Bende aldatmaktan bahsetmedim, hata dedim dikkat ettiysen , bu hata herşey olabilir, fazla içmek, kaza yapmak, kavga etmek vss örnekler çoğaltılabilir. (Benim pek kıskançlığım yoktur,başka kadınlardan önce bunlar gelir aklıma)Fikirlerini çok sevdim , ilişkilerde tam da olması gereken bu bence ama pratikte olmuyor. Mesela bu akşam eşim arkadaşlarıyla birlikte muhtemelen gece üç civarı gelir, alkol alırlar, muhabbet ederler, gitmeden önlem olarak arabanın anahtarını aldım ama mesela dışarıda kalsın istemem, benimle uyuması önemli benim için, bu duygu durumum evlendikten sonra oluştu. Mesele aldatmak değil yani, bir düzenin oluyor ve eşini zırt pırt bir yerlere göndermek istemiyorsun. Çocuk olmadığı için biz biraz rahatız bende istediğimde takılırım arkadaşlarımla, bazen ablamda kalmak isterim mesela eşim tamam der bi bakarım gece yarısı kapıya ddikilir almaya geldim seni diye:) bu duygu durumu benim için önemli, herkes kendine bir alan yaratsın ama uyumaya eve:))) Toplum baskısına çözüm yok maalesef, kulak tıkamak en iyisi =)