- 24 Haziran 2011
- 23.463
- 48.914
- 798
- Konu Sahibi streshanim
-
Biraz ergen birinin açtığı konu gibi olmuş . Evlilik için acele etmeyin. Böyle sınayarak doğru evlilik yapacağınızı zannediyorsanız , boşa kürek çekmiş olursunuz derim . Dikkat edinde test ters tepmesin .2 aylık yeni bir ilişkim var. Erkek arkadasim bu kadar kisa surede benimle ciddi olduğunu evlenmek istediğini söyledi. Ailesiyle bile tanıştırdı. Geçenlerde bana ilk deneyimin kiminle oldu diye bir soru yöneltti. Ben bakireyim ama karsimdaki adamın zar parçasına göre bana değer vermesini istemiyorum. Eski sevgilimle oldu diye yalan söyledim. Böylelikle onun bunu kullanmak isteyip istemeyecegini, bana tutumunun değişip degismeyecegini gözlemlemek istedim. Evlenecegim adam beni her halimle kabul etmeli. Eğer tutumu değişmezse ilk olarak onunla olmak istiyorum. Ama ilişkide kan gelince illaki anlayacak ilk olduğunu ve bu durumda tepkisi sizce ne olur? Kizmasindan çok korkuyorum. Kızlar siz ne diyorsunuz?
2 aylık yeni bir ilişkim var. Erkek arkadasim bu kadar kisa surede benimle ciddi olduğunu evlenmek istediğini söyledi. Ailesiyle bile tanıştırdı. Geçenlerde bana ilk deneyimin kiminle oldu diye bir soru yöneltti. Ben bakireyim ama karsimdaki adamın zar parçasına göre bana değer vermesini istemiyorum. Eski sevgilimle oldu diye yalan söyledim. Böylelikle onun bunu kullanmak isteyip istemeyecegini, bana tutumunun değişip degismeyecegini gözlemlemek istedim. Evlenecegim adam beni her halimle kabul etmeli. Eğer tutumu değişmezse ilk olarak onunla olmak istiyorum. Ama ilişkide kan gelince illaki anlayacak ilk olduğunu ve bu durumda tepkisi sizce ne olur? Kizmasindan çok korkuyorum. Kızlar siz ne diyorsunuz?
kardeş kaç tane sevgilin var senin?
biriyle 2 aydır birliktesin biriyle 9 ay biriyle 1 yıl bir de 10 yıllık var arada
Ben konu sahibini kibledim.. bizi kandırıyor resmen ama zahmet edip başka hesap almadan aynı hesap üstünden.. yedi Kocalı hürmüz se orasını bilemicem..Senin mesajı görünce bende bakma gereği hissettim. Cidden bu nasıl ilişkiler içerisinde anlamadımbir kaç kişiyi aynı anda mı idare ediyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?