- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 274
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önce aşıkmışsın ama seni ondan soğutan birşeyler var..başka biriylede çıksan aşık olsan uzun mesafeden sonra yine sıkılacaksın gibime geliyor...
Ask istiyosan ayril.Ama bazen ask her zaman yeterli olmayabilir.Huzur sadıklık guven bunlar bazen agir basabiliyor
2 Buçuk yıldır Devam eden bir ilişkimiz var Onunla ama ben artık ona aşık değilim... Kendime itiraf edebiliyorum artık. Edemezdim önce.
İlk zamanlardaki duygular hiç bir şekilde yok heyecan tutku kalp atışları.. Onun yanında artık sadece kendimi güvende hissediyorum Sakinlik var Güzel vakit geçiyor. Oysa Ben Her zaman Aşkı doya doya yaşayableceğim bir insan istemiştim. tutkulu bir aşk.
Bu durum bayadır var. Ondan ayrılmayı cok düşündüm ama yapamadım olmadı.. belki alışkanlık belki Cesaretsizlik ve ne yapacağımı bilmiyorum. Hata yapmaktan çok korkuyorum pişman olmaktan.
Öncede gözüm ondan başkasını görmez iken şimdi öyle değil. Artık Bazı şeyleri çok ters geliyor.
Ben yeniden kalbimin atmasını istiyorum o duyguları o heyecanı yaşamak istiyorum Aşkı yaşamak istiyorum doyasıya ama onunla olmuyor. Sırf Aşkı yaşamak için 2 yılı hiçe saymakta istemiyorum ama böyle nereye kadar gider ? Aşık olmadığım biri ile evlenebilirmiyim?
Üstelik yolumuz cok uzun askerliği var askere gidecek bu sene. Şu an işi gücü yok Ona yeniden aşık olmak için çok çabalıyorum ama olmuyor çok istiyorum ama olmuyor. Çevremde görüyorum hala aşkları ilk gün ki gibi olanları Aşkı yaşayanları neden biz böyle olduk diyorum.
Benim durumumda olan var mı Sevgilisine aşık olmayan .. Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var. Zamanamı bırakmalıyım biraz daha yoksa
Herşeyi göze alıp gitmelimiyim. Kafam Allah bullak Ben 20 yaşındayım O 23 yaşında..
Aslında cogu iliskide böyle ki. Bir kaç yil gecince aliskanlik ve sevgi yerini aliyor bahsettiginiz kalp atislari o ilk zamanlarda flört asamasinda oluyor. İşte böyle böyle bikac denemeden sonra evleneceginiz kişiyi seciyorsunuz çünkü ne istediğinizi biliyorsunuz. Evlenince de o kalp atislarini belli bir zamandan sonra cok beklemeyin yalniz:)
Siz daha aşka doymamissiniz o yüzden bu iliski devam ettikce arayış icinde olacaksiniz en iyisi ayrilip biraz bu işlerle arayi sogutup dinlenmek sonra yeni bir iliskiye bakmak. Belki bencilce olacak karsi taraf çok uzulecek ama bunu yapmazsaniz da daha büyük zararlar verebilirsiniz kirici olabilirsiniz. Ama su da var ayrildiktan sonra boslugunu dolduramayip pisman olabilirsiniz bunu da ancak yasayip gorebilirsiniz baska yolu yok.
Vardır belkide ama ben bilmiyorum bulamıyorum daha doğrusu. önce aşıktım evet ama şimdi kesinlikle değilim hiç bir şekilde.
napacağım ben![]()
bak böyle düşünüyorsan kendine biraz zaman tanı ve aklına kötü birşey geldiğinde hemen sizinle ilgili güzel şeyler düşünmeye başla ben böyle böyle atlattım tatlım inşallah senin de geçer çok düşünmemeye çalış düşününce insan kurtulamıyor bu duygularından![]()
anlıyorum ben senide cnm içinde yaşanmamış bastırılmış bir sürü duygun olacak. hep başkalarına imrenecek ilşkinde olanlardan çok olmayanları düşüneceksin.sevgilinle konuş bence beklentierini bilsin. ekisiklerini belki düzelir.
