Arkadaşlar 1.5 aylık bir ilişkim var. Sevgilimle gayet iyi anlaşıyorduk, herhangi bir sorun yaşamadık. Bir iki ufak anlaşmazlık oldu konuşup çözdük. Son derece ilgili sevgi doluydu. Birkaç gündür bir tuhaf. Şuan uzak bir şehirdeyim. Her gün her dakka beni görüntülü arayan adam 3 gündür görüntülüyü bırakın normal dahi aramıyor. Mesajlaşıyoruz sadece. Konuşmaları normal aşkım bitanem diyor ama sürekli yarıda kalıyor konuşmalar. Eskiden bir açıklama yapmadan ortadan kaybolmazdı. Mesajlaşırken görüyor cevap yazmıyor. Mesajıma cevap vermeyip Sosyal medyada şarkı paylaşıyor. Değişik değişik hareketler. En sonunda dayanamadım sordum neyin var diye. Benden bir anda uzaklaştın çeşmi siyahım şarkısını paylaşmalar falan unutamadığın biri falan mı var unutamadığını mı anladın diye sordum açıkça. Beni sevdiğini aklında başka kimse olmadığını babasını çok özlediğini o şarkının babasının en çok sevdiği şarkı olduğunu söyledi. İkimizin de babası vefat etti. Babasıyla alalalı konuştuk dertleştik biraz seni üzdüysem özür dilerim dedi. Biraz dertlenmiş içmiş içince de duygusala bağlıyormuş falan. Problemi çözdük derken bugün gene aynı. Benimle alakalı bir problemi olmadığını duygularının aynı şekilde çok yoğun olduğunu bir değişiklik olmadığını dile getirdi. Ama yok bir farklılık var. Ne olduğunu çözemedim, sizce nasıl davranmalıyım