- 4 Eylül 2014
- 99
- 34
- 88
- Konu Sahibi rakirockks
Hepinize iyi günler. Belirttiğim gibi sevgilimden soğudum
gün geçtikte soğuyorum ve bu yüzden kendimden nefret ediyorum
beni çok ama çok mutlu eden biri, çok seviyo çok ilgileniyo ama çok bunaldım tam 1,5 yıl oldu çıkalı ikimiz 19 yasındayız ama hiç bi gün aşık olup etkilendiğimi hatırlamıyorum
ben onu uzaktan görüp beğendim aşık oldum ama keşke bi tanısaymışım. ben olgun bi kızım o ise çok çocuksu
bir buçuk sene içinde ailelerimizle çok kaynaştık ailesi bütün sülalesi beni tanıyo benim de aynen öyle ama kendisi çocuk gibi olduğu için ailesi hala çocuk muamelesi yapıyo daha 5 sene üniversiteyi bitirene kadar söz bile düşünmüyolar. ve eniştemle falan tanıştırdım bi kaç ortama girdik hiç birinde konuşmuyo kedi gibi. küçüklüğünde kilolu olduğu için çekingen büyümüş bu yüzden büyük bi erkek gibi muhabbet bile kurmuyo. çok mutlu olduğum için 1 buçuk sene görmedim keza bütün ailem ilk başta sevmemişti sen daha büyük duruyosun sakalları bile yok diye ama karşı çıkmıştım ben seviyorum diye ama şuan hepsi gözüme batmaya başladı çok mutsuzum
üni sınavına hazırlanıyorum o şuan ünide onun yanına gitmek istiyorum. nasıl yok edebilirim bu içimdekini bilmiyorum o çok iyi biri onu çok seviyorum ama sadece sevgi bu
of bilmiyorum nolur yardım edin bi ortama bile giremiyoruz ablası gibiyim hep ben konuşuyorum
ayrılsak üzülmem bile unuturum ama o benden asla ayrılmaz çünkü ilk aşkı benim