Sevgilime Aşık Değilim Ne Yapmalıyım.

önce aşıkmışsın ama seni ondan soğutan birşeyler var..başka biriylede çıksan aşık olsan uzun mesafeden sonra yine sıkılacaksın gibime geliyor...

Vardır belkide ama ben bilmiyorum bulamıyorum daha doğrusu. önce aşıktım evet ama şimdi kesinlikle değilim hiç bir şekilde.
napacağım ben:50:

Aşık olmaman daha iyi aslında, aşık insan doğru düşünemez, gözü kör olur.
Eğer evlendiğin zaman da sürekli pır pır atan bi kalp hayal ediyorsan yanılırsın.
Ama sevgilinden de soğuduysan, yapacak bişey yok. Ayrılmanız daha hayırlı.

Ask istiyosan ayril.Ama bazen ask her zaman yeterli olmayabilir.Huzur sadıklık guven bunlar bazen agir basabiliyor

Biliyorum ama aşk olmadan bunlar olsa bile eksik kalıyor işte dolmuyor aşk o kadar ağır basıyor ki bende
belkide yaşımın verdiği cahillik sadece hata yapmaktan pişman olmaktan korkuyorum o nedenle sizlerede danışmak istedim.. tek başıma bu kararı veremiyorum.

2 Buçuk yıldır Devam eden bir ilişkimiz var Onunla ama ben artık ona aşık değilim... Kendime itiraf edebiliyorum artık. Edemezdim önce.
İlk zamanlardaki duygular hiç bir şekilde yok heyecan tutku kalp atışları.. Onun yanında artık sadece kendimi güvende hissediyorum Sakinlik var Güzel vakit geçiyor. Oysa Ben Her zaman Aşkı doya doya yaşayableceğim bir insan istemiştim. tutkulu bir aşk.
Bu durum bayadır var. Ondan ayrılmayı cok düşündüm ama yapamadım olmadı.. belki alışkanlık belki Cesaretsizlik ve ne yapacağımı bilmiyorum. Hata yapmaktan çok korkuyorum pişman olmaktan.
Öncede gözüm ondan başkasını görmez iken şimdi öyle değil. Artık Bazı şeyleri çok ters geliyor.
Ben yeniden kalbimin atmasını istiyorum o duyguları o heyecanı yaşamak istiyorum Aşkı yaşamak istiyorum doyasıya ama onunla olmuyor. Sırf Aşkı yaşamak için 2 yılı hiçe saymakta istemiyorum ama böyle nereye kadar gider ? Aşık olmadığım biri ile evlenebilirmiyim?
Üstelik yolumuz cok uzun askerliği var askere gidecek bu sene. Şu an işi gücü yok Ona yeniden aşık olmak için çok çabalıyorum ama olmuyor çok istiyorum ama olmuyor. Çevremde görüyorum hala aşkları ilk gün ki gibi olanları Aşkı yaşayanları neden biz böyle olduk diyorum.
Benim durumumda olan var mı Sevgilisine aşık olmayan .. Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var. Zamanamı bırakmalıyım biraz daha yoksa
Herşeyi göze alıp gitmelimiyim. Kafam Allah bullak Ben 20 yaşındayım O 23 yaşında..

Hiçbir aşk ilk gün ki gibi olamaz ki zaten yeni biriyle tanışıcaksınız belkide 2 yıl sonra gene aynı duyguları hissedeceksiniz. Benim için öncelik aşk değil sevgi saygı güven oldu hep çünkü aşk geçicidir bence. Ama tabi sizde hem aşk yok hem sevgi yoksa bilemem. Çok nadirdir hala aşk'ı yaşayan insanlar zamanla yerini sevgi güven alır. Allah bilir neler yaşadınız ilk heyecan imkansız yani Bir daha düşünün bence benmde 2 yıllık ilişkim var inişli çıkışlı zamanlar olmuyor değil tabi. Ama sonra sakin kafayla düşününce bana yeni birine kendımı anlatmak anlamak zor gelıyor. Geri dönüşü olmayan hatalar olmadıysa yıkıcı değil yapıcı olmanızı tavsiye ederim :49:

Aslında cogu iliskide böyle ki. Bir kaç yil gecince aliskanlik ve sevgi yerini aliyor bahsettiginiz kalp atislari o ilk zamanlarda flört asamasinda oluyor. İşte böyle böyle bikac denemeden sonra evleneceginiz kişiyi seciyorsunuz çünkü ne istediğinizi biliyorsunuz. Evlenince de o kalp atislarini belli bir zamandan sonra cok beklemeyin yalniz:)
Siz daha aşka doymamissiniz o yüzden bu iliski devam ettikce arayış icinde olacaksiniz en iyisi ayrilip biraz bu işlerle arayi sogutup dinlenmek sonra yeni bir iliskiye bakmak. Belki bencilce olacak karsi taraf çok uzulecek ama bunu yapmazsaniz da daha büyük zararlar verebilirsiniz kirici olabilirsiniz. Ama su da var ayrildiktan sonra boslugunu dolduramayip pisman olabilirsiniz bunu da ancak yasayip gorebilirsiniz baska yolu yok.

