Sevgilime Aşık Değilim Ne Yapmalıyım.

adam mukemmel demıssın ben ona ne dıyecegım demıssin sen şımarmışsın burdan sevgılıne seslenıyorum

kız arkadaşına bıraz kötü davran arama gel git li davran bi iyi bi kötü davran her daım ona öldüğünü belli etme zıra sesını duymak dahı ıstemıyormus cunku şımarmış..biz kadınlar bunları sever böyle insanlara aşık oluruz aşk dediğinizde işte tam olarak budur... belirsizlikler saçmalıklar süslenme heycanı ne gıysem heycanı acaba benı evıyor mu aaaa aradı aramadı bak arıyor arıyor heycanıdır aşk... evlılıkte ıse gereken sevgıdır en basıtınde aşık olup 10 saat kıyafet secerek yanına gıtttıgın adam sabah senın en çirkin halını görecek çapaklanan gözlerini zehir gibi olmuş ağzını sen neden bahsedıyorsun adsmın hergun osurdugunu duycan en basiti lavabonun onunden gecerken duycan unutma brad pittin bıle bır k..çı var

aşkı ve sevgiyi ayırabılmenız dıleğiyle

hahahaha ay despera bugün beni çok güldürdün Allah ta seni güldürsün :9::9::9:
çok doğru demişsin ama ben hamile olduğum halde eşim yüz vermez hiç şımarmayım gözümde değeri kaybolmasın diye :9:

hayır neyin kafasını yaşıyosun onu anlamıyorum
hem adam heyecanlandırmıyo diyosun
2,5 yıldırda ilişkine devam ediyosun.
pardonda bu ne perhiz ne lahana turşusuki:ssz:

çok doğru demişsin ama ben hamile olduğum halde eşim yüz vermez hiç şımarmayım gözümde değeri kaybolmasın diye :9:

En dogrusunu yapıyormuş tatlım eşin..
çünkü biliyor başına gelecekleri
insan oglu böyle nankör bunun örneğide benim:ssz::ssz:

Demekki ben çok sevmiyorum ki şu an bu başlıktayım su an bu konuları paylaşıyorum değil mi
eğer aşkı geçtim sevse idim kendimi şimdi burda bulmazdım:50::50:

ah canım benim yaa kıyamam sana ama dünya böyle aşk dediğimiz şey acımasızdır uzaktadır ve imkansızdır sen herşeyden önce seveceğin güveneceğin saygı duyacağın bir insan mı sevgilin ona bak belki şu an yanında diye kıymetini bilmiyorsun arada bana da oluyor sonra diyorum eşim olmasa yada Allah korusun bugün ölse ben ne yaparım onsuz diye bunları düşünmelisin hep ve eminim askere gidince yana yakıla ararsın onu :21:

hayır neyin kafasını yaşıyosun onu anlamıyorum
hem adam heyecanlandırmıyo diyosun
2,5 yıldırda ilişkine devam ediyosun.
pardonda bu ne perhiz ne lahana turşusuki:ssz:

Bende bilmiyorum
şöyle acıklayım.. sırf aşkı yaşamak için duygularımı tatmin etmek için arzularımın karşılanması için
2 bucuk yılı heba edip beni seven değer veren bir insana bunu yapmak istemiyorum bu yuzden devam ettiriyorum
pişman olmaktan çok korkuyorum hata yapmaktan
biryandan da arzularımı isteklermi kalbimi bastıramıyorum.
kalbim böyle derken mantıgım böyle diyor
kalbimimi dinleyeleyim mantığımı mı?

Herkez diyor ya hani aşk illaki bitecek diye.
illakı yok olacak. diye ben başka birine gittiğimde yine bu durumu yaşamaktan korkuyorum kafam çok karışık pişman olmaktan çok korkuyorum:5:

Ozaman ya görücü usulü yada mantik evliligi ki bence ikiside ayni sey sonradan bi sevgi olusur belki 😶

ah canım benim yaa kıyamam sana ama dünya böyle aşk dediğimiz şey acımasızdır uzaktadır ve imkansızdır sen herşeyden önce seveceğin güveneceğin saygı duyacağın bir insan mı sevgilin ona bak belki şu an yanında diye kıymetini bilmiyorsun arada bana da oluyor sonra diyorum eşim olmasa yada Allah korusun bugün ölse ben ne yaparım onsuz diye bunları düşünmelisin hep ve eminim askere gidince yana yakıla ararsın onu :21:

haklısın canım cok dogru söylüyorsun. ama işte insan yaşamadan anlayamaz bunu bilemez bende bilemiyorum.
tek umudum askerlik kaldı arkadaşlarımda öyle dedi.
askere gidince napacaksın bir ölç tart kendini eğer o zamanda böyle hissedersen böyle olursa ayrıl dediler:5:

aha hamıle bır kadını güldürdüm vallahı bonuz kazandım Allah katında:52: tabı tabı senın adam doğru yapıypr aşkını suluyor çiçek gibim açsın diye bebişini öperim:9:

Bende bilmiyorum
şöyle acıklayım.. sırf aşkı yaşamak için duygularımı tatmin etmek için arzularımın karşılanması için
2 bucuk yılı heba edip beni seven değer veren bir insana bunu yapmak istemiyorum bu yuzden devam ettiriyorum
pişman olmaktan çok korkuyorum hata yapmaktan
biryandan da arzularımı isteklermi kalbimi bastıramıyorum.
kalbim böyle derken mantıgım böyle diyor
kalbimimi dinleyeleyim mantığımı mı?

yahu gördügünde kalbini carpıtmayan adamla hala neyin mantıgını düşünüyosunki.
hem o kadar gecsinki. zamanı gelince zaten mantıgında devreye girer.
ama dedigim gibi sana iyi davranması vs.vs. bunlar bi ilişki için yeterli degildir.
seninde ona aşık ve onu gördügünde kalbinden küt küt sesler gelmesi lazım...

