Sevgilimden izin almak istemiyorum

Birçok kez yazdım. Konuda belirtememisim galiba. Olay "sevgilim bu tatile gelsin mi" değil. Olay sevgilim "ciftler ayrı gayrı bi şey yapamaz" zihniyetinde mi? Öyleyse napmaliyim
onu açık açık sevgiline sormalısın. ben kızlı erkekli tatile eşimi göndermem. erkek arkadaşları ile gidebilir. eşim de aynı düşüncededir.
ama bu kişisel özgürlük alanı, gereğinden fazla olduğunda evlilik ev arkadaşlığına dönüşüyor genelde.
evliliğin amacı zaten sevdiğin insanla aynı evi, aynı hayatı paylaşmaktır bana göre. eğer özgürlüğüm öncelikli ise sevgili olarak devam ederim. neden evleneyim ki?

Olmaz tabi ya. Sen olsan napardin.ayri hayat birbirinz olmadan gezmek tozmakmi?
Cok seviyosan zevk alamassn. Sevgilyken neysede..
Evliyken keske oda olsa diyosun yani. Bulusma ortami okey
Kalmak tatil vs bencede abartmayn hemde kaba konusmamis rica etms
Bence onemsedign bi insanin sozlerinide dikkate al. Sevgiliyken neysede evliykendemi bole olucak diyosun . Evlende sende koni acarsn esim ayri ayri gezmemizi istyo sinir oldum diye

Mutluluklar..

Bende aldatmaktan bahsetmedim, hata dedim dikkat ettiysen , bu hata herşey olabilir, fazla içmek, kaza yapmak, kavga etmek vss örnekler çoğaltılabilir. (Benim pek kıskançlığım yoktur,başka kadınlardan önce bunlar gelir aklıma)Fikirlerini çok sevdim , ilişkilerde tam da olması gereken bu bence ama pratikte olmuyor. Mesela bu akşam eşim arkadaşlarıyla birlikte muhtemelen gece üç civarı gelir, alkol alırlar, muhabbet ederler, gitmeden önlem olarak arabanın anahtarını aldım ama mesela dışarıda kalsın istemem, benimle uyuması önemli benim için, bu duygu durumum evlendikten sonra oluştu. Mesele aldatmak değil yani, bir düzenin oluyor ve eşini zırt pırt bir yerlere göndermek istemiyorsun. Çocuk olmadığı için biz biraz rahatız bende istediğimde takılırım arkadaşlarımla, bazen ablamda kalmak isterim mesela eşim tamam der bi bakarım gece yarısı kapıya ddikilir almaya geldim seni diye:) bu duygu durumu benim için önemli, herkes kendine bir alan yaratsın ama uyumaya eve:))) Toplum baskısına çözüm yok maalesef, kulak tıkamak en iyisi =)

Son düzenleme:
Düşüncenize saygı duyuyorum, bana göre Merhabay gitmeli, hiçbir şeyden mahrum kalmamalı. Daha çok genç, kimse için fazla ödün vermemek gerekiyor. Arada güven varsa zaten sevgili de tepki göstermez ya da dahil olmaya çalışmak istemez. Bu da benim fikrim. İyi forumlar :)

Ya Allah aşkına bırakın şu izin şeysini ya.
Anneniz babanıza bile hesap vermek zorunda kalmıyorsunuz belli bir yaştan sonra bu ''aşkım şuraya gidebilir miyim'' ne ya.
Belki ileride bir şeyler olmayacak sevgilinizle aranızda belki güzel bir tatili boş yere reddetmiş olacaksınız düşündünüz mü bunu hiç konu sahibi ?
Gidin bence keyfini de çıkarın.O da gidebilir ne olacak sanki ilk ayrıldığınız vakitte birbirinizi aldatacak haliniz yok.
İnsanların sevgililerinin her anına dahil olmasına bir anlam veremiyorum,veremeyeceğim de sanırım...

Teşekkür ederim :)

Aynen!! İzin almak degil konu oh br beni ifade eden bi yorumm gordm
Neden bu kadar sert, ünlem dolu yorumlar yapıyorsunuz sakin olun. Herkesin fikri kendine, farklı olabilir, siz de haklı olabilirsiniz. Ama tabi teşekkür ederim ilginiz ve yorumlarınız için :)

Teşekkürler yorumlarınız icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…