• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimden hamileyim benden ayrıldı çaresizim :(

Geçmiş olsun. Kürtaj bildiğim kadarıyla kayıtlara kürtaj diye geçmiyor. Bu konuda endişe etmeyin. İyi bir doktor seçin.. sakin kayıtlara geçer vs diye merdiven altı bir yere gitmeyin... Hayat bu, herkesin başına herşey gelebiliyor. Gerçekten kınamamak lazım. insan kınadığını yaşamadan gocmuyor dünyadan... Allah kolaylık versin..
Kurtaj cinayettir bu kadar kolay tavsiye vermemeli

Son bir haftadir kinama ile ilgili mesajlar var. Eleştirme kinama beni. Buraya yazma sebebin su hastaneye git denmesi mi yoksa ahh caniiim benim diye senin de kurdugun cumleler gibi samimiyetten uzak soguk teselliler mi?

Ailen geri kafalı neden? Çünkü 20 yasinda cocuk aldiracak kizlarna kizarlar.. vay anasini. Zaten baban ooo iyi iyi mi diyecekti? Nasil onun hatasina düştün diyesi geliyor insanin. Allah yardımcın olsun .

Ben sana kurtaj vs demem. Kurtaj cinayettir. Anlattiklarin dogruysa da yakışıklı sevgilini aldatan o kizla beraber bir cozum bulursunuz belki?

Hastane klinik vs kendin araştırıcan artık, paran yoksa kredi çek 20 yaşındasın kimsenin haberi olmaz, birdahada ona buna kanma, hayır yani çok mu zordu bi kondom almaz bunu herkes bilir neyse :işsiz:

çok teşekkür ederm beni anlayacak insanların olucağını tahmin etmiştim ama kesinlikle kimse kınanmamalı ve ben asla yapmam ölsem de yapmam ayy falan denmemeli yemin ederim neyi kınadıysam ya da büyük konuştuysam başıma geldi ya
20 yaşında ne kadar şey kınadın da başına geldi. 20 yaa.. saka gibi

yavrum bu kadar milletin ne yazacağını yönetmeye çalışacağına direkt derdini yazsaydın.
onu yazmayın, bunu kınamayın, yardımcı olan yazsın, olmayan sonsuza kadar sussun,
peki o zaman.

öyle ucuzunu bulacağım diye saçma sapan bir şey yapma. düzgün bir doktora git.
elindeki telefonu sat. kanalizasyona düşürdüm dersin.

bu konulara sonuna kadar karsıyım .hiçbir şekilde saygı duymuyorum da..ama su da bir gercek bu hayat senın ne yasarsın yasamassın sen bılırsın kımseyi ilgilendirmez beni hiç alakadar etmez...
Valla bende cok geri kafalıyım hatta bagnaz cok yobazım olduk ça ...benım de yvrum var birgün bu konuyla karsıma gelse sarsılırım ama öldürmek dövmek nedir...yavru atılır mı...yol gösterilir cözüm bulunur...
Cıngar cıkartacam ailene herseyı anlatacak de yakısıklına Belkıs korkar..gerçi Allah'tan korkmayan kuldan korkar mı ..oda ayrı ıronık konu...

Özel veya devlette kıurtaj yapmazlar. Evlıde olsan yapmazlar.
Klınık tarzı bıryer bulacaksın. Benım bıldıgım var ama basına bır ıs gelır vs vebal altında kalamam

Evlenmeden önce ilişkiyi normal görüp bunu her yerde haykıranlara gelsin... Bakın herkesin yaşantısı bunu kaldırmıyor kişiliği de. İnsanlar sizin beylik laflarınızla koşuyolar sevgili dedikleri şerf...zlerin peşinden ondan sonra olan gencecik kızlara doğmamış anasının babasının günahını canıyla ödemek zorunda kalan minicik ruhkara oluyor. Bi kere daha evlilik öncesi ilişki normal tabu değil diyen insanlar bakalım vicdanlarına hesap verebilecekler mi? Ha banane konu sahibinin kendi hatası korunmalıydı diyenler olabilir. 2 3 çeşit korunmayla bile hamilelik olabiliyor. Keşke hiç girişmeseydi bu işlere. Ama geç kalınmış.. Şimdi ne olacak.. Bebek sahibi olmak için inim inim inleyen anneler var Allahım sen gör :(

Eger dogruysa.. korunmadiniz mi?
Ailen geri kafali degil, ah guzel kizim bu kotulugu keske yapmasaniz kendinize.zamani gelince gogsunu gere gere yasayacagin seylere acele edince daha mi iyi oldu?