2,5 yılda ona hiç kötü davranmadınmı sevmedigin için...
ve 2,5 yılda elini tutmasına nasıl göz yumabildinki. heyecansızca
bana cok itici gelir etim etimden koparılır gibi hissederimde:51:

yahu gördügünde kalbini carpıtmayan adamla hala neyin mantıgını düşünüyosunki.
hem o kadar gecsinki. zamanı gelince zaten mantıgında devreye girer.
ama dedigim gibi sana iyi davranması vs.vs. bunlar bi ilişki için yeterli degildir.
seninde ona aşık ve onu gördügünde kalbinden küt küt sesler gelmesi lazım...

2,5 yılda ona hiç kötü davranmadınmı sevmedigin için...
ve 2,5 yılda elini tutmasına nasıl göz yumabildinki. heyecansızca
bana cok itici gelir etim etimden koparılır gibi hissederimde:51:

ben 2 bucuk yıldır bu şekilde deilim. aşıktım ona ama sonra aşkım bitti.
ve ben bu durgunluga sakinliğe alışamadım.

bi hareketi. yada güveninizi sarsıcı bişeyler olmalıki aşkınız bitmeli dimi
öyle durduk yerede bitemezki:31:

haklısın canım cok dogru söylüyorsun. ama işte insan yaşamadan anlayamaz bunu bilemez bende bilemiyorum.
tek umudum askerlik kaldı arkadaşlarımda öyle dedi.
askere gidince napacaksın bir ölç tart kendini eğer o zamanda böyle hissedersen böyle olursa ayrıl dediler:5:

inşallah senin sevgilini de taaa afganistana yollarlar da görürsün gününü sonra bak bakayım seni arayabilecek telefon bulacak mı :9:

kaç gündür aynı konular açılıp duruyo yahu siz beklediğiniz kadar karşı tarafa ne veriyorsunuz ki sürekli aşk sürekli heyecan bekliyorsunuz Allah aşkına. bulup bunamayın

hayatınıza bi heyecan katın o zaman şekerim anlaşılan sen monotonluktan da sıkılmışsın ki böyle konuşuyorsun sevgiline dimek lazım ki seni bi adam akıllı zırtlatsın bak sonra adamın dibinden ayrılmazsın :9::9::9:

Biliyorum ama aşk olmadan bunlar olsa bile eksik kalıyor işte dolmuyor aşk o kadar ağır basıyor ki bende
belkide yaşımın verdiği cahillik sadece hata yapmaktan pişman olmaktan korkuyorum o nedenle sizlerede danışmak istedim.. tek başıma bu kararı veremiyorum.

erkek arkadaşın sana aşık olmasaydı senin gibi düşünceli olur muydu yoksa kestirip atar mıydı ? erkekler bu konular da daha acımasız bence .
hakkın da hayırlısı olsun :16:

Emin değilim işte.. diyelim ki başka biri girdi hayatımda.. o zamanda mı böyle olacak bilmiyorum
belki çok mutlu olacacm bu istediklerimi karşılıcak benim duygularımı bu arzularım
yada cok mutsuz olacak bilmiyorum
buda yaşamadan görülmez onuda biliyoruım
ama cesaret edemiyorum bilyormusun cesaretim bile yok

Geçen 2 seneye üzülmeyin nice 2 seneler olur hayatımızda bunun garantisi yok erkekler karıştıklarında gidebilecek kadar bencildirler :ssz:

I
4 yıldır Devam eden bir ilişkimiz var Onunla ama ben artık ona aşık değilim... Kendime itiraf edebiliyorum artık. Edemezdim önce.
İlk zamanlardaki duygular hiç bir şekilde yok heyecan tutku kalp atışları.. Onun yanında artık sadece kendimi güvende hissediyorum Sakinlik var Güzel vakit geçiyor. Oysa Ben Her zaman Aşkı doya doya yaşayableceğim bir insan istemiştim. tutkulu bir aşk.
Bu durum bayadır var. Ondan ayrılmayı cok düşündüm ama yapamadım olmadı.. belki alışkanlık belki Cesaretsizlik ve ne yapacağımı bilmiyorum. Hata yapmaktan çok korkuyorum pişman olmaktan.
Öncede gözüm ondan başkasını görmez iken şimdi öyle değil. Artık Bazı şeyleri çok ters geliyor.
Ben yeniden kalbimin atmasını istiyorum o duyguları o heyecanı yaşamak istiyorum Aşkı yaşamak istiyorum doyasıya ama onunla olmuyor. Sırf Aşkı yaşamak için 2 yılı hiçe saymakta istemiyorum ama böyle nereye kadar gider ? Aşık olmadığım biri ile evlenebilirmiyim?
Üstelik yolumuz cok uzun askerliği var askere gidecek bu sene. Şu an işi gücü yok Ona yeniden aşık olmak için çok çabalıyorum ama olmuyor çok istiyorum ama olmuyor. Çevremde görüyorum hala aşkları ilk gün ki gibi olanları Aşkı yaşayanları neden biz böyle olduk diyorum.
Benim durumumda olan var mı Sevgilisine aşık olmayan .. Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var. Zamanamı bırakmalıyım biraz daha yoksa
Herşeyi göze alıp gitmelimiyim. Kafam Allah bullak Ben 20 yaşındayım O 23 yaşında..

Konunun üstünden epey zaman geçmiş fakat çok merak ediyorum neler olduğunu, çok benzer bir yaşantım var çünkü. Buralara uğrarsan bekliyorum

Bence sey yap asik degilsen yani benim dusuncem mesela

Ayril

Back
X