Bir arkadaşım da bunu demişti.. eğer o zamanda düzelmessen o zaman ayrıl demişti.
ama askerde iken ben askerde olan bir insana bunu nasıl yapacağım.
Aşk sonsuza kadar süren bişey değil ki güzelim. Aşkın ömrü ortalama 2 yıl7 ay derler. İsviçreli bilim adamları araştırmış sanırım. Aşık olduğun insanla evlenmek her zaman risk almaktır, aşk bitip gözün açılınca görürsün hatalarını, eksiklerini. Bi çok evlilik de bu yüzden biter zaten. " bu adam çok değişti" denir ya hep. O adam değişmez aslında, bize batmaya başlar.
Bana göre bir ilişkide 3 önemli etken vardır; sevgi, saygı ve güven. Bunlar varsa o ilişki de evlilik de yürür. Senin ilişkinde bunlar varsa yoluna devam et. Yoksa bitir. Aşkı arayarak bir ömür geçmez çünkü. Yeni bir ilişkiye başladığında da bir süre sonra bitecek o kalp çarpması ve heyecan. Ondan da ayrılıp tekrar yeni birini mi arayacaksın o zaman?
2 Buçuk yıldır Devam eden bir ilişkimiz var Onunla ama ben artık ona aşık değilim... Kendime itiraf edebiliyorum artık. Edemezdim önce.
İlk zamanlardaki duygular hiç bir şekilde yok heyecan tutku kalp atışları.. Onun yanında artık sadece kendimi güvende hissediyorum Sakinlik var Güzel vakit geçiyor. Oysa Ben Her zaman Aşkı doya doya yaşayableceğim bir insan istemiştim. tutkulu bir aşk.
Bu durum bayadır var. Ondan ayrılmayı cok düşündüm ama yapamadım olmadı.. belki alışkanlık belki Cesaretsizlik ve ne yapacağımı bilmiyorum. Hata yapmaktan çok korkuyorum pişman olmaktan.
Öncede gözüm ondan başkasını görmez iken şimdi öyle değil. Artık Bazı şeyleri çok ters geliyor.
Ben yeniden kalbimin atmasını istiyorum o duyguları o heyecanı yaşamak istiyorum Aşkı yaşamak istiyorum doyasıya ama onunla olmuyor. Sırf Aşkı yaşamak için 2 yılı hiçe saymakta istemiyorum ama böyle nereye kadar gider ? Aşık olmadığım biri ile evlenebilirmiyim?
Üstelik yolumuz cok uzun askerliği var askere gidecek bu sene. Şu an işi gücü yok Ona yeniden aşık olmak için çok çabalıyorum ama olmuyor çok istiyorum ama olmuyor. Çevremde görüyorum hala aşkları ilk gün ki gibi olanları Aşkı yaşayanları neden biz böyle olduk diyorum.
Benim durumumda olan var mı Sevgilisine aşık olmayan .. Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var. Zamanamı bırakmalıyım biraz daha yoksa
Herşeyi göze alıp gitmelimiyim. Kafam Allah bullak Ben 20 yaşındayım O 23 yaşında..
Askerdeyken ayrılma zaten canım.O seni seviyorsa çok büyük ah alırsın. Ona hiç ayrılmak istediğini filan söyledin mi yada hissettirdin mi? Bazı erkeklerde kaybetme korkusu olunca çok değişiyorlar, kendine yeniden aşık eder belki.
ne konuşabilirm ki canım onun ekisiği yok fazlası var ne diyebilirm ben ona. hiç bir şey demeye hakkım yok![]()
en büyük korkum pişman olmak.. en büyük korkum bende bundan korkuyorum sizin dediğinz gibi kalbim başka arayışlar içine girdi..
mantığım ise saçmalama.! sen böyle bir insan değilsin sabret dayan diyor yapma sakın diyor ama kalbimin sesini susturamıyorum kalbimi mi mantığım mı seçmeliyim
su da var eğer ki ben ondan ayrılırsam.. pişman olsam da dahi bir daha kesinlikle geri dönüşü olmayacak
gerçekten kurtulamıyor . biliyorum içini kemiriyor yiyip bitiriyor. düşüncelern için çok teşekkür ederim. birazda olsa içim ferahlıyor biriileri ile konuşunca.