Sevgilime bana gorucu gelcegini söyledim ?

seni başkasına yar etmem modelleri eskide kaldı ben eşimle isteme aşamasında babam arıza çıkardığında olmazsa nolacak gibisimden bişey demiştim. Olmazsa 3 4 yıl daha dururum sonra başkasıyla evlenirim demişti🤪
Yani haklı muhtemelen öyle olurdu ne diyebilirdim ki böyle söyledi diye ayrılmayı düşünmedim. Allahtan hemen başkasını bulurum demedi tek tesellim o:halay:

Amaan hangimizde eski zamanlardaki yürek var ki

Ben sizin beklentiniz neydi anlamadım ve sevgilinizi haklı buldum. Yok yere ayrılmışsınız resmen ayrıca böyle bir durumu gidip sevgilinize anlatmanız çok yanlış ve çocukça. Sevgiliniz şu an evlenmek istemiyor olabilir herhangi bir sebepten erken buluyor olabilir ki normal herkes hemen evlenmek zorunda değil

Ne yapmasını bekliyorsunuz , sizi kacirsamiydi ?

Söyleyeceği her şeyi söylemiş ve en son da mantıklı bir çözüm bulmuş.

Sevgilinizin yerinde olsam barismazdim sizinle.

Gerçekten hangi amaçla söylediniz merak ettim ?

Bana bir kızı hatırlattınız: Erkek arkadaşını evliliğe itmek için "Sana atacağım mesaji kaza ile abime attım. Ortalığı yıkıyor evlenmemiz lazım". Saf oğlan da buna inanıp istedi felan. Evlilikleri yarım sene bile sürmedi o ayri. Siz evlilik sürdürecek olgunlukta değilsiniz henüz. Babanıza bunu söylersiniz

Ne desin daha yazık ya istemeye geleyim demiş zaten , babanla konuş sevgilim var diye anlat demiş oda olmaz gönülsüz olduğunu belli et demek istemiş sana yan odaya geç demekle daha ne bekliyorsunuz? heyt ulen benim sevgilime nasıl görücü gelirmiş deyip kapınıza mı dayansın 🙂

Babamın arkadaşının oğlu benimle görüşmek istiyormuş . Dün bize gelmişler haftasonunda benim tanışmam için gelmeyi düşünüyorlarmış . Annem istemiyo ama babam çok.israr ediyo . Benimde sevgilim var ve babam bilmiyo . Babamla kavga ettik

Bend e bu durumu sevgilime anlattım. Onun suanki isi evlenmeye uygun degil.Oda şaşırdı biraz üzüldü . Sonra bana eğer babanin verme gibi niyeti varsa gelip ben isterim is fln önemli değil dedi . Sonra babana desene konustugun var diye dedi bende şuan söyleyemem dedim. Sonra bana dediki misafirliğe gelince bi hoşgeldiniz dersin sonra içeri geçersin babana da istemiyorum dersin dedi. Bende bunu nasıl söylersin nasıl bu kadar rahatsın
.ben zaten görüşmem asla sen nasıl böyle konuşursun dedim ayrıldım . Ona gore o haklıymış babam zorla görüştururmus fln sizce haklimiyim
Aslında adam haklı sen o zaman sevgilim var diyeceksin

Babamın arkadaşının oğlu benimle görüşmek istiyormuş . Dün bize gelmişler haftasonunda benim tanışmam için gelmeyi düşünüyorlarmış . Annem istemiyo ama babam çok.israr ediyo . Benimde sevgilim var ve babam bilmiyo . Babamla kavga ettik

Bend e bu durumu sevgilime anlattım. Onun suanki isi evlenmeye uygun degil.Oda şaşırdı biraz üzüldü . Sonra bana eğer babanin verme gibi niyeti varsa gelip ben isterim is fln önemli değil dedi . Sonra babana desene konustugun var diye dedi bende şuan söyleyemem dedim. Sonra bana dediki misafirliğe gelince bi hoşgeldiniz dersin sonra içeri geçersin babana da istemiyorum dersin dedi. Bende bunu nasıl söylersin nasıl bu kadar rahatsın
.ben zaten görüşmem asla sen nasıl böyle konuşursun dedim ayrıldım . Ona gore o haklıymış babam zorla görüştururmus fln sizce haklimiyim
Sevgilin napsin da. Niye ayriliyorsun madem gorucuye yalandan bile cikmayacak kadar seviyorsun bir de neden ayriliyorsun?

Sırf cocugu evlilik icin aceleye getirmek icin yaptiginiz izlenimini verdi bana yazdiklariniz. Bunu aile icinde halledip diger tarafa da gereken cevabi uygun dille verip asla duyurmamaliydiiz. Duyurmaktaki amaciniz belki de kiskandirmakti ama erkekler de uyandi artik bu tarz seylere

Sevgilin demeliydiki : ikisini de dene, tarafını seç 🤣

Şaka bi yana. Görücü ne ya... o ne demek bu yüzyılda.

Eve görücü gelebiliyor. Ama kızımızın sevgilisi olamıyor.

Kafa yapısına gel.

Görücüyü baba ayarlıyor bir de. Çok ilginç.

Benim babamla ilişkim çok rahattır. Sevgilim olduğunu gizleme gereği duyacağım bir insan değil.
Ama babamın gelip "arkadaşımın oğlu var" diye öneride bulunacağını hayal bile edemedim şu an. Babam bana niye koca önersin ya?
Hani marjinal bizdik?

Back
X