Sevgilime bana gorucu gelcegini söyledim ?

Size adım başı yalan söyleyen sevgilinizle ayrılmak için böyle saçma bir sebebe ihtiyacınız yoktu.Daha geçerli sebepleriniz var zaten

Ayrıca ne yapsaydı evliliğe hazır değilmiş, olması gerekeni söylemiş.

Son düzenleme:
e çocuk doğru demiş hoşgeldin de gir içeri. orada artislik yaparsan babandan tepkiyi çekersin diye. sonrada söyle. hem söylemem diyorsun hemde nasıl böyle konuşursun diyorsun. nekadar kaprislisin havaya mı girdin naptın. sevgilin aklı başında biri ama sen malesef......

Babamın arkadaşının oğlu benimle görüşmek istiyormuş . Dün bize gelmişler haftasonunda benim tanışmam için gelmeyi düşünüyorlarmış . Annem istemiyo ama babam çok.israr ediyo . Benimde sevgilim var ve babam bilmiyo . Babamla kavga ettik

Bend e bu durumu sevgilime anlattım. Onun suanki isi evlenmeye uygun degil.Oda şaşırdı biraz üzüldü . Sonra bana eğer babanin verme gibi niyeti varsa gelip ben isterim is fln önemli değil dedi . Sonra babana desene konustugun var diye dedi bende şuan söyleyemem dedim. Sonra bana dediki misafirliğe gelince bi hoşgeldiniz dersin sonra içeri geçersin babana da istemiyorum dersin dedi. Bende bunu nasıl söylersin nasıl bu kadar rahatsın
.ben zaten görüşmem asla sen nasıl böyle konuşursun dedim ayrıldım . Ona gore o haklıymış babam zorla görüştururmus fln sizce haklimiyim
yaş kaç arkadaşım ?
Çocuksu geldi bana anlattıklarınız. Sevgilinize hiç bahsetmemeliydiniz, duyardı diyorsanız da birileri gelecekmiş nezaketen kabul ettik ama tabiki zorla verecek halleri yok istmiyorum diyeceğim diyebilirdiniz. Sevgiliniz o an ki korku ve öfkeyle yine çok bir şey dememiş. Bir de siz ayrılmışsınız. Anlayamadım açıkçası amacınızı ? Kaybetme korkunuz hiç mi yok ?

Cunki kendisi evlilik konusu açıldığında ben suan aileme evlenmek istediğimi söyleyemem kabul ettiremem diyen bi insan onda o ciddiyeti görmediğim için ben de babama söylemeyi dusunmuyorum. Ben zaten eve kabul etmeyecektim asla görüşmeyecektim sadece sevgilime anlattım canım sıkıldı diye
Canin sıkıldı diye degil, onda evlilik icin adim göremeyince işi hizlandirmasi icin anlattin..

Yok yani söylediği cümlede uygun olmayan yer neresi de ayrıldınız. Pes valla. Bazen şaka mı bu diyorum

Ben isteyeyim demiş hayır demişsiniz, merhaba der içeri geçer muhatap olmazsın demiş buna da kızmışsınız. Üstteki arkadaşlara hak verdim.
Sevgiliniz yerinde olsam, beni istemiyor yeni geleni istiyor. Adam gibi bahane bulamadı. Böyle saçma sapan ayrıldı diye düşünürdüm. Kesin.

Muhtemel yaşınız 17 18 sanırım. Verebilecek en mantıklı cevabi veren sevgiliye trip yapiyorsunuz. Su erkek varsa kafani kirarim gec eve otur triplerine ozendiniz ve kiskancliktan cildirmasini mı beklediniz sevgilinizin. Babanıza istemiyorum görüşmek demek bu kadar imkansizsa kendinize guveniniz yoksa elin oğlundan ne bekliyorsunuz ki?

Sevgilin kırılmış olabilir sonuçta görücüye engel olabileceğinizi düşünüyorum eğer isterseniz annenizle bir erkek arkadaş olduğunuzu paylaşırsınız o da babanıza söyler. Ama siz erkek arkadaşınıza gelecek konusunda çok güvenmiyorsunuz bence yoksa rahatça söylenecek şey değil bana görücü geldi demek..

Back
X