• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimden soğudum :(

rakirockks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
99
34
88
Hepinize iyi günler. Belirttiğim gibi sevgilimden soğudum :( gün geçtikte soğuyorum ve bu yüzden kendimden nefret ediyorum :( beni çok ama çok mutlu eden biri, çok seviyo çok ilgileniyo ama çok bunaldım tam 1,5 yıl oldu çıkalı ikimiz 19 yasındayız ama hiç bi gün aşık olup etkilendiğimi hatırlamıyorum :( ben onu uzaktan görüp beğendim aşık oldum ama keşke bi tanısaymışım. ben olgun bi kızım o ise çok çocuksu :( bir buçuk sene içinde ailelerimizle çok kaynaştık ailesi bütün sülalesi beni tanıyo benim de aynen öyle ama kendisi çocuk gibi olduğu için ailesi hala çocuk muamelesi yapıyo daha 5 sene üniversiteyi bitirene kadar söz bile düşünmüyolar. ve eniştemle falan tanıştırdım bi kaç ortama girdik hiç birinde konuşmuyo kedi gibi. küçüklüğünde kilolu olduğu için çekingen büyümüş bu yüzden büyük bi erkek gibi muhabbet bile kurmuyo. çok mutlu olduğum için 1 buçuk sene görmedim keza bütün ailem ilk başta sevmemişti sen daha büyük duruyosun sakalları bile yok diye ama karşı çıkmıştım ben seviyorum diye ama şuan hepsi gözüme batmaya başladı çok mutsuzum :( üni sınavına hazırlanıyorum o şuan ünide onun yanına gitmek istiyorum. nasıl yok edebilirim bu içimdekini bilmiyorum o çok iyi biri onu çok seviyorum ama sadece sevgi bu :( of bilmiyorum nolur yardım edin bi ortama bile giremiyoruz ablası gibiyim hep ben konuşuyorum :( ayrılsak üzülmem bile unuturum ama o benden asla ayrılmaz çünkü ilk aşkı benim :(

Sakalları bile yok ne yav vardır da traş oluyodur:işsiz:

Bence olgun bir çocuk çünkü 19 yaşında ve okulu bitene kadar söz bile yapmaması gerektiğinin farkinda,bilincinde.

Aferin ona :)

Bence bosan :KK53: pardon ayrıl.sevgin ve saygın bitmiş.kendine de ona da yazık etme.

Ayrıl gitsin,kendini de çocuğu da boşuna oyalama.
Zaman çabucak geçiyor ve sevmediğinle harcayacak kadar uzun değil.
Biraz üzülür ama unutur illa küçüksünüz daha.

Anlattıklarına bakılırsa hayrına cocukcagızla cıkıyorsun gibi duruyor. Bari ayrılda onu gerçekten hak edecek biriyle beraber olsun.:süslü:

Normal olan erkek arkadaşın. Çocuk gibi davranıyor çünkü çocuk zaten. Olgun davranacak yaşa geldiğinde oldgun davranır. Şimdi yaşının gerektirdiği gibi yaşıyor.

Ailesi de aklı başında insanlar ki 19 yaşında çocuklara söz, nişan yapılmayacağının farkındalar. Öncelik tabi ki okul.

Sessiz olması kişilik özelliğidir. Bunun çocuklukla alakası yok. Benim 70 küsur yaşındaki babam da sessiz bir adamdır mesela. Bu ondan bişey eksiltmiyor.

Soğuma olayına gelince; o kadar küçüksünüz ki çok normal. Şu an ciddi, ailelerin bildiği bir ilişki, söz nişan vs düşünmek çok fazla sizin için. Karşı cinsi tanımaya başlama yaşındasınız, birine bağlanma yaşında değil.

canım daha hayatın o kadar basındasınızki , kız çocukları erkeklere göre daha çabuk olgunlaşır onun olgunlaşıp gerçek bir adam gibi olması için daha çok yolu var. söz nişan yapmak isteseler sen isteyecekmisin , yapma allah aşkına oku mesleğini kazan kafanı böyle şeylere yorma . üstelik o kadar sevmiyorum diyorsun sırf karşındaki seni çok seviyor diye ilişki yürür mü yıllarca onumu bekliceksin sevmeden. o unutamaz diyosunda daha yaşı kaç unutamıcak hayatta neler neler unutuluyor geçiyor bunları anlamanız için daha çok yol var önünüzde..

Sevgilimden soğudum deyip üni bitene kadar söz bile düşünmemesini derrt etmen garip. Yaşın ciddi ilişkiler için çok küçük zaten. Ailenin sakalı bile yok lafına etkilendiysen sevmiyorsundur emin ol. Aileyle sülaleyle bu yaşta niye tanışılır ben anlamıyorum:KK64:

O benden ayrılamaz ilk aşkıyım da komik. Hangimiz ilk aşkıyla evlendi? 1000 kişiden biri belki. Yatar kalkar şükrederim ilk aşkımla evlenmediğime. Sen de istemiyorsan devam etmeyi kendini düşünüp hareket et. Benim bensiz yaşayamaz dediğim sevgilim ayrıldıktan 6 ay sonra başkasıyla nişanlandı. Ben evlenene kadar o çocuk bile yapmıştı :-) gayet yaşıyorlar yani , sen kendini düşün ;)

Gençler bence 18-25 yaş arası ille de kesin net birisine bağlanmak zorunda değil tam sevgi heyecan ve aşk yaşı o yaşlar

Genç kızımız konu açıyor daha 20 yaşında ben ona yıllarımı verdim nasıl ayrilayim diyor :)

Gezin dolaşın kendinizi kaybetmeden hayatınızı yaşayın

19 yasında olgun olunmaz ki zaten.Sen kendini olgun saniyorsan hayır sen de değilsin.Daha üniversite sınavına hazırlanırken yüzük takma ciddi adim atma kafasindasin.Çocuk buna karşı çıkarak daha aklı başında davranmış. Yazık ona da durum bu madem bir an önce bitir.Evli çocuklu insanlar bosaniyor daha bu yaşta bu kadar gözünde büyütme bunu.Emin ol o da unutacak başka birini sevecek birgün.

Olgunluk?
Kime göer neye göre?
Kız ben 24 yaşındayım annemi nişanlanmaya ikna edemedim hey yavrum hey.

Back
X