- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
2 Buçuk yıldır Devam eden bir ilişkimiz var Onunla ama ben artık ona aşık değilim... Kendime itiraf edebiliyorum artık. Edemezdim önce.
İlk zamanlardaki duygular hiç bir şekilde yok heyecan tutku kalp atışları.. Onun yanında artık sadece kendimi güvende hissediyorum Sakinlik var Güzel vakit geçiyor. Oysa Ben Her zaman Aşkı doya doya yaşayableceğim bir insan istemiştim. tutkulu bir aşk.
Bu durum bayadır var. Ondan ayrılmayı cok düşündüm ama yapamadım olmadı.. belki alışkanlık belki Cesaretsizlik ve ne yapacağımı bilmiyorum. Hata yapmaktan çok korkuyorum pişman olmaktan.
Öncede gözüm ondan başkasını görmez iken şimdi öyle değil. Artık Bazı şeyleri çok ters geliyor.
Ben yeniden kalbimin atmasını istiyorum o duyguları o heyecanı yaşamak istiyorum Aşkı yaşamak istiyorum doyasıya ama onunla olmuyor. Sırf Aşkı yaşamak için 2 yılı hiçe saymakta istemiyorum ama böyle nereye kadar gider ? Aşık olmadığım biri ile evlenebilirmiyim?
Üstelik yolumuz cok uzun askerliği var askere gidecek bu sene. Şu an işi gücü yok Ona yeniden aşık olmak için çok çabalıyorum ama olmuyor çok istiyorum ama olmuyor. Çevremde görüyorum hala aşkları ilk gün ki gibi olanları Aşkı yaşayanları neden biz böyle olduk diyorum.
Benim durumumda olan var mı Sevgilisine aşık olmayan .. Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var. Zamanamı bırakmalıyım biraz daha yoksa
Herşeyi göze alıp gitmelimiyim. Kafam Allah bullak Ben 20 yaşındayım O 23 yaşında..
aşık olmadığın insanın günahına girme daha fazla. ayrıl...