Sevgilime güvenemiyorum?

bizbozdukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
70
-3
3
33
Her zaman kavga cikariyorum , hep kafamda kurup aldattigini dusunuyorum , (onceki iliskilerimde cok aldatildigim icin her erkek aldatirmis gibime geliyor) cok dusunuyorum , cıdden napicagimi bilmiyorum o da bikti bende , ama cidden cok seviyorum tek sıkıntı guvenememem, bide sey var mesela sureklı instagram hesabini stalklayip takipcisi artmis mi kac kizi takip ediyor diye bakiyorum ve haliyle deliriyorum, ne yapicam ayril diyeceksiniz ama nereye kadar gidicek boyle , cunku her iliski yasadigim erkekte boyle olmaya basladim ,coguda ayni sebepten bitiyor zaten(guvenmemem sureklı kavga cikarmam sebebiyle) napicam ben?

Her insan aldatır diye bir kural yok. Bir önceki yaptı diye faturayı hayatınızda şu anda olan kişiye kesmeniz çok yanlış.

Psikolojik olarak imkanınız var ise önce destek alın sonra hayatınıza birisini alın.

Her zaman kavga cikariyorum , hep kafamda kurup aldattigini dusunuyorum , (onceki iliskilerimde cok aldatildigim icin her erkek aldatirmis gibime geliyor) cok dusunuyorum , cıdden napicagimi bilmiyorum o da bikti bende , ama cidden cok seviyorum tek sıkıntı guvenememem, bide sey var mesela sureklı instagram hesabini stalklayip takipcisi artmis mi kac kizi takip ediyor diye bakiyorum ve haliyle deliriyorum, ne yapicam ayril diyeceksiniz ama nereye kadar gidicek boyle , cunku her iliski yasadigim erkekte boyle olmaya basladim ,coguda ayni sebepten bitiyor zaten(guvenmemem sureklı kavga cikarmam sebebiyle) napicam ben?

30 yaşındaymışsınız. Erkek arkadaşınız kaç yaşında ? İlişkinizi, geçmiş ilişkilerinizden bağımsız olarak değerlendirin. Mevcut ilişkinizde güveninizi sarsacak bir olay yaşandı mı ?

30 yaşındaymışsınız. Erkek arkadaşınız kaç yaşında ? İlişkinizi, geçmiş ilişkilerinizden bağımsız olarak değerlendirin. Mevcut ilişkinizde güveninizi sarsacak bir olay yaşandı mı ?
Biz onceden sevgiliydik , sonra ben buna yıne hergun aldatiyosum baskilari yapmistim ayrilmistik , sonra tekrardan konusmaya basladik iste yıne guvenemıyorum , ve evet bi kac olaydan supheleniyorum ama emin degilim , seviyor gibi de bilmiyorum cidden

Biz onceden sevgiliydik , sonra ben buna yıne hergun aldatiyosum baskilari yapmistim ayrilmistik , sonra tekrardan konusmaya basladik iste yıne guvenemıyorum , ve evet bi kac olaydan supheleniyorum ama emin degilim , seviyor gibi de bilmiyorum cidden

Yaşlarınız kaç ?Çalışıyor musunuz, öğrenci misiniz ? Ayrıldıktan ne kadar sonra yeniden konuşmaya başladınız ? Ayrılığınız sırasında ikinizde başka insanlarla görüştünüz mü ?

1. Hep kavga cikaran biri oldugun icin yakin zamanda ayrilacak, haberin olsun. Fazla naz asik usandirir
2. Ciddi anlamda destek almazsan, bundan sonrakinde de aynisini yapacagin icin yine yalniz kalacaksin
3. Erkeklere guven, cok iyileri vardir gibi masal dunyasi elbette yok, ancak bu supheyle yasama hissi senin hayatini cehenneme cevirir.

Hep bunu düşünerek yaşayamazsınız evet ortada bariz şüpheler varsa üstüne gidin tamam ama sırf takipçi sayısı arttı diye paranoya yapılmaz ki. Güvenmek ve kulağınızı vesveselere kapatmak zorundasınız yoksa yeryüzünde kimseyle bir hayat kuramazsınız. Bunun sonu yok.

Kendine güven farklı hobiler bul kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin . Hayatına kim girerse girsin kendine bu kötülüğü yapma aldatan zaten kendini aldatır ve önüne geçemezsin rahat ol derim

İnternetten bulduysan ortak tanıdık yoksa illaki güven problemi olur.

Zamanını evde geçiriyorsan böyle kuruntular yapman muhtemel. Güvenmeyi öğrenmeniz lazım herkes aynı değildir. Böyle kontrol ederek aldatmayı da engelleyemezsin yapan yapar

Oluruna bırakmaya çalışın herkes aynı olacak diye bir kaide yok ha aynı mı oldu erkenden postalayın gitsin siz üzüleceğinize onlar üzülsün biraz

Back
X