- 28 Temmuz 2020
- 9
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi Karamsar kedi
Hepinize merhaba. Sevgilimle neredeyse 1 yıldır beraberiz üniversiteden tanıştık. Ilişkimizi ve onu çok seviyordum bana karşı hep çok saygılıydı ve beni sevdiğini de biliyorum ben de aynı şekilde onu seviyorum. Normal zamanlarda çok fazla vakit geçiriyorduk her şeyi beraber yapıyorduk. Buna rağmen bana ailevi problemlerini anlatmadı. Üzüldüm ama belli etmedim üstelemedim de ne zaman istersen anlatabilirsin dedim. Pandemi sürecinde memleketlerimize gitmez zorunda kaldık. Bu ayrı olduğumuz süreçte beni çok az arıyordu. Ama bir gün ortak bir kız arkadaşımız var onunla beraber 3ümüz konuşalım dedi. Ben de bu duruma sinir oldum çünkü beni tek başına aramıyor ama kız olunca gayet arayabiliyor. Ben de tartıştım onunla. Kısa bir süre sonra bana eski sevgilim yazdı. Tekrar olma niyetiyle değil de arkadaş olmak için. Ben de kendisine çok değer veriyorum ve konuşmaktan keyif alıyorum ama bu durum sevgilimi rahatsız edebilir diye düşünüp ona sordum o da beni rahatsız eder ama kararı sana bırakıyorum dedi, ardından da yaşadığı bir olayı anlattı. Eski sevgilisi aynı zamanda yakın arkadaşıymış ve benle olduktan sonra kıza konuşmayalım vs demiş ama bana anlattığında şöyle bir şey kullandı "hâlâ bana yazıyor ve bu duruma çok kızıyor bir iki mesajla konuyu kapatıyorum." O an tepki vermedim sonradan dank etti ve sorular sordum niye yazıyor ne konuşuyorsunuz neden numarası kayıtlı bu sorduklarıma asla net bir cevap veremedi dediği tek şey ben seni çok seviyorum kaybetmeyi göze alır mıyım tarzında cümleler oldu ve konuşmayı silmişti. Bu yüzden ben ona karşı güvenimi yitirdim. Ben kıskanç biri değilim asla kız arkadaşlarına karışmam çünkü o bana arkadaşım dediyse bitmiştir ona öyle güvenirdim. Bana bu durumdan bahsetse ben sorun yapmayacaktım eğer niyetleri arkadaşlık olsaydı. Sonrasında ben ona bitirelim demedim sadece düşünmek için vakit istiyorum dedim. 1ay önce yaşandı olay. Benim hâlâ içim soğumadı ve hâlâ güvenmiyorum. O da benden geri dönüt bekliyor bu sırada ara sıra yazdı ve konuşmayı sürdürmedim. Bu durumda olduğumuz için çok üzgünüm ama ne yapabilirim bilmiyorum bazen ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Çok fazla uzattım biliyorum buraya kadar geldiyseniz çok teşekkür ederim son bir şey daha eklemek istiyorum ben ona konuşmak istemiyorum dediğim zaman bana ilişkimiz boyunca anlatmadığı problemlerini anlattı bunu yapmaktaki amacı sizce ne olabilir? Okuduğunuz için teşekkür ederim düşüncelerinizi merak ediyorum