- 4 Aralık 2014
- 80
- 41
- 18
- Konu Sahibi golgedekikiz
-
Ya iste o duydu mu, duyduysa o esnada anladi mi ondan emin degilim.Çok ilginç...
Başka isim söylüyorsun, ama düşündüğün o değil. Sevgilin bunu duyuyor ama tepki vermiyor. Sormuyor ne bu şimdi diye öyle mi?
Sevgilin mi geniş, sen mi tuhafsın ben anlamadiii
Alakasini pek anlayamadim, tartisma veya terk etme gibi bir durum yok ki?Bknz. rahat batması
bkz. dertsiz başına dert aramak
bkz. kaşınmak
ilişkili sözcükler: sex, cinsellik, terkedilmek, sevgilim terk etti napabilirim...
Benim merak ettiğim başkasının ismini neden söyledin? Farkında olmadan nasıl söylenir ki başka birinin ismi? Peki öyle biri gerçek hayatında var mı?Ya iste o duydu mu, duyduysa o esnada anladi mi ondan emin degilim.
Alakasini pek anlayamadim, tartisma veya terk etme gibi bir durum yok ki?
Genis biri degildir ama oyle buyuk kavgalar cikarmaz genelde cok kirilirsa icine atar. Boyle bir konuda susmazdi diye dusunuyorum, ben susmazdim yani ama olayin heyecaniyla anlamamistir herhalde diye dusunuyorum/umuyorum.Duysaydi birlikteligi yarida birakip sorardi bence. Genis biri mi
demek ki o da farkında olmadan başkasını düşünuyormuş
duymadığına göre
demek ki o da farkında olmadan başkasını düşünuyormuş
duymadığına göre
Benim merak ettiğim başkasının ismini neden söyledin? Farkında olmadan nasıl söylenir ki başka birinin ismi? Peki öyle biri gerçek hayatında var mı?
eski sevgili falanmı yani baska isim nasıl cıkar
muhtemelen kendi başına da gelmiştir duymaması mümkün değilHanimlar merhaba,
Dun gece birliktelik esnasinda agzimdan sevgilimin adi degil baska bir isim cikti ama o esnada o ismi cikan kisiyi falan dusundugumden degil, bir anda cikiverdi. Ben kendime sok oldum zaten ama sevgilim duydu mu/duyduysa anladi mi emin degilim, hic tepki vermedi. Ama bayagi o isimle seslendim yani, duymustur diye dusunuyorum.
Bugun de halen bir sey soylemedi konuyla ilgili. Biz gun icinde cok mesajlasan bir cift degiliz, bugun de aynen devam etti ama simdi iskilleniyorum ya acaba soguk mu davraniyor diye dusunmeden edemiyorum.
Sizce agzini arasam mi, ararsam nasil arayayim ne diyeyim?
Hay bu dilim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?