taraftarı değildim ama allem etti kallem etti oldu ve hamile kaldım.. benden ayrıldı ona söyledim ama hep bi bahaneler hep bişeyler hep benden kaçıyor hep beni kandırıyor hep dalga geçiyor. şimdi beni eleştirenler olucak illa ama şunu söyliyim kimin ne yaşadığını bilemezsiniz dışardan bakıp kınamak dışlamak dalga geçmek kolay ama olanlar oluyor bende eleştirirdim bu tür şeyleri yaşayanları ama gün gelir devran döner aynısını yaşıyor insan...şimdi sizden yardımım şu lütfen beni yargılamadan önce yardım etmeye çalışın. yargılayacaklar hiç yazmasın bile... ben ailemle yaşıyorum ve ailem geri kafalı yani bu olay duyulursa ben biterim ölüm yani ölüm... sevgilim de zaten beni bıraktı yapayalnız çaresizim bu bebeği aldırmam gerekiyor 1 aylık daha. maddi durumum biraz sıkışık sevgilim de destek olmuyor hala sevgilim diyorum ama değil artık... kayıtlara geçmeden yani özel hastane klinik vs imkan var mı ve ucuz fiyata ? hiç deneyimi olan var mı ucuz yoldan bu işi halletmek istiyorum burdan detay yazmak istemeyenler özel mesajlardan da yazabilir doktor adı ücreti klinik hastane vs vs lütfen yardımınıza ihtiyacım var... bu arada istanbul da yaşıyorum yani istanbul tercihim olur. bu arada ailem geri kafalı derken yanlış anlamayın kötülemiyorum beni öldürürler döverek sokağa atarlar. öyle medenice karşılayıp yardım etmeye çalışmazlar onu da söylim
Son düzenleme: