Sevgilimden soğudum midem bulandı ama bırakamıyorum

rumeysaadf

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
37
-33
16
22
erkek arkadaşım bana karşı çok saygısız davrandi beni kendinden hep itti istemedi hep ayrıldık geri dönen taraf ben oldum en son ayrıldığımız da ona hiç geri dönmedim 15 gün falan yazmadım kendisi bana geri döndü bu sefer çok iyi davranmaya başladı beni bırakmayacağını bana aşık olduğunu ciddi düşündüğünü vs soyluyordu
Çiçekler aldı hediyeler aldı ben de bunlara kandım gerçekten değer veriyor sandım güvenmeyi tercih ettim ve ilk defa ilişkiye girdim onunla sırf onu sevdigimden izin verdim
Ben çok acı duydum ilişkiye girince sonra bana bı daha yapar misin diye sordu ben de hayatımın sonuna kadar yapmayacak değilim dedim bana benle yapar misin yani diye sordu kalbimin kirildigini hissettim dünyam başıma yıkıldı seven bir insan sevdiğine nasıl boyle der ben ilkimi herşeyimi ona verdim
Baya acı çektim bu süreçte sonra tekrar ayrıldım tekrar benle barışmaya çalıştı instagramina girdim arkadaşlarına aramızda daha ilişki yaşanmadan bile önce ben bu kıza şöyle yaptım böyle yaptim kız yoruldu artık degistiricem genişledi vs şeyler yazmış bu nasıl bir ahlaksızlıktır
Bir gün metroda bana bacaklarını açıp atsana diye mesaj attı ve gerçekten neye uğradığını şaşırdım bir insan hiç mi kiskanmaz bu kadar mı gavat olur neyse bunu da gormezden geldim sonra bu kişinin grup olarak ilişkiye girmek gibi isteklerini olduğunu öğrendim
Tamam kiskanmiyordu ama böyle olduğunu fark etmemiştim
Sanırım ilkim olduğundan mi anılarım olduğundan mıdır bilmiyorum bu kişiyi sevmiyorum resmen soğudum ama hala her dediğini kabul ettiğimi birakamadigimi farkettim hala neden diye soruyorum o kadar şey yasadik vs. Bırakamıyorum bir türlü bu pisliği napabilirim ben hayatım kaydı daha 19 yaşındayım evleneceğimizi falan düşünmüştüm çok safim cokk

Yahu hata sende..
Bu kadar taviz verirsen,seni sürekli kullanıp kötülük düşünen bir adama bacaklarini açarsan ; yarın bu adam seni başkalarına satmaya bile kalkar.
Yakında goruntulerini ucuz sitelerden izlemeye başlamazsin umarım.

erkek arkadaşım bana karşı çok saygısız davrandi beni kendinden hep itti istemedi hep ayrıldık geri dönen taraf ben oldum en son ayrıldığımız da ona hiç geri dönmedim 15 gün falan yazmadım kendisi bana geri döndü bu sefer çok iyi davranmaya başladı beni bırakmayacağını bana aşık olduğunu ciddi düşündüğünü vs soyluyordu
Çiçekler aldı hediyeler aldı ben de bunlara kandım gerçekten değer veriyor sandım güvenmeyi tercih ettim ve ilk defa ilişkiye girdim onunla sırf onu sevdigimden izin verdim
Ben çok acı duydum ilişkiye girince sonra bana bı daha yapar misin diye sordu ben de hayatımın sonuna kadar yapmayacak değilim dedim bana benle yapar misin yani diye sordu kalbimin kirildigini hissettim dünyam başıma yıkıldı seven bir insan sevdiğine nasıl boyle der ben ilkimi herşeyimi ona verdim
Baya acı çektim bu süreçte sonra tekrar ayrıldım tekrar benle barışmaya çalıştı instagramina girdim arkadaşlarına aramızda daha ilişki yaşanmadan bile önce ben bu kıza şöyle yaptım böyle yaptim kız yoruldu artık degistiricem genişledi vs şeyler yazmış bu nasıl bir ahlaksızlıktır
Bir gün metroda bana bacaklarını açıp atsana diye mesaj attı ve gerçekten neye uğradığını şaşırdım bir insan hiç mi kiskanmaz bu kadar mı gavat olur neyse bunu da gormezden geldim sonra bu kişinin grup olarak ilişkiye girmek gibi isteklerini olduğunu öğrendim
Sanırım ilkim olduğundan mi anılarım olduğundan mıdır bilmiyorum bu kişiyi sevmiyorum resmen soğudum ama hala her dediğini kabul ettiğimi birakamadigimi farkettim hala neden diye soruyorum o kadar şey yasadik vs. Bırakamıyorum bir türlü bu pisliği napabilirim ben hayatım kaydı daha 19 yaşındayım evleneceğimizi falan düşünmüştüm çok safim cokk
Ailene ne olursa olsun anlat.Mesajlarini silme.Mahkemeye ver.Zorla seninle.yattgini ispatla.Hem taciz hem tecavüz cezası alsın.

