Sevgilimin işi son zamanlarda biraz stresli, bu yüzden bana olur olmadık patlıyordu. Hoşgörmeye çalışıyordum geçecek diye ama bugün daha kötü oldu. Bana bir eşyasının yerini sordu (kısa süreliğine bir şehre taşındık, sevgilim çalışıyor ben çalışmıyorum. Evle ilgili her şeyle ben ilgileniyorum ama daha bir düzen oturtamadım.) ben de hatırlayamadım bir türlü ve bu yüzden bana sorumsuz, düzensiz olduğumu vs söyledi. Ben de kendimi savunurken biraz sesimi yükselttim, tartışma daha çok büyüdü ve bana tokat attı. Ben hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım, 16 sene ailemle yaşadım ki ergenlikte baya asiydim ve o en kötü zamanımda bile en fazla odama yollanmışımdır, ailemde böyle birşey hiç görmedim bu yüzden şok yaşadım resmen. Küfür ettim ona, defolup gitmesini vs söyledim. O da bana kirayı da faturaları da kendinin ödediğini ve hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. Kendim çıkıp dolaştım biraz, eve geri döndüğümde hatasını anladığını umuyordum ama bana aşırı tepki verdiğimi ve abarttığımı söyledi. Tekrar kavga ettik ve bu sefer kendi gitti, saatlerdir yok. Az önce de bana bu gece eve gelmeyeceğini söyledi ve beni engelledi. Şuan ona aşırı kızgınım, benden özür dilemesini bekliyorum ve bunu yapmaması beni daha da çok sinirlendiriyor. Biraz sakinleşeyim diye buraya yazdım, gerçek hayatta kimseye anlatamam.