- 4 Aralık 2014
- 80
- 41
- 18
- Konu Sahibi golgedekikiz
-
Paranoyak olmam, ben de bazn dunyadan kopup dediklerini duymuyorum cunku. Iliski esnasinda dedigim bir kelimeyi duymamis olmasi benimle birlikte olurken baskasini dusundugune delalet degil benim icin.paranoyak yapıcaksın şimdi kızı
Ağzımdan çıkar çıkmaz farkettim diyosun diğer yorumdada bayağı söyledim diyosun ???Hayatimda vardi, artik yok. Eski sevgilim degil fakat bir sure flort ettigimiz, sevgililige varmadan bitirdigimiz biri. Sevgilimden once olup bitmis bir olay ve bir anda nereden geldi adi ben de hic anlam veremiyorum. Agzimdan cikar cikmaz fark ettim ne dedigimi.
Eski sevgilim degil fakat bir sure flort ettigimiz, sevgililige varmadan bitirdigimiz biri. Sevgilimden once olup bitmis bir olay ve bir anda nereden geldi adi ben de hic anlam veremiyorum. Agzimdan cikar cikmaz fark ettim ne dedigimi.Başkasının ismi derken eski sevgili filan mı ?
Paranoyak olmam, ben de bazn dunyadan kopup dediklerini duymuyorum cunku. Iliski esnasinda dedigim bir kelimeyi duymamis olmasi benimle birlikte olurken baskasini dusundugune delalet degil benim icin.
paranoyak yapıcaksın şimdi kızı
Bayagi soyledim adini ve soyler soylemez fark ettim? Agzimdan cikar cikmaz fark etmem geri almami saglamiyor?Ağzımdan çıkar çıkmaz farkettim diyosun diğer yorumdada bayağı söyledim diyosun ???
Ağzımdan çıkar çıkmaz farkettim diyosun diğer yorumdada bayağı söyledim diyosun ???
benim de kafam karıştı şimdi buna
konuları da hep olaylı konular bu kızın
bilemedim...
Yanlışlıkla çevremizdekilere farklı isimlerle sesleniriz öyle olmuş seninki de rahatsız olsa sorardı bence duymadıysa hatırlatma sen kimi düşünüyosun filan demesin.Eski sevgilim degil fakat bir sure flort ettigimiz, sevgililige varmadan bitirdigimiz biri. Sevgilimden once olup bitmis bir olay ve bir anda nereden geldi adi ben de hic anlam veremiyorum. Agzimdan cikar cikmaz fark ettim ne dedigimi.
Aslanım, kaplanım falan de sendebu arada hiç isim sayıklamadım ben ya :)
o işi esnasında ...zaten hiç seksi bir ismi yok :)
Yanlışlıkla çevremizdekilere farklı isimlerle sesleniriz öyle olmuş seninki de rahatsız olsa sorardı bence duymadıysa hatırlatma sen kimi düşünüyosun filan demesin.
Bence hiç kurcalama, eğer sorarsa açıklama yaparsın. Şimdi duymadıysa durduk yere aklını karıştırma.
ahahaa hayvanat muamelesi yapmak lazık haklısın :)Aslanım, kaplanım falan de sende
Daha da ileri gidebilirsin nasıl olsa anlamıyorlarmış dediklerimizi baksana, öküzüm, sığırım falanbu arada hiç isim sayıklamadım ben ya :)
o işi esnasında ...zaten hiç seksi bir ismi yok :)
ahahaa hayvanat muamelesi yapmak lazık haklısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?