Buarada allem etti kallem etti beraber olduk dedinde, herhalde tek iliskide hamile kalmamissindir. Dimi?
Oluyor malesef, tek ilişkiyle de olsa kalınabiliyor :( üzüldüm kızcağıza

ahh canım ahh öncelikle oğlun allah nazarlardan saklasın. emin ol bi an öyle bişey oluyo ki anlayamıyo insan ne kadar kınarsa ya da eminse ya da akıllıysa bile bi anda her şey yaşanıyo aldanıyosun kanıyosun kandırılıyosun bende öyle oldum .. bana derler belki inanmasaydın kanmasaydın korunsaydın insan anlayamıyo ki işte çok farklı ben mutluyum mu sanıyolar ben istemez miyim sevdiğim insanın çocuğunu doğurmayı anne olmayı bunları yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi allah kimseye yaşatmasın bunu ben hala vebalini düşünüyorum şuan çok büyük bir sınav içindeyim allahım yardımcım olsun
Seni çok iyi anlıyorum.insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.asla da ben yapmam deyip büyük konuşmamak gerek.
Olan olmuş artık bundan sonra yapacaklarına odaklan.tövbe etmeyi de unutma.Allah affetsin insallah seni.bir daha da yapma böyle şeyler.

Ya kürtaj parasını karşılarsın yada babalık davası açarım diye tehdit et.geç kalmadan bak çaresine. Kayıtlara düşmesi çocuğu doğurma dan iyidir. Bide kayıtlara düşşe ne olacak ki.ailen kızımız kürtaj olmuş mu diye araştıracak değil ya
E nabızda tedavi geçmişinde falan çıkabilir. Doğum yaptığı zaman hastane kayıtlarında çıkabilir.. Aile araşturmasa eşi illa bi yerde denk gelebilir.. Ne bileyim ya her türlü kayıp

merhaba arkadaşlar siteye arada bakardım ama bir gün üye olacağım hiç aklıma gelmezdi hemde böyle bir konu..... ben 20 yaşında çok mu çok saf her güzel söze inanan gerizekalı mı gerizekalı bir kızım kendime çok öfkeliyim.... beni illa ki eleştiren de olucak ama emin olun sizin de başınıza gelebilir benim hiç aklımın ucundan bile geçmezdi.. sevgilim bana o kadar güzel şeyler söylerdi ki hele ki peşimden çok koşmuştu sonunda sevgili olduk ben onunla ilişkiye girme taraftarı değildim ama allem etti kallem etti oldu ve hamile kaldım.. benden ayrıldı ona söyledim ama hep bi bahaneler hep bişeyler hep benden kaçıyor hep beni kandırıyor hep dalga geçiyor. şimdi beni eleştirenler olucak illa ama şunu söyliyim kimin ne yaşadığını bilemezsiniz dışardan bakıp kınamak dışlamak dalga geçmek kolay ama olanlar oluyor bende eleştirirdim bu tür şeyleri yaşayanları ama gün gelir devran döner aynısını yaşıyor insan...şimdi sizden yardımım şu lütfen beni yargılamadan önce yardım etmeye çalışın. yargılayacaklar hiç yazmasın bile... ben ailemle yaşıyorum ve ailem geri kafalı yani bu olay duyulursa ben biterim ölüm yani ölüm... sevgilim de zaten beni bıraktı yapayalnız çaresizim bu bebeği aldırmam gerekiyor 1 aylık daha. maddi durumum biraz sıkışık sevgilim de destek olmuyor hala sevgilim diyorum ama değil artık... kayıtlara geçmeden yani özel hastane klinik vs imkan var mı ve ucuz fiyata ? hiç deneyimi olan var mı ucuz yoldan bu işi halletmek istiyorum burdan detay yazmak istemeyenler özel mesajlardan da yazabilir doktor adı ücreti klinik hastane vs vs lütfen yardımınıza ihtiyacım var... bu arada istanbul da yaşıyorum yani istanbul tercihim olur. bu arada ailem geri kafalı derken yanlış anlamayın kötülemiyorum beni öldürürler döverek sokağa atarlar. öyle medenice karşılayıp yardım etmeye çalışmazlar onu da söylim
1 aylık hamilelik yeni öğrenilir. Ne zaman söylediniz de sevgiliniz kaçtı. Uydurmayın. İnanmadım.

Kayıtlara geçmesin diye sakın hijyenden yoksun bir yere gitmeyin. Kayıtlarda da kürtaj diye geçeceğini sanmıyorum zaten. Sağlık her şeyden önemli.

Devlet hastanelerinde çok zor ama yapan yerler var. İlk önce telefon açıp yapan doktor varmı diye öğrenmen gerekiyor. Bekar olduğun için durumunu anlatsan belki olabilir. Özeller hastaneler yapıyor fiyatlar yüksek uygun bir yer için tek tek arayıp fiyatları sor. Erkek arkadaşından parayı karşılamasını iste.

Daha sonrada aklını başına topla. Korunma yöntemlerini kullan.

Back
X