- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi gurbetellerde94
- #61
Bunu gercekten sorun yaptığına inanamiyorum
baba dedin diye baba gibi mi hissedecek hey Allahim ya gercekten bunu dusundun mu yoksa bizimle kafa mi buluyorsun


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende amirime baba dedim üstelik efendim babam diye cevap verdim çok utanmıştım millet güldü birde.Herkese yeniden merhaba. Derdim başlıktaki gibi. Sevgilimle oturuyorduk bişey anlatırken dikkatim dağıldı. Tekrar ona doğru döndüğümde yanlışlıkla baba dedim. O da söyle babacım söyle aşkım dedi. Şimdi de ne zaman aklıma gelse gülüyorum babam diyor. Bir de o benim sevgilim öyle babam gibi hissetsin istemiyorum. Buna biraz kendi de sebep olmuş olabilir ben senin herşeyin olmak istiyorum der hep. Baban eşin arkadaşın kardeşin. Ayrıca onun sevmediği birşeyi yapmaktan vazgeçince aferin benim kızıma işte benim kızım gibi şeyler söyler. Bilemiyorum ama baba gibi hissetmesini istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence yıllar geçtikçe yüzünüze tebessüm yansıtan hoş bi anı olucak utanmana gerek yok bence sende bu konuyla dalga geçip daha rahat atlatabilirsinHerkese yeniden merhaba. Derdim başlıktaki gibi. Sevgilimle oturuyorduk bişey anlatırken dikkatim dağıldı. Tekrar ona doğru döndüğümde yanlışlıkla baba dedim. O da söyle babacım söyle aşkım dedi. Şimdi de ne zaman aklıma gelse gülüyorum babam diyor. Bir de o benim sevgilim öyle babam gibi hissetsin istemiyorum. Buna biraz kendi de sebep olmuş olabilir ben senin herşeyin olmak istiyorum der hep. Baban eşin arkadaşın kardeşin. Ayrıca onun sevmediği birşeyi yapmaktan vazgeçince aferin benim kızıma işte benim kızım gibi şeyler söyler. Bilemiyorum ama baba gibi hissetmesini istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Herkese yeniden merhaba. Derdim başlıktaki gibi. Sevgilimle oturuyorduk bişey anlatırken dikkatim dağıldı. Tekrar ona doğru döndüğümde yanlışlıkla baba dedim. O da söyle babacım söyle aşkım dedi. Şimdi de ne zaman aklıma gelse gülüyorum babam diyor. Bir de o benim sevgilim öyle babam gibi hissetsin istemiyorum. Buna biraz kendi de sebep olmuş olabilir ben senin herşeyin olmak istiyorum der hep. Baban eşin arkadaşın kardeşin. Ayrıca onun sevmediği birşeyi yapmaktan vazgeçince aferin benim kızıma işte benim kızım gibi şeyler söyler. Bilemiyorum ama baba gibi hissetmesini istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
hahahaahahahah baba mıHerkese yeniden merhaba. Derdim başlıktaki gibi. Sevgilimle oturuyorduk bişey anlatırken dikkatim dağıldı. Tekrar ona doğru döndüğümde yanlışlıkla baba dedim. O da söyle babacım söyle aşkım dedi. Şimdi de ne zaman aklıma gelse gülüyorum babam diyor. Bir de o benim sevgilim öyle babam gibi hissetsin istemiyorum. Buna biraz kendi de sebep olmuş olabilir ben senin herşeyin olmak istiyorum der hep. Baban eşin arkadaşın kardeşin. Ayrıca onun sevmediği birşeyi yapmaktan vazgeçince aferin benim kızıma işte benim kızım gibi şeyler söyler. Bilemiyorum ama baba gibi hissetmesini istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
oldu olacak bir işte başarılı olunca sana ödül olarak dört tekerli bisiklet alsın
baba modeline bürünen sevgilin![]()
Bence de babana aşkım demediğin müddetçe sorun yok :)