sevgilimden şüpheleniyorum

bu sözleri simdiye kadar o kadar cok kisiye soyledi ve simdiden sonra o kadar cok kisiye söyleyecek ki... Gercek sevgide, askta bu problemler olmaz... Baska bir kadinin/adamin silueti bile giremez o ilişkiye, bunlar konusulmaz, bunlar icin sozler verilip, alinmaz..

Tatlım gerçekten tüm sorun bu mu? Evet desem mükemmel ilişkin devam mı edecek?
yani herseyi kapatıp 0 dan başlamıştık çok güzel ilerliyordu doğru giden bi ilişki değil zaten birsuru hata güven eksikliği var ama ayrılamıyoruz o da istemiyor mukemmel değil biliyorum ama çok toxic ayrılsak olmuyor ayrilmasak olmuyor

Keşke o bilgiyi kendisi unutmayıp ayrılsaymış şaka bir yana üzüldüm aslında keşke şöyle basit erkeklere bu kadar kolay kanmasa genç kızlar karşıdaki çocuk da hemen diğer kıza nasıl da çamur atıyor "benim peşimden koşuyor bizi ayırmak istiyor" diyerek kandırıyor. Sanki o kız sakladı o kadar msjı veya zorla o yakınlaştı kendisine. Beni bayıltıp tecavüz etti bari dememiş Palu ailesindeki enişte 2

9 aylık ilişki 2 tarafta da hata yapıldı vs demişsin, şüphelerin var, bide durup durup sevgisinden eminim diyorsun emin olsan şüphen olmaz 9 ayda bu ne eminlik insanlar kocalarının sevgisine senin kadar güvenmiyor bu ilişki bana kalırsa ilişki bile değil sen kabul etmek istemiyor ikna olmak için de medet umuyorsun gibi geldi

Kız gel dese iki sn de gider bu aklında olsun.
kız çok uğraşti kızla kavga ettim sonra o kıza birsuru laf etti birdaha benim sevgilimi üzme biz mutluyuz bırak peşimizi diye kızın arkadaslariyla da kavga etti beni çok ikilemde bırakıyor ailelerimiz tanıştı falan anlayamadım çözemedim

Wp asla engel kaldırmaz bunu sende çok iyi biliyorsun .

Kızla kavga mı ettiniz? Neden bu duruma düşürüyorsunuz kendinizi? Bence sevgiliniz ikili oynuyor kızdan hâlâ vazgeçememiş tam olarak.

evet ama keşke ozaman bitirseydim diye düşünüyorum bi yandan da o olmazsa ne yaparım havalarına gidiyorum
Neden bu kadar kendini değersiz hissediyorsun. Ne demek ne yaparım? Kimse için bu cümleyi asla kurma. Birde şu detaya takildim sen nasıl istiyorsan öyle yap gibi bir cümle kullanmış sana. Sen ayrılmak istesen kabul edecek demek ki... O senin için çok büyük bir çaba sarf etmiyor üzgünüm. Hatta şöyle bişey var gercekten sevseydi bırak o kızla yakınlaşmayı onun olduğunu gördüğü an o ortamdan gitmesi lazımdı. Sana saygısından dolayı....

Canim benim ben whatsapta kimi engellediysem hala engelli haberin olsun whatsap engeli fln kaldirmamis sen esinin eskiden o kiz icin agladigina fln uzulmussun ama bence senle birlikteyken o kizla yakinlasmasina uzul. Sen varken kizla yakinlasmis + kizin engelinide kendi acmis. Senlik bisey yok yani gonlu hala o kizda.

ah keşke şuan yanıt veren herkesi telefon görüşmesine alıp herseyi baştan anlatsam ağlıyorum suan

Esinin yazmisim erkek arkadasinin olacak

Ortada güven olmayan bir ilişki ne kadar olabilirse sizinki de o kadar.
Engel kendiliğinden kalkmaz sizin için gittim baktım, siz kendi wp bakmadınız mı?
Ayrıca bende mesajları silmem onlarla uğraşmam ama eski sevgili vs konuları da durmaz yani.
Yol yakınken ayrılın ikiniz için en sağlıklısı o gözüküyor.

Hayır, gidip özellikle baktım 2 senedir engelli olanlar var, hala engelliler.
Ayrılmalısınız, yalan söylüyor, sizinle beraberken başkasıyla yakınlaşıyor vesaire, rezillik.
Ben de hiç üşenmeyip gidip baktım. Numaramı ve telefonumu değiştirdiğim halde eski numaramda engellediklerim bile engelli duruyor.

Whatsaap hesabını silip tekrar yeniden açtıysa hesabı, uygulama demiyorum hesap. Engeller otomatikmen kalkar hesap silindiği icin. Ama silme gibi bir durum yoksa kendisi açmış.

bunları yapmadı biliyorum sevgisinden eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…