• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime Evlilik Konusunu Nasıl Açmalıyım

burjuva1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2024
84
-10
6
Kızlar merhaba. Konuştuğum kişiyle 2 aydırlık konuşuyoruz. Daha öncede bu tarz bi konu açmıştım. İlgisiz olduğuna dair. Buna yönelik hiç bi şey demedim ama o eskiye göre düzeldi. 2 günde bir buluşuruz. Buluşunca 5,6 saat vakit geçiririz falan. Ama günaydın iyi geceler mesajı yok yani her gün atmaz nadir canı isterse atıyor. Sizce sevgili bu tarz mesajları atmalı mı ? Gereksiz istek mi ? Mesela gün içinde yazmadım kendisi aradı konuştuk falan.
Bunları da geçtim ben başta söyledim evliliğe giden bir ilişki istediğimi. O da ben de düşünüyorum ama birbirimizi iyi tanımalıyız falan dedi haklı da tabii. Ama ben 5,6 ay içinde tanıyıp evlenmek istiyorum. Biyolojik saatten dolayı (33 yaşındayım ) Geçikmişim gibi hissediyorum. Onun araba alma hayali var. 6 ay sonra alacağım falan dedi. Yani bu durumda evlilik daha da gecikecek gibi, kredi de çekecek vs Geç olacak ya da evlilik olmayacak bir ilişkiye emek vermek istemiyorum. Bunu ona nasıl demeliyim zamanla fikri değişir evlilik düşünür mü ya da ? Evlenince birlikte de araba alırız sonuçta ama o arabaya takmış durumda .

Daha mesaj atmaktan aciz adamla evlilik zor bence. 2 aydır tanıştığınız adamla evlenmek risk değil mi hanımefendi? Biyolojik saatim geçiyor diye yanlış bir tercih yapma ihtimalini göze alıyorsunuz. Yaşınızda da bir şey yok millet 35-37sinde evleniyor artık

Kızlar merhaba. Konuştuğum kişiyle 2 aydırlık konuşuyoruz. Daha öncede bu tarz bi konu açmıştım. İlgisiz olduğuna dair. Buna yönelik hiç bi şey demedim ama o eskiye göre düzeldi. 2 günde bir buluşuruz. Buluşunca 5,6 saat vakit geçiririz falan. Ama günaydın iyi geceler mesajı yok yani her gün atmaz nadir canı isterse atıyor. Sizce sevgili bu tarz mesajları atmalı mı ? Gereksiz istek mi ? Mesela gün içinde yazmadım kendisi aradı konuştuk falan.
Bunları da geçtim ben başta söyledim evliliğe giden bir ilişki istediğimi. O da ben de düşünüyorum ama birbirimizi iyi tanımalıyız falan dedi haklı da tabii. Ama ben 5,6 ay içinde tanıyıp evlenmek istiyorum. Biyolojik saatten dolayı (33 yaşındayım ) Geçikmişim gibi hissediyorum. Onun araba alma hayali var. 6 ay sonra alacağım falan dedi. Yani bu durumda evlilik daha da gecikecek gibi, kredi de çekecek vs Geç olacak ya da evlilik olmayacak bir ilişkiye emek vermek istemiyorum. Bunu ona nasıl demeliyim zamanla fikri değişir evlilik düşünür mü ya da ? Evlenince birlikte de araba alırız sonuçta ama o arabaya takmış durumda .

Sevgilinizin ilgisizliğinden şikayetcisiniz ama evlenmek istiyorsunuz. Evlenince değişir gibi bir hayaliniz varsa buralarda tonla böyle konu var. Okumanızı tavsiye ederim.

2 aydırlık kelimesinden sonrasını okumamalıydım ama okudum. Biyolojik saat için evlenilmez.
Adamın başka hedefleri var. Kredi filan ödeyecek demek ki evlilik için bir birikimi de yok.
Tabi ki birlikte de alabilirsiniz arabayı ama o öyle düşünmüyor.
Konu başlığındaki soruya gelince.
Evliliğe nasıl ikna ederim diye okudum.
Edemezsin. Onun da istemesi lazım.
Çok aşık değilsen kafanda soru işaretleri varsa vaktini kaybetme derim.

Bence hergüb Günaydın iyi geceler mesajı bana da gereksiz geliyor.
Sonuçta belli bir yaşa gelmişsiniz.
2 günde bir buluşmakta normal bence.
Fakat ben sizin kafa yapınızı garip buldum evliliğe dair.
Evlenmeyi çok istiyor olabilirsiniz ama sırf biyolojik saat yok yaşım geçiyor diye 2 aydır tanıdığınız birine böyle yaklaşılmaz.
Ayrıca adam size demiş araba almak istiyorum diye bunu dert etmiş bunu önemsiyor demek ki bırakın ne istiyorsa yapsın.
Hatta yapabiliyor mu bi görün bakalım 6 ay sonra alacağım demiş bakın bakalım ekonomik olarak istikrarlı biri mi ?

