- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi golgedekikiz
-
Ben de burayı anlamadım zaten. Bi insanı düşünmeden öylesine ağzımızdan ismi çıkmaz ki. Tamam çıkar da, gün içinde dil sürçer bişey olur, ama yatakta nasıl olabilir böyle bişey.Başka birini düşünmeden, agzindan başka birinin ismi ccikmaz cocuk degiliz hicbirimiz. Sitede çocuklarda var ama onlar şuan başka bir baslik altında sevgilisine kacmayi düşünüyor, biz onlardan değiliz. Yeme bizi
:):) daha tatminkar şeyler söylenmeliDaha da ileri gidebilirsin nasıl olsa anlamıyorlarmış dediklerimizi baksana, öküzüm, sığırım falan
Ya bilincaltimda bir sekilde varmis demek ki, yalan soyleyecek halim yok. Bir sekilde olmasa agzimdan cikmaz ama vallahi bilincli olarak dusunmuyordum ya, olmus bitmis bir sey, uzun zamandir da sevgilimle beraberim.Başka birini düşünmeden, agzindan başka birinin ismi ccikmaz cocuk degiliz hicbirimiz. Sitede çocuklarda var ama onlar şuan başka bir baslik altında sevgilisine kacmayi düşünüyor, biz onlardan değiliz. Yeme bizi
bilinçaltının oyunları işte matmazel farkında değilBen de burayı anlamadım zaten. Bi insanı düşünmeden öylesine ağzımızdan ismi çıkmaz ki. Tamam çıkar da, gün içinde dil sürçer bişey olur, ama yatakta nasıl olabilir böyle bişey.
bu işin doğasında biraz da gürültü var senin sesin arada kaynamıştır belki :))
Hahaha Grahaaam gece gece icat cikarmabaşka isimle seslenmek '' graahhaammm''
Ay Allah korusun, boyle bir sey hosuna gidiyorsa daha kotu : (Zuhahabelki de fantezi yaptigini düşünmüştür hoşuna gitmistir bu da bi ihtimal
Erkeklerden herşey beklenir valla bilimicimAy Allah korusun, boyle bir sey hosuna gidiyorsa daha kotu : (
işteee sonu banyoda biten gece icatları bunlarHahaha Grahaaam gece gece icat cikarma
Resmen gece gece icat cikardim ama ben
Aman caktirmayin : )Hehe yalnız arkadaşlar farkettiniz mi? Önceden olsa adını söyleme olayını bırakır,sen erkek arkadaşınla nasıl böyle şeyler yaşarsın felan derdik.N'oluyor bize?
Direkt degil tabii de iste bir sekilde agzini arayabilir miyim diye dusundum... Ama genel kani hic kurcalamamam yonunde....ya da duysa da o da başkasını düşündüğü için hoşgördü ve keyfini bozmadı.
Çok mu fesatım ne?
Böyle bir şey nasıl sorulur ki? Bırak dağınık kalsın.
Bir de ayiptir soylemesi ben ara ara bir seyler derim, adam artik beni dinlemiyor mu acabaAdam zevkten duymamıştır bile belki
Bak Buda olabilir. Bence duymuş olsaydı o an tepki verirdiBir de ayiptir soylemesi ben ara ara bir seyler derim, adam artik beni dinlemiyor mu acaba
bende siteye takılınca öğrendim yaww millet amma da sevişiyormuş..çok sevişken insanlarmışız da benim haberim yokmuşHehe yalnız arkadaşlar farkettiniz mi? Önceden olsa adını söyleme olayını bırakır,sen erkek arkadaşınla nasıl böyle şeyler yaşarsın felan derdik.N'oluyor bize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?