Ben kızli erkekli olayından çok ayri gayri olmaz lafına takıldım sanirimKusura bakma ama ilişkin varken kızlı erkekli içmek hadi neyse de pansiyon saçma.
Merhaba hanimlar, ciddi oldugum, 2 yila yakın zamandır birlikte olduğum sevgilimle yasadigim bir olayi size anlatmak istiyorum.
Üniversiteden arkadaşlar alkollü bir mekanda yeniden buluşma/toplanma organizasyonu yapıyor kadınlı erkekli ve kimse yanında sevgilisini eşini dostunu vs getirmiyor. Sevgilim de tutturuyor ben de gelicem diye gelmen pek hoş olmaz diyince de "rica ediyorum sen de gitme o zaman alkollü erkekli ortama" diyor.
Ayni kadinli erkekli gruptan bir arkadaşım akrabasının pansiyonunda bize yer ayarlamak istiyor tatil için (erkekler ayrı odalarda kalacak tabi ki) ben de gitmek istiyorum ama sevgilim yine ya bende gelicem diyor yada senin de gitmen icime sinmiyor hem alışma yarın oBur gün evlenince de ayri gayri tatiller mi olacak, olmaz diyor. Onu çok seviyorum onunla bi hayat geçirmek istiyorum ailelerle tanıştık ama evlilikteki bu bağımlılığı düşününcede zaten kötü oluyorum. Onunla bi yerlere gitmekten, onunla vakit gecirirken çok mutlu oluyorum ama tamamen birbirimize bağımlı olma, birbirimiz olmadan baskalariyla hiçbir şey yapamama fikri beni kötü hissettiriyor ayrı ayrı hayatlarimiz da olsun istiyorum. SizCe bu duygu ve dusuncelerim hatalı mı? Bana önerilerde bulunun rica ediyorum.
Pansiyonda tatil işi bence de falsolu .Ben ve eşim (kızımız doğana kadar ) 15 günde bir kendi arkadaşlarımızla ayrı ayrı içip eğlenen bir çift olmamıza rağmen,pansiyonda tatil işi beni de bozardı.Merhaba hanimlar, ciddi oldugum, 2 yila yakın zamandır birlikte olduğum sevgilimle yasadigim bir olayi size anlatmak istiyorum.
Üniversiteden arkadaşlar alkollü bir mekanda yeniden buluşma/toplanma organizasyonu yapıyor kadınlı erkekli ve kimse yanında sevgilisini eşini dostunu vs getirmiyor. Sevgilim de tutturuyor ben de gelicem diye gelmen pek hoş olmaz diyince de "rica ediyorum sen de gitme o zaman alkollü erkekli ortama" diyor.
Ayni kadinli erkekli gruptan bir arkadaşım akrabasının pansiyonunda bize yer ayarlamak istiyor tatil için (erkekler ayrı odalarda kalacak tabi ki) ben de gitmek istiyorum ama sevgilim yine ya bende gelicem diyor yada senin de gitmen icime sinmiyor hem alışma yarın oBur gün evlenince de ayri gayri tatiller mi olacak, olmaz diyor. Onu çok seviyorum onunla bi hayat geçirmek istiyorum ailelerle tanıştık ama evlilikteki bu bağımlılığı düşününcede zaten kötü oluyorum. Onunla bi yerlere gitmekten, onunla vakit gecirirken çok mutlu oluyorum ama tamamen birbirimize bağımlı olma, birbirimiz olmadan baskalariyla hiçbir şey yapamama fikri beni kötü hissettiriyor ayrı ayrı hayatlarimiz da olsun istiyorum. SizCe bu duygu ve dusuncelerim hatalı mı? Bana önerilerde bulunun rica ediyorum.
Empati yapacak olursak doğal olarak kullanılan sözler bunlar şayet erkek arkadaşınla ciddisin ve ciddi ilişkide adam sana böyle şeyler dese pansiyon,içme vs sende bu tepkileri verirdin belki de daha beterlerini tabi ki erkeklı kızlı içilebilir dostsunuz ama bazı insanlar neler yapabiliyor görüyoruz.Ben kızli erkekli olayından çok ayri gayri olmaz lafına takıldım sanirim
O grupta çok samimi arkadaslarim da var ve ben dahil hiç kiYani hiç kıvırmadan, sevgilim olsa göndermezdim, net!
Kesinlikle aldatılma paranoyası yaşayan biri değilim, olacağı varsa olur derim hep.
Ama içki dokunur, kafalar dumanlanır, sayısız ihtimal çıkabilir o ortamdan.
Sonradan ah vah denileceğine hiç bulaşmamak daha iyi.
Bak mesela, arkadaşlarla günlük hayatta görüşmeme karışıyor, her yere giderken izin alıyorum deseydin o zaman cevabım farklı olurdu. İzin alma, sorun çıkarıyorsa ayrıl bile derdim.
Fakat biriyle ilişki yaşıyorsan bazı önemli olaylarda onun da fikri önemlidir. Fikrini önemsemediğin biriyle ne işin olur ki, neyin o senin?
O grupta çok samimi olduğum ve sıklıkla görüştüğüm arkadaşlarim var ve ben dahil hiç kimse öyle aman aman alkol kullanmıyor cakirkeyf bile olmazlar ki zaten oyle barlara gidicez geceler akicaz obaaaa kafalari cekicez diye bi durumda yok sadece mekan alkol satışı olan bi mekan ki ben sıkı bi ailede yetistim oyle alkollu eve gitme gibi bi durumumda olmaz tatil isini de daha aileme tasimadim onlarin da icine sinmezse zaten asla gitmek icin diretmem. Benim aklıma takılan "bu planlar, benim yaptıklarım dogru mudur yanlış midir" değil sevgilim hayat tarzımi beğenmiyorsa zaten ayrilabilir ki öyle bi şey yok o da bana denk bi hayat yaşıyor. Benim aklima takılan sanki biz evlenince birbirimiz olmadan bi şey yapamayacakmisiz gibi konuşması ve her şeye bi yorumu olması.Yani hiç kıvırmadan, sevgilim olsa göndermezdim, net!
Kesinlikle aldatılma paranoyası yaşayan biri değilim, olacağı varsa olur derim hep.
Ama içki dokunur, kafalar dumanlanır, sayısız ihtimal çıkabilir o ortamdan.
Sonradan ah vah denileceğine hiç bulaşmamak daha iyi.
Bak mesela, arkadaşlarla günlük hayatta görüşmeme karışıyor, her yere giderken izin alıyorum deseydin o zaman cevabım farklı olurdu. İzin alma, sorun çıkarıyorsa ayrıl bile derdim.
Fakat biriyle ilişki yaşıyorsan bazı önemli olaylarda onun da fikri önemlidir. Fikrini önemsemediğin biriyle ne işin olur ki, neyin o senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?