Sevgilime Aşık Değilim Ne Yapmalıyım.

Ayrıl. 4-5 bilemedin 6 ay sonra özleyip mumla arayacaksın. Benim de böyle bir sevgilim vardı sen çok iyi birisin ama aşık değilim gözüm dışarda dedi gitti. Bir hafta sonra yanımda başka erkek gördü diye kıyameti kopardı millete rezil etti bizi. 5 ay sonra falan da deli gibi beni özledi,düzgün uyku uyuduğu gece olmadı. Sonuç:hiç. Benim güzel hislerim,çabalarım hepsi boşa gitti. Belki de mükemmel bir ikili olabilecekken doyumsuzluğunun esiri oldu. Bir yıl sonra başkasıyla sevgili oldu 2 ay sürdü sürmedi kız bunu aldattı. Aşk falan çok güzel ama sonu yok. Max 3 sene sürecek bir şey için değmez. Dersen ki yok imkansız yapamıyorum eli elime değmesin,aklıma başkası girdi falan o zaman kesin ayrıl. Ama şu aşamada biraz karşındakinin güzel yönlerine odaklanman lazım. Gerekirse oturun konuşun yenilik getirin kendinize biraz. Rutine bağlayan her şey sıkar hele bu yaşta.

Kendini biraz dinle. Haftasonu seyahatine cik. Biraz zaman ver kendine. Sonrada kararini ver. Muhtemelen kücük yasta birliktelik oldu ve senin hayat görüsün beklentin istegin degisti. Baskasini bulamam diye kendine de onada yazik etme. Sevmiyorsan zorla asik edemezsin kendini adama. Zorlamadan kendini yipratmadan bir cözüme ulasacagina eminim.

I

Konunun üstünden epey zaman geçmiş fakat çok merak ediyorum neler olduğunu, çok benzer bir yaşantım var çünkü. Buralara uğrarsan bekliyorum
Eski mesajlarına baksaydın görürdün o kişiyle nişanlanmış sonra adam bundan ayrılmış gerisini bilmiyom bak istersen

Evlenince de kalbi pir pir olan ben varım ya yapmayın 🙄 10yillik birliktelik neredeyse 4yil olacak evlilik ve 1cocuk sonrasında evet hala kalbim pir pir atıyor onu görünce, ha tabi sevgi saygı güven olmasa ztn böyle hissedemem ama ben de aşkı bu kdr hissetmek istiyorsan onunla vakit kaybetme onun da vaktinden çalma diyecektim ki çoğu insan tersini söylemiş, bilemedim... hakkinda hayırlısı olsun

Back
X