en büyük korkum pişman olmak.. en büyük korkum bende bundan korkuyorum sizin dediğinz gibi kalbim başka arayışlar içine girdi..
mantığım ise saçmalama.! sen böyle bir insan değilsin sabret dayan diyor yapma sakın diyor ama kalbimin sesini susturamıyorum kalbimi mi mantığım mı seçmeliyim
su da var eğer ki ben ondan ayrılırsam.. pişman olsam da dahi bir daha kesinlikle geri dönüşü olmayacak

Vardır belkide ama ben bilmiyorum bulamıyorum daha doğrusu. önce aşıktım evet ama şimdi kesinlikle değilim hiç bir şekilde.
napacağım ben:50:

onu üzmeden ayrılmaya çalış erkeklerden ne kadar çok nefret etsemde kimsenin üzülmeyi hakettiğini düşünmüyorum...

durucm henüz yaşın kçk.çok sevdiğin değil çok sevildiğin bir ilşki senin en mutlu olcagın ilşkidir bence.tabiki sev sevmeden olmaz diyorsanki sevmiyprum bir şey hissetmiyorum ayrıl ama. şunuda bil aşk gelip geçici o ilk heycanlar inan biticek . sevgi kalacak.

bak böyle düşünüyorsan kendine biraz zaman tanı ve aklına kötü birşey geldiğinde hemen sizinle ilgili güzel şeyler düşünmeye başla ben böyle böyle atlattım tatlım inşallah senin de geçer çok düşünmemeye çalış düşününce insan kurtulamıyor bu duygularından:43:

gerçekten kurtulamıyor . biliyorum içini kemiriyor yiyip bitiriyor. düşüncelern için çok teşekkür ederim. birazda olsa içim ferahlıyor biriileri ile konuşunca.

anlıyorum ben senide cnm içinde yaşanmamış bastırılmış bir sürü duygun olacak. hep başkalarına imrenecek ilşkinde olanlardan çok olmayanları düşüneceksin.sevgilinle konuş bence beklentierini bilsin. ekisiklerini belki düzelir.

ne konuşabilirm ki canım onun ekisiği yok fazlası var ne diyebilirm ben ona. hiç bir şey demeye hakkım yok:14::14::14:

Bir arkadaşım da bunu demişti.. eğer o zamanda düzelmessen o zaman ayrıl demişti.
ama askerde iken ben askerde olan bir insana bunu nasıl yapacağım.

Askerdeyken ayrılma zaten canım.O seni seviyorsa çok büyük ah alırsın. Ona hiç ayrılmak istediğini filan söyledin mi yada hissettirdin mi? Bazı erkeklerde kaybetme korkusu olunca çok değişiyorlar, kendine yeniden aşık eder belki.

Aşk sonsuza kadar süren bişey değil ki güzelim. Aşkın ömrü ortalama 2 yıl7 ay derler. İsviçreli bilim adamları araştırmış sanırım. Aşık olduğun insanla evlenmek her zaman risk almaktır, aşk bitip gözün açılınca görürsün hatalarını, eksiklerini. Bi çok evlilik de bu yüzden biter zaten. " bu adam çok değişti" denir ya hep. O adam değişmez aslında, bize batmaya başlar.

Bana göre bir ilişkide 3 önemli etken vardır; sevgi, saygı ve güven. Bunlar varsa o ilişki de evlilik de yürür. Senin ilişkinde bunlar varsa yoluna devam et. Yoksa bitir. Aşkı arayarak bir ömür geçmez çünkü. Yeni bir ilişkiye başladığında da bir süre sonra bitecek o kalp çarpması ve heyecan. Ondan da ayrılıp tekrar yeni birini mi arayacaksın o zaman?

Benim şu an mantığı aynı bunları desede bu kalbimi nefsimi bastıramıyorum hep su yüzüne çıkar gibi çıkıyorlar
böyle gidersede yanlış bir karar alacağım:14:

2 Buçuk yıldır Devam eden bir ilişkimiz var Onunla ama ben artık ona aşık değilim... Kendime itiraf edebiliyorum artık. Edemezdim önce.
İlk zamanlardaki duygular hiç bir şekilde yok heyecan tutku kalp atışları.. Onun yanında artık sadece kendimi güvende hissediyorum Sakinlik var Güzel vakit geçiyor. Oysa Ben Her zaman Aşkı doya doya yaşayableceğim bir insan istemiştim. tutkulu bir aşk.
Bu durum bayadır var. Ondan ayrılmayı cok düşündüm ama yapamadım olmadı.. belki alışkanlık belki Cesaretsizlik ve ne yapacağımı bilmiyorum. Hata yapmaktan çok korkuyorum pişman olmaktan.
Öncede gözüm ondan başkasını görmez iken şimdi öyle değil. Artık Bazı şeyleri çok ters geliyor.
Ben yeniden kalbimin atmasını istiyorum o duyguları o heyecanı yaşamak istiyorum Aşkı yaşamak istiyorum doyasıya ama onunla olmuyor. Sırf Aşkı yaşamak için 2 yılı hiçe saymakta istemiyorum ama böyle nereye kadar gider ? Aşık olmadığım biri ile evlenebilirmiyim?
Üstelik yolumuz cok uzun askerliği var askere gidecek bu sene. Şu an işi gücü yok Ona yeniden aşık olmak için çok çabalıyorum ama olmuyor çok istiyorum ama olmuyor. Çevremde görüyorum hala aşkları ilk gün ki gibi olanları Aşkı yaşayanları neden biz böyle olduk diyorum.
Benim durumumda olan var mı Sevgilisine aşık olmayan .. Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var. Zamanamı bırakmalıyım biraz daha yoksa
Herşeyi göze alıp gitmelimiyim. Kafam Allah bullak Ben 20 yaşındayım O 23 yaşında..