Yahu hata sende..
Bu kadar taviz verirsen,seni sürekli kullanıp kötülük düşünen bir adama bacaklarini açarsan ; yarın bu adam seni başkalarına satmaya bile kalkar.
Yakında goruntulerini ucuz sitelerden izlemeye başlamazsin umarım.
İkimiz aynı yastayiz ben böyle olduğunu bilmiyordum seviyordum hersey ilişkiden sonra başladı bana hep seni bırakmam sana ölürüm vs şeyler söylüyordu değer verdiğini sandım tek suçum ona güvenmeyi tercih etmekti

Yuzlesmeden ayrilin eger normal ayrilamiyorsaniz. Telefon numaranizi degistirin sosyal medyanizi gecici olarak kapatin. Ona hic bir sey yazmadan ortadan bir anda kaybolun. Iki hafta dinlenin dusunun. Bu iliskinin hic bir zaman iyi olmayacagini anlayacaksiniz ara verip dusunme firsati bulunca.

İkimiz aynı yastayiz ben böyle olduğunu bilmiyordum seviyordum hersey ilişkiden sonra başladı bana hep seni bırakmam sana ölürüm vs şeyler söylüyordu değer verdiğini sandım tek suçum ona güvenmeyi tercih etmekti
Senin kimin kimsen,annen baban yok mu ?
Hiç anlatmadilar mi sana,TV'de mi izlemiyorsun ?
Su forumu 1 gün takip etsen ; sana ölürüm,sana biterim,senin için dağları delerim gibi kliselerin köprüyü geçene kadar olduğunu bilirdin.
Tercih etmek farklı birşey..
Bana kalırsa sen bildiğin halde görmezden gelmek istedin.

Bakın daha çok gençsiniz şu hayatım kaydı kafasından çıkın. Neden kaysın hayatınız? Daha yolun başındayken üstelik. Olan olmuş artık geçmişi değiştiremezsiniz. Bu adamı bırakıp önünüze bakmanız lazım. Adamın niyeti, düşünce yapısı size göre değil. Bırakamıyorum yazmışsınız ama ilişkinizi sürdürmekte istemiyorsunuz. Sakin kafayla oturup düşündüğünüzde o gücü bulacaksınız muhtemelen kendinizde

Yahu millet kaç yıllık eşini bırakıyor sen niye bırakamıyorsun? Ay çıkın şu drama queen modundan. Aranızda ilişki olmadan arkadaşlarına neler neler anlatmış birde şu anda düşün acaba ne anlatmıştır diye? Bu düşüncede olan insan aldatıyordur da zaten. ''Genişledi, değiştireceğim'' nedir ya? Böyle hanzolarla birlikte olmayı nasıl yediriyorsunuz kendinize? :kızgın:
seni sevgilisi olarak değil başka bir şey olarak görüyor ama ben söylemeyeyim sen anlarsın muhtemelen. Kendinize değer verin birazcıkta olsa ya

Ben anlamiyorum kendinize ve bedeninize hiç mi saygı duymuyorsunuz. Zırt pırt ayrildiginiz, size değer vermeyen birine kalbini ve bedenini teslim etmek neden. Seviyor sandım demişsin ama sevmedigi çok aşikar sen kendini kandırmayı secmissin. En uzucusu de arkadaşlarına ben onu öyle yaptım böyle genislettim diye arkanızdan size o...pu muamelesi yapan birine hala kopamiyorum seviyorum bilmem ne. Ortada tek bir sorun var: Özdeğer eksikliği. Bunun üzerine yoğunlaş mutlaka. Her şey senin için daha güzel ilerleyecek

Ne demek milletin içinde bacaklarını çek at.Ne demek seninle yattigni başkasına söylemesi.

Ne demek milletin içinde bacaklarını çek at.Ne demek seninle yattigni başkasına söylemesi.
Çok net Ergen erkek modeli,gerçi bazıları yaş Alincada aynı..
Birlikte oldukları kadınları bir zafermis gibi baskalarina anlatıp aşağıliyorlar.
Akillarinca o grup içerisinde üstünlük kurup baskınlık sağlamaya çalışıyorlar.
Şimdi bu kızın çevresi ortak olduğu için yanına her sokulan bu durumdan faydalanmaya çalışacak,sevdiğini soyleyenlerin bile aklında hep yatak olacak.
Sadece sizinle birlikte olmakla kalmadı bu adam,ortak çevrenize karşı bütün saygınlığınızi da alıp götürdü.
Umarım ailenizin kulağına gitmez,çünkü çocuk belediyeden anons verecek kıvama gelmiş neredeyse.

Birlikte oldukları kadınları bir zafermis gibi baskalarina anlatıp aşağıliyorlar.
Şimdi bu kızın çevresi ortak olduğu için yanına her sokulan bu durumdan faydalanmaya çalışacak,sevdiğini soyleyenlerin bile aklında hep yatak olacak.
Sadece sizinle birlikte olmakla kalmadı bu adam,ortak çevrenize karşı bütün saygınlığınızi da alıp götürdü.
Umarım ailenizin kulağına gitmez,çünkü çocuk belediyeden anons verecek kıvama gelmiş neredeyse.
Ergenlik demek ergen çocuklari aşağılamak olur.Ahlaksizlik bu.

Benim de erkek kardeşim var o da ergenlikten geçti ama bir kıza karşı nasıl yaklaşacağını her zaman bildi ergenlik adı altında böyle şeyler olamaz bu bambaşka bir boyut. Diğer tüm söylediklerinizde haklısınız, umarım konu sahibi ayrılır yoksa bu çocuk adını çıkartır ki çıkarmışta zaten arkadaş ortamında...

Back
X