Sevgilime baska isimle seslendim ama anladi mi emin degilim

Ben de burayı anlamadım zaten. Bi insanı düşünmeden öylesine ağzımızdan ismi çıkmaz ki. Tamam çıkar da, gün içinde dil sürçer bişey olur, ama yatakta nasıl olabilir böyle bişey.

Ya bilincaltimda bir sekilde varmis demek ki, yalan soyleyecek halim yok. Bir sekilde olmasa agzimdan cikmaz ama vallahi bilincli olarak dusunmuyordum ya, olmus bitmis bir sey, uzun zamandir da sevgilimle beraberim.
Bilincaltim abartti : (

...ya da duysa da o da başkasını düşündüğü için hoşgördü ve keyfini bozmadı.
Çok mu fesatım ne?

Böyle bir şey nasıl sorulur ki? Bırak dağınık kalsın.

Hehe yalnız arkadaşlar farkettiniz mi? Önceden olsa adını söyleme olayını bırakır,sen erkek arkadaşınla nasıl böyle şeyler yaşarsın felan derdik.N'oluyor bize?
Aman caktirmayin : )

...ya da duysa da o da başkasını düşündüğü için hoşgördü ve keyfini bozmadı.
Çok mu fesatım ne?

Böyle bir şey nasıl sorulur ki? Bırak dağınık kalsın.
Direkt degil tabii de iste bir sekilde agzini arayabilir miyim diye dusundum... Ama genel kani hic kurcalamamam yonunde.

Duymamiştir duyduysa tepki vermemesi çok düşündürücü.
Mesela ben böyle bir şeye asla tepkisiz kalamazdim tokati yapiştirirdim.

Hehe yalnız arkadaşlar farkettiniz mi? Önceden olsa adını söyleme olayını bırakır,sen erkek arkadaşınla nasıl böyle şeyler yaşarsın felan derdik.N'oluyor bize?
bende siteye takılınca öğrendim yaww millet amma da sevişiyormuş..çok sevişken insanlarmışız da benim haberim yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…