Sevgilime baska isimle seslendim ama anladi mi emin degilim

Ağzımdan çıkar çıkmaz farkettim diyosun diğer yorumdada bayağı söyledim diyosun ???

Başkasının ismi derken eski sevgili filan mı ?
Eski sevgilim degil fakat bir sure flort ettigimiz, sevgililige varmadan bitirdigimiz biri. Sevgilimden once olup bitmis bir olay ve bir anda nereden geldi adi ben de hic anlam veremiyorum. Agzimdan cikar cikmaz fark ettim ne dedigimi.

Paranoyak olmam, ben de bazn dunyadan kopup dediklerini duymuyorum cunku. Iliski esnasinda dedigim bir kelimeyi duymamis olmasi benimle birlikte olurken baskasini dusundugune delalet degil benim icin.

yok ya bence de onla alakası yok o an farklı bir an sonuçta dışdünyadan kopmuştur ondan duymamıştır o :)

Eski sevgilim degil fakat bir sure flort ettigimiz, sevgililige varmadan bitirdigimiz biri. Sevgilimden once olup bitmis bir olay ve bir anda nereden geldi adi ben de hic anlam veremiyorum. Agzimdan cikar cikmaz fark ettim ne dedigimi.
Yanlışlıkla çevremizdekilere farklı isimlerle sesleniriz öyle olmuş seninki de rahatsız olsa sorardı bence duymadıysa hatırlatma sen kimi düşünüyosun filan demesin.

Yanlışlıkla çevremizdekilere farklı isimlerle sesleniriz öyle olmuş seninki de rahatsız olsa sorardı bence duymadıysa hatırlatma sen kimi düşünüyosun filan demesin.

Bence hiç kurcalama, eğer sorarsa açıklama yaparsın. Şimdi duymadıysa durduk yere aklını karıştırma.

Iste bu arada kendi kendimi yerim artik

Kurcalama diyorsunuz yani : (

Başka birini düşünmeden, agzindan başka birinin ismi ccikmaz cocuk degiliz hicbirimiz. Sitede çocuklarda var ama onlar şuan başka bir baslik altında sevgilisine kacmayi düşünüyor, biz onlardan değiliz. Yeme bizi

Ben şuan o nasıl bir heyecandır ki öyle özel bir anda bu çirkinliğe göz yumduracak onu düşünüyorum..
Sevgilin çok rahat olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…