• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden hamileyim benden ayrıldı çaresizim :(

En azindan annenize ablaniz kiz kardes ya da kiz kuzeninizle paylasin ve merdiven alti bir yere gitmeyin. Paraniz yoksa devlette yaptircaksiniz mecbur. Dr a rica edersiniz onden gidip konusup. Ama ob gun yaninizda olcak guvenebileceginiz bir yakininiz olsun mutlaka.

Saçma sapan yerlerde deştirme kendini bari para bulsun sana hayatını mahvetme düzgün bir yerde kürtaj yaptır.

Manevi olarak yanınızda olmayacaksa bile maddi olarak destek çıkmalı bu yaptığı adamlığa sığmaz.Kürtajda yasal sınır 10 hafta diye biliyorum bir de devlet hastanelerinin hepsi yapmıyor sanırım.Sakın merdivenaltı yerlere gitmeyin ya canınızdan olursunuz ya da kalıcı hasarlar alırsınız.

Başına gelenle ilgili yorum yapmak istemiyorum.

Sadece bir ricam var, lütfen merdiven altı ne olduğu belli olmayan kliniklerde ne olduğu belli olmayan insanlara kendini emanet etme
Özel bir hastaneye git, prosedürler hakkında bilgi al. Bilgilerimin korunmasını istiyorum vb gibi. Çözülür yani.
Para meselesini de bir şekilde çözeceksin artik. Ama geç kalma 12. Haftadan sonra bu işlemi yaptıramazsın

Başka bir konuya yazmış olduğun trajikomik cevabın Merakımdan soruyorum eline neee geçiyor?? Hobi olarak mı forumlarda gezip uyduruk hikayeler yazıyorsun?
hayatımda sadece 1 tane sevgilim olmadı sonuçta başka kişiye yorum yazamaz mıyım hesap mı vericem pardon da

Ailene geri kafali demene kizanlar olmus da, kizi sevisti diye oldurecek , sokaga atacak aile evet geri kafalidir hemde onde gidenidir

Cocugum uzulme , kendini toparla , git bir ozel klinige aldir bebegi , burada olumsuz yazanlara da takilma , yapmissin bir esseklik ( korunmadan sacma bir herifle sevismek ) git aldir cocugu , bir daha da sevgilim diyecegin adqmi duzgum sec lutfen

Sakin ol kendine kizma cogu kadinin yasadigi bisey bu sana özel anormal bi durum degil. Benim önerim, bir gun bi arkadasinda kalman. Psikolojini ailene açık vermemek için. Semtine yakin jinekologlari ara konus telefonda durumunun olmadigini soyle fiyat konusunda yardimci olan biri illa ki cikar. Islem basit zaten bir saate toparlaniosun korkulcak bisey degil merak etme. Ama o çapsız sevgilini saglam korkut. Ailemle konustum dogurcam bu cocugu de. Tutuşsun biraz. Aldir derse ver parasini aldiriyim dersin alirsin o parayi. Bu sadece senin sorumlulugun degil çünkü onun rahatca durmasina uyuz oldum. Alahin belasi. Neyse sen dedigim gibi sakin kalmaya calis.

teşekkürler türkçemin ne kadar iyi olduğunu öğrenmiş oldum sayenizde
Safım, gerizekaliyim diyorsun ama gayet akıllısın. Hiç panik belirtisi yok. Verdiğin cevaplarda maşallah 20 yaşına göre gayet de zekice. Forum da hamileyim eşim boşanmak istiyor diye yazan bir üye var. Telaşı okurken bile belli oluyor. Bu kadar insanla dalga geçiyorsan çok ayıp ama eğer ben yanlış anladıysam gönülden özür dilerim. Kürtaj için tavsiye veremem ben karşıyım ama sen de sevgilini ikna edecek potansiyel var.

Kinamiyorum yargilamiyorum soruyorum geri kafalı dediğin bi ailen varsa buna karşı çıkacak sevgilinle ilişki yaşamak senin bilecegin bişey ama neden korunmadin yazık o çocuğa hastanelerde kürtaj oluyorda yazınız kucukmu 18 yaş altiysa aileye haber veriliyorda büyük olanı napiyorlar bilmiyorum kendi kliginde kürtaj yapan doktorlarda var ama fazla para aliyorlar zaten o yüzden o işi yapiyorlar ama hiç bir önlem yok serum bile yakmiyorlar bi arkadasta sizin gibi olmuştu ordan biliyorum

zaten soğuktu bana 3 4 gün önce söyledim
Of of içim yandı 10 aylık oğlum var dogurana kadar neler yaşadım önce bir düşük yaptım hamileligim çok zor geçti düşük riski erken doğum riski derken piskoljm bozuldu resmen doğum yaptım şu anda o bnm canım onun canı yanınca bn ölüyorum keske böyle olmasaydı bnde 21 yaşındayım o sevgilin tam bir şerefsiz mis Allah'ın belası pislik peki ailesini filan tanıyor musun git soyle bi çare bulsunlar hiç değilse para versinler aldirman için onlarda elini taşın altına koysunlar

Safım, gerizekaliyim diyorsun ama gayet akıllısın. Hiç panik belirtisi yok. Verdiğin cevaplarda maşallah 20 yaşına göre gayet de zekice. Forum da hamileyim eşim boşanmak istiyor diye yazan bir üye var. Telaşı okurken bile belli oluyor. Bu kadar insanla dalga geçiyorsan çok ayıp ama eğer ben yanlış anladıysam gönülden özür dilerim. Kürtaj için tavsiye veremem ben karşıyım ama sen de sevgilini ikna edecek potansiyel var.
anladım da bence siz yanlış anladınız tamam mutsuzum moralim bozuk ama 7 24 yas tutacak halde değilim ya hem öfkeiyim hem mutsuz karmasık duygulardayım yazım tarzım benim böyle

Î
Bence saf degil fazla cesaretli. Hamile diye doverek oldurecek bir ailesi var ama erkek arkadasiyla sevisiyor hadi sevisti.neyse ailesiyle yaşıyormuş aldirdiginda hastanede kalacak bu ne diyecek bi arkadas eee demeyecekmi geri kafali ailesi nerde kalacan kalamazsin kir dizini otur diye? Bence oturup buna bi care bulmali

Back
X