Sevgilime baska isimle seslendim ama anladi mi emin degilim

golgedekikiz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
80
41
18
Hanimlar merhaba,

Dun gece birliktelik esnasinda agzimdan sevgilimin adi degil baska bir isim cikti ama o esnada o ismi cikan kisiyi falan dusundugumden degil, bir anda cikiverdi. Ben kendime sok oldum zaten ama sevgilim duydu mu/duyduysa anladi mi emin degilim, hic tepki vermedi. Ama bayagi o isimle seslendim yani, duymustur diye dusunuyorum.

Bugun de halen bir sey soylemedi konuyla ilgili. Biz gun icinde cok mesajlasan bir cift degiliz, bugun de aynen devam etti ama simdi iskilleniyorum ya acaba soguk mu davraniyor diye dusunmeden edemiyorum.

Sizce agzini arasam mi, ararsam nasil arayayim ne diyeyim?

Hay bu dilim yaa.

Kalkmışın Allahı olmaz diyip,yoruma degıl olaya odaklandı herhalde..

Benim merak ettiğim başkasının ismini neden söyledin? Farkında olmadan nasıl söylenir ki başka birinin ismi? Peki öyle biri gerçek hayatında var mı?

eski sevgili falanmı yani baska isim nasıl cıkar

Hayatimda vardi, artik yok. Eski sevgilim degil fakat bir sure flort ettigimiz, sevgililige varmadan bitirdigimiz biri. Sevgilimden once olup bitmis bir olay ve bir anda nereden geldi adi ben de hic anlam veremiyorum. Agzimdan cikar cikmaz fark ettim ne dedigimi.

muhtemelen kendi başına da gelmiştir duymaması mümkün değil

bir türk filmi geldi aklıma adam uykusun da sayıklıyordu.

kopta gel leyla kopta gel leyla diye...

kadın dürttü adam yataktan düştü uyandı meğer leyla atın adıymış .rüyada at yarışındaymış adam

hahah siz kimle ne yapıyordunuz ikiniz koyun koyunayken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…