- 18 Ocak 2018
- 2.958
- 7.952
- 158
- 33
- Konu Sahibi byebyeblackbird
Ya en son olay şöyle. Ayni is yerinde çalışıyoruz ama beraberiz gibi birsey söylemedik iş yerinde el ele de değiliz ama herkes anlıyor bir şekilde. Bu aralar çok yoğun çalışıyoruz ve sabah ben benim öğleden sonramin boş olduğunu fark ettim (yine iş yerinde oluyorum ama boşum) ona çok sevindim onun da öğleden sonra doktor randevusu vardı a sen bossan o zaman benim yerime sen geçersin dedi ben de o an biraz ofladim. Sonra tamam gitmeyeceğim dedi ve ondan defalarca özür diledim. İşte bir kere işi düşmüş ben de mırın kırın etmişim bu da gitmezmiş. Baya ısrar ettim git doktora ben bakayım öğleden sonra dedim sonra gitti ben de onun yerine çalışıyordum. O da doktordan sonra tekrar geldi. (Gelme demiştim ben sabah ofladigim için doktordan sonra koşa koşa gelmiş.) Biz iki kisi olunca orada 2 tane erkek personel fısır fısır konuşup güldüler benle ilgili. Gerçekten görmeliydin aşırı derecede yavşak tipler. Ben de akşam sevgilime patladım doktordan sonra gelme dedim, sırf inatlastigin için geldin, 2 kişi olunca sevgilisine kiyamamis gibi konuştular beni onlara meze ettin vs diye başlayıp bir sürü şey soyledim.Ofke sebepleri nelerdir peki, bu kadar hakareti hak edecek ne yapiyor bu adam?
Yaptığımız işin mahiyetini tam yazmadığım için saçma gibi gelmiş olabilir özetle böyle