aşık değilsen evlenme diyecektim ama ikibuçuk yıldan bahsetmişsin , aşk yıllarca süren birşey değil ki zaten , aşk dediğin heyecan ve bu heyecan alışma sonucu kalmazki hiç biryerde... bir de burası var işin... iyi düşün artık tart iyice kendini

Ayrılın derim aşık diye hissetmiyorsanız sevgi de azalmıştır ya da bitmiştir çünkü bir yerden sonra aşkla sevgi karışır ve bittiğinde diğeri de biter belli bir süre sonra acı çektirmeye gerek yok :51:

Askerdeyken ayrılma zaten canım.O seni seviyorsa çok büyük ah alırsın. Ona hiç ayrılmak istediğini filan söyledin mi yada hissettirdin mi? Bazı erkeklerde kaybetme korkusu olunca çok değişiyorlar, kendine yeniden aşık eder belki.

Hayır hiç bir şey söylemedim ona hissettirmedim en zoruda bu ya. üzülmesin kırılmasın diye onu bu bitmek bilmeyen nefsim yüzümden üzmeye hakkım yok diye hiç bir şey belli etmedim.

ne konuşabilirm ki canım onun ekisiği yok fazlası var ne diyebilirm ben ona. hiç bir şey demeye hakkım yok:14::14::14:

bence sen omazsa olmzlarını belirle ne istiyorsun bir ilşkiden ne bekliyorsun. sonunda evlilşk olacaksa ilşkini ilk günki heycenının kalmayacağını bil. bunun yerini bambaşka duygular alıyor ama.şu da varki ayrıldın tutki yeni ilşkinde bunu yaşamayacağını nerden bliyrsunki. sen ne istiyrsun bence bunu bilmyrsun 2si bir arada olmuyor maalesef:)

en büyük korkum pişman olmak.. en büyük korkum bende bundan korkuyorum sizin dediğinz gibi kalbim başka arayışlar içine girdi..
mantığım ise saçmalama.! sen böyle bir insan değilsin sabret dayan diyor yapma sakın diyor ama kalbimin sesini susturamıyorum kalbimi mi mantığım mı seçmeliyim
su da var eğer ki ben ondan ayrılırsam.. pişman olsam da dahi bir daha kesinlikle geri dönüşü olmayacak

Yok büyük konusmayin hersey kismet. Bir de yasiniz küçük ikinizin de tamam ilişkiler bu yaslarda laylaylom olmamali ama ciddi dusunmekte de cok erken. O yüzden ay illa mantik olsun demezdim ve asik olmaya oncelik verirdim ben olsam yani zaten 30 a dogru evlenicem derdim asik olayim geziyim tozayim derdim ha bu da simdi yanlis anlasilmasin her onume gelenle degil tabii. Efendi olsun ayni tarz zevklerimiz olsun iyi vakit gecireyim. O yaslarda birlikte olup da evlenenler sansli grup demek ki dogru kisiyi bulmuslardir ona bisey diyemem. Ama ben böyle dusunurdum. Kendinizi siz daha iyi bilirsiniz gerçekten istiyor musunuz o zaman savasin ama bir acaba varsa vakit kaybetmeyin derim.

Bende 20 yasindayim 2 yillik iliskim var. Asik miyim hala hemde cok hic gitmedi o heyecanim hala her buluşmamizda heyecanlanir ayri bi özenle giderim yanina oda ayni o sekilde gelir. Ama illa ask olacak diye bisey yok sevgi saygi ve guven varsa ve sevildigini biliyorsan delu gibi aşk aranmamali bunlari bulamayanda cok cunku..

gerçekten kurtulamıyor . biliyorum içini kemiriyor yiyip bitiriyor. düşüncelern için çok teşekkür ederim. birazda olsa içim ferahlıyor biriileri ile konuşunca.

hep güzeli düşün ki başına güzel gelsin..içinde bulunduğun çok kötü bi durum allah yardımcın olsn sıkma canını geçicektir birazcık zaman ver kendine tatlım:16:

Öncelikle gercekten sevmiyorsun ki ve emin değilsinki bu düşünceler beyninde. Sevmiyorsan sevmiyorsundur. Sorasında pişman olurmuyum ya daha iyisi cıkmazsa diye ihtimaller üzerine evlilik yapılmaz. Ya istiyorsundur yada istemiyorsundur...

Back
X