Sevgilime ailemi nasil soyleyecegim

Anneniz evlenirseniz para veremezsiniz diye yapiyor zannimca. Para akisini kesin, yatirim falan yapin borcum var deyin.
Annedir tamam ama hayatiniza bu kadar müdahale etmesine de izin vermeyin.
Eş adayini da iyice tanimadan karar vermeyin.

O ailesine de soyledi.Kuzeni de babamin uzaktan arkadasi.Ayni meslekteler.Onlara kalsa biz uzakta calisiyoruz ya 15 tatilde memlekeye gidince o da izin alip.gelicek.Onlarin niyeti biz şubat a gelmeden once ailelerin tanismasi.Ama ben istemem ben de olmak.isterim ilk tanismada

Ailenin düşüncelerini fazla önemsiyorsun galiba. Beğenmeseler ne olur sen istedikten sonra? Ailen de olsa birilerine beğendirmek için uğraşırsan, hiçbir şey yapamazsın. Sen emin olunca görüştüğüm biri var ciddi düşünüyorum de, fazla uzatmadan da yüzüğü tak. Sonra da lafa kulağını kapat.

Ben ailemin istemeyeceğini bildiğim eşimle evlenme kararı alıp söylediğimde fırtınalar koptu. Çok mücadele ettik. Çok şükür ikna oldular. Ama annem istemede elini öptürmedi eşime. Buna rağmen zamanla her şey rayına oturdu çok şükür, herkes birbiriyle iyi. İstemedeki durumu eşim sorun yapsa yapabilirdi, ama olgun davrandı. İş sizde ve erkek arkadaşınızda bitiyor.

Esinizden once baska ailenize soylediginiz sevgiliniz oldu mu ?Simdi.gecmiste bir hata yapinca yani olumsuz biten bir iliski olunca sagliksiz kararlar veremiyorsun gibi seyler soylerler diye de korkuyorum

Esinizden once baska ailenize soylediginiz sevgiliniz oldu mu ?Simdi.gecmiste bir hata yapinca yani olumsuz biten bir iliski olunca sagliksiz kararlar veremiyorsun gibi seyler soylerler diye de korkuyorum

Evet oldu. O bitti, bunu da bitirebilirsin köprünün altından çok sular akar, dediler. Yüzüme vurmak gibi değil de, vazgeçilmez değildir anlamında.

Hata olarak bakmayın, önce burdan başlayın, kendinize güvenin.

Cok tesekkur ederim

Bir süre bekleyin o zaman aileniz henüz erken diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…