- 4 Aralık 2014
- 80
- 41
- 18
- Konu Sahibi golgedekikiz
-
Ben de. "Ne dedin ne dedin" diye kukreyip kavga cikartirdim valla. Bunu benim demem cok ironik oldu farkindayim.Duymamiştir duyduysa tepki vermemesi çok düşündürücü.
Mesela ben böyle bir şeye asla tepkisiz kalamazdim tokati yapiştirirdim.
demek ki o da farkında olmadan başkasını düşünuyormuş
duymadığına göre
Cok degil aslinda. Bu konuda en mantikli varsayimim sevgilimin o esnada beni dinlemiyor olmasi. Ya da bana yuksek sesli geldi ama aslinda kisik sesle soyledim duymadi. Bilmiyorum. Belki dediginiz gibi baska bir seye benzetti.Sevgilinin ve diğer söylediğin kişinin ismi benziyormu belki ondan anlamamıstir. Aycan Tarcan gibi nebilim
Ay nolur hararet olmasin, surada fikir almak icin bir sey sordum olay molay cikmasin : (bu gede de hiç hararetli bir konu yok biraz sıkıcı mı ne
hahahaha aynen ya isim ile seslenmek dusundumde cixx olmuyor guzel seyler soyleniyor da isimde neymisbu arada hiç isim sayıklamadım ben ya :)
o işi esnasında ...zaten hiç seksi bir ismi yok :)
katiliyorumBaşka birini düşünmeden, agzindan başka birinin ismi ccikmaz cocuk degiliz hicbirimiz. Sitede çocuklarda var ama onlar şuan başka bir baslik altında sevgilisine kacmayi düşünüyor, biz onlardan değiliz. Yeme bizi
yani hararetli bir konu olmadığından senin konunda takılıyorum demek istedim..yok canım ne olay çıkacak komik sadece :))Cok degil aslinda. Bu konuda en mantikli varsayimim sevgilimin o esnada beni dinlemiyor olmasi. Ya da bana yuksek sesli geldi ama aslinda kisik sesle soyledim duymadi. Bilmiyorum. Belki dediginiz gibi baska bir seye benzetti.
Ay nolur hararet olmasin, surada fikir almak icin bir sey sordum olay molay cikmasin : (
Bir de ayiptir soylemesi ben ara ara bir seyler derim, adam artik beni dinlemiyor mu acaba
bugünde farklı bir isimle seslenirsin.... fark ederse..... ne diyorsun sen derse...... kızma aşkım kaç gündür öyle uçuyorsun ki hiç beni duymuyorsun.... buda benim çok hoşuma gidiyor.... bugün de acaba ne kadar yükseklerdesin diye yine söyleyim dedim ama maalesef bakıyorum ki bugün fazla yükselememişsin üzüldüm dersin....
bazen böyle konular oluyor işte gıdıklıyor insanı... yazmadan duramıyorum....çok çakalsın valla :) helal olsun
Bknz. rahat batması
bkz. dertsiz başına dert aramak
bkz. kaşınmak
ilişkili sözcükler: sex, cinsellik, terkedilmek, sevgilim terk etti napabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?