- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi SalakSacma
Sadece merakımdan
Ne demesi gerekirdi sevgilinin ?
Ne demesi gerekirdi sevgilinin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaş kaç arkadaşım ?Babamın arkadaşının oğlu benimle görüşmek istiyormuş . Dün bize gelmişler haftasonunda benim tanışmam için gelmeyi düşünüyorlarmış . Annem istemiyo ama babam çok.israr ediyo . Benimde sevgilim var ve babam bilmiyo . Babamla kavga ettik
Bend e bu durumu sevgilime anlattım. Onun suanki isi evlenmeye uygun degil.Oda şaşırdı biraz üzüldü . Sonra bana eğer babanin verme gibi niyeti varsa gelip ben isterim is fln önemli değil dedi . Sonra babana desene konustugun var diye dedi bende şuan söyleyemem dedim. Sonra bana dediki misafirliğe gelince bi hoşgeldiniz dersin sonra içeri geçersin babana da istemiyorum dersin dedi. Bende bunu nasıl söylersin nasıl bu kadar rahatsın
.ben zaten görüşmem asla sen nasıl böyle konuşursun dedim ayrıldım . Ona gore o haklıymış babam zorla görüştururmus fln sizce haklimiyim
Canin sıkıldı diye degil, onda evlilik icin adim göremeyince işi hizlandirmasi icin anlattin..Cunki kendisi evlilik konusu açıldığında ben suan aileme evlenmek istediğimi söyleyemem kabul ettiremem diyen bi insan onda o ciddiyeti görmediğim için ben de babama söylemeyi dusunmuyorum. Ben zaten eve kabul etmeyecektim asla görüşmeyecektim sadece sevgilime anlattım canım sıkıldı diye