Bence evlilik konusu açmayın
zaten siz baştan söylemişsiniz niyetinizi
Beyefendi araba almaktan bahsetmişse
Önceliği araba almak, evlilik değildir
Hem zaten çok erken bu konuları açmak için
Seviyorsanız zamana bırakın hem tanımış olursunuz

Bende mesaj ilgi beklerim sizin gibi

İki aydır tanıdığınız adama evlilik konusu açıp bir de evlendikten sonra arabayı birlikte alırız mı diyeceksiniz?
Yok, konu sahibi adama bir araba alsın, kendisinin varsa direkt nikah dairesine gitsinler. :))

İnsan 5-6 ayda sınıf arkadaşını ancak tanır, o da az çok. Ama konu sahibi evlenmek istiyor.

Daha ortada gözle görülür bir iletişim yok. Ben böyle bırak evlenmeyi arkadaş olmam. Adamın " önce birbirimizi tanıyalım " demesine sonuna kadar katılıyorum.

Böyle paldır küldür yola çıkan yolda kalır.
Konu sahibi ille de çocuk, ille de çocuk diyorsa adamla hemen evlensin, hemen de çocuk yapsın. Ama 1-2 sene içinde ayrılıp çocuğuna tek bakmayı da göze alsın.

Daha mesaj atmaktan aciz adamla evlilik zor bence. 2 aydır tanıştığınız adamla evlenmek risk değil mi hanımefendi? Biyolojik saatim geçiyor diye yanlış bir tercih yapma ihtimalini göze alıyorsunuz. Yaşınızda da bir şey yok millet 35-37sinde evleniyor artık
35,37 de evleniyor diye normal diyemeyiz. Yanlış anlaşılmasın herkesin kendi hayatı, kendi tercihleri. Ama genç anne olup çocuğumunla yaş farkımın uçurum olmamasını isterdim ama nasip kısmet. Yanlış olmasın tabii hayırlısı

Daha 2 aydır tanışıyorsunuz ve evlilik için 5-6 ay tanışma çok kısa süre. Ayrıca biyolojik saatiniz geçmiyor, 33 yaş gayet genç bir yaş. Size mesaj atmaya bile üşenen,ilgisiz sevgilinizle eğer evlenirseniz evde iki yabancı gibi oturursunuz. Sohbet etmek, anlaşılmak en büyük ihtiyaçlarımızdan biri. Bunu iyice bir düşünün derim. Bu işler aceleye gelmez.

Daha şimdiden mesaj yazmıyor. Aynı evin içinde ev arkadaşı olursunuz. Ayrıca beş altı ayda kimi ne kadar tanıyabilirsiniz
Yaş ilerledikçe mesajlaşma saçma mı geliyor bilmiyorum işte ani karar verip pişman olmak da istemiyorum

Yok, konu sahibi adama bir araba alsın, kendisinin varsa direkt nikah dairesine gitsinler. :))

İnsan 5-6 ayda sınıf arkadaşını ancak tanır, o da az çok. Ama konu sahibi evlenmek istiyor.

Daha ortada gözle görülür bir iletişim yok. Ben böyle bırak evlenmeyi arkadaş olmam. Adamın " önce birbirimizi tanıyalım " demesine sonuna kadar katılıyorum.

Böyle paldır küldür yola çıkan yolda kalır.
Konu sahibi ille de çocuk, ille de çocuk diyorsa adamla hemen evlensin, hemen de çocuk yapsın. Ama 1-2 sene içinde ayrılıp çocuğuna tek bakmayı da göze alsın.
Gun ıcınde sohbet bile edemedikleri adamla çocuk mu yapacakmış

Bence hergüb Günaydın iyi geceler mesajı bana da gereksiz geliyor.
Sonuçta belli bir yaşa gelmişsiniz.
2 günde bir buluşmakta normal bence.
Fakat ben sizin kafa yapınızı garip buldum evliliğe dair.
Evlenmeyi çok istiyor olabilirsiniz ama sırf biyolojik saat yok yaşım geçiyor diye 2 aydır tanıdığınız birine böyle yaklaşılmaz.
Ayrıca adam size demiş araba almak istiyorum diye bunu dert etmiş bunu önemsiyor demek ki bırakın ne istiyorsa yapsın.
Hatta yapabiliyor mu bi görün bakalım 6 ay sonra alacağım demiş bakın bakalım ekonomik olarak istikrarlı biri mi ?
Ben yaştan dolayı panikledim sanırım. Emek verip 1 sene sonunda evliliğe bağlanmazsa aşırı üzülürüm

Back
X