sevgisinden eminim ayrılma söz konusu olmuyor b
"o kız benim için takintiydi şuan benim peşimde koşuyor bizi ayırmak için çabalıyor sence onu sevsem onun için o kadar ugrasmisken gitmez miydim? ben seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum" şuan bunu dedi ne yapmalıyım sizceSu kadar cümle bile cok bu iliskiye, değmez yani.
Ayril gitsin.
Geceleri okuyup biraz daha perişan oluyormuşEvet o kızı unutamamış. Ama siz eski msjlari nasıl buldunuz ki? Saklamış mı?
hiçbir mesajı silmez kimle olursa olsun bende en eski mesajlara gitmesini istedim açmak istemedi ben zorla açtım başıma dert aldimEvet o kızı unutamamış. Ama siz eski msjlari nasıl buldunuz ki? Saklamış mı?
Acilen kuşun döktürün maazallah kem gözlere değmesin mükemmel ilişkiniz"o kız benim için takintiydi şuan benim peşimde koşuyor bizi ayırmak için çabalıyor sence onu sevsem onun için o kadar ugrasmisken gitmez miydim? ben seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum" şuan bunu dedi ne yapmalıyım sizce
OlabilirGeceleri okuyup biraz daha perişan oluyormuş
Sevgilim benimle birlikteyken eski flörtü ile yakınlaştı ama ben çok koşturdum peşimden perişan ettim, neyse bu bilgiyi unutmayın, geçen sene buu kızın peşinden çok koşmuş benim peşimden bu kadar koşması için ne yapmam lazım?Olabiliro değil de önemsiz bulduğu kısım en önemli kısım aslında
evet ama keşke ozaman bitirseydim diye düşünüyorum bi yandan da o olmazsa ne yaparım havalarına gidiyorumOlabiliro değil de önemsiz bulduğu kısım en önemli kısım aslında
Bende msj silmeye üşenen biriyim ama eski sevgili msjlarina kadar durdurmam yani. Yanlış anlamayın ama yaşlarınız kaç?hiçbir mesajı silmez kimle olursa olsun bende en eski mesajlara gitmesini istedim açmak istemedi ben zorla açtım başıma dert aldim
Sevgilim benimle birlikteyken eski flörtü ile yakınlaştı ama ben çok koşturdum peşimden perişan ettim, neyse bu bilgiyi unutmayın, geçen sene buu kızın peşinden çok koşmuş benim peşimden bu kadar koşması için ne yapmam lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?