Sevgilime haksızlık mı ediyorum?

Karamsar kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
9
2
1
24
Hepinize merhaba. Sevgilimle neredeyse 1 yıldır beraberiz üniversiteden tanıştık. Ilişkimizi ve onu çok seviyordum bana karşı hep çok saygılıydı ve beni sevdiğini de biliyorum ben de aynı şekilde onu seviyorum. Normal zamanlarda çok fazla vakit geçiriyorduk her şeyi beraber yapıyorduk. Buna rağmen bana ailevi problemlerini anlatmadı. Üzüldüm ama belli etmedim üstelemedim de ne zaman istersen anlatabilirsin dedim. Pandemi sürecinde memleketlerimize gitmez zorunda kaldık. Bu ayrı olduğumuz süreçte beni çok az arıyordu. Ama bir gün ortak bir kız arkadaşımız var onunla beraber 3ümüz konuşalım dedi. Ben de bu duruma sinir oldum çünkü beni tek başına aramıyor ama kız olunca gayet arayabiliyor. Ben de tartıştım onunla. Kısa bir süre sonra bana eski sevgilim yazdı. Tekrar olma niyetiyle değil de arkadaş olmak için. Ben de kendisine çok değer veriyorum ve konuşmaktan keyif alıyorum ama bu durum sevgilimi rahatsız edebilir diye düşünüp ona sordum o da beni rahatsız eder ama kararı sana bırakıyorum dedi, ardından da yaşadığı bir olayı anlattı. Eski sevgilisi aynı zamanda yakın arkadaşıymış ve benle olduktan sonra kıza konuşmayalım vs demiş ama bana anlattığında şöyle bir şey kullandı "hâlâ bana yazıyor ve bu duruma çok kızıyor bir iki mesajla konuyu kapatıyorum." O an tepki vermedim sonradan dank etti ve sorular sordum niye yazıyor ne konuşuyorsunuz neden numarası kayıtlı bu sorduklarıma asla net bir cevap veremedi dediği tek şey ben seni çok seviyorum kaybetmeyi göze alır mıyım tarzında cümleler oldu ve konuşmayı silmişti. Bu yüzden ben ona karşı güvenimi yitirdim. Ben kıskanç biri değilim asla kız arkadaşlarına karışmam çünkü o bana arkadaşım dediyse bitmiştir ona öyle güvenirdim. Bana bu durumdan bahsetse ben sorun yapmayacaktım eğer niyetleri arkadaşlık olsaydı. Sonrasında ben ona bitirelim demedim sadece düşünmek için vakit istiyorum dedim. 1ay önce yaşandı olay. Benim hâlâ içim soğumadı ve hâlâ güvenmiyorum. O da benden geri dönüt bekliyor bu sırada ara sıra yazdı ve konuşmayı sürdürmedim. Bu durumda olduğumuz için çok üzgünüm ama ne yapabilirim bilmiyorum bazen ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Çok fazla uzattım biliyorum buraya kadar geldiyseniz çok teşekkür ederim son bir şey daha eklemek istiyorum ben ona konuşmak istemiyorum dediğim zaman bana ilişkimiz boyunca anlatmadığı problemlerini anlattı bunu yapmaktaki amacı sizce ne olabilir? Okuduğunuz için teşekkür ederim düşüncelerinizi merak ediyorum

1.si tepkiniz haklı çünkü sizi cevaplarıyla tatmin edememiş, gizli saklı bir şeyleri olmasa konuşmalarını da silmezdi diye düşünüyorum.
2.si de artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz araya o soğukluk girmiş bir kere. Bu saatten sonra bu ilişki sadece uzatmalara oynar maalesef. Sevgilin senin kadar dürüst değil

ikinizde eski sevgililerinizle görüşüyorsunuz ama ortak bir kız arkadaş olmadan birlikte görüşmüyorsunuz. kesin yanlış anladım 😂
Hayır öyle değil benim eski sevgilim yazınca ben direkt ona sordum sorun olur mu diye ama o zaten ara sıra konuşuyormuş ve mesajlarını da siliyormuş. Ortak arkadaş konusu da beni aramıyor ama arkadaşımız konuşalım deyince 3 kişi beraber konuşalım diyor.

1.si tepkiniz haklı çünkü sizi cevaplarıyla tatmin edememiş, gizli saklı bir şeyleri olmasa konuşmalarını da silmezdi diye düşünüyorum.
2.si de artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz araya o soğukluk girmiş bir kere. Bu saatten sonra bu ilişki sadece uzatmalara oynar maalesef. Sevgilin senin kadar dürüst değil
O okula döndüğümüz zaman her şeyi düzeltebileceğini sanıyor öte yandan ben de ayrıyken mesajla ayrılma konuşması yapmaya pek niyetli değilim en azından yüz yüze ortak bir karara varabiliriz ve birbirimizi anlayabiliriz diye düşünüyorum

Aranızdaki fark, sen eski sevgilin yazınca ona o an soylemıssin.
Onun eski sevgılısı ile yazıstıgını sen soyleyınce ogrenmissin, eskı sevgilin sana yazmasa bilmeyecektin.
Ben rahatsız olurdum.
Zaten benimle basbasa konusmak yerine, konusmaya ınsan alıp gelmesi ayrıca sıkıcı.
Haksızlık ettıgını dusunmuyorum senın.

İkiniz de eski sevgililerinizle konuşmayın bence. Adı üstünde eski.

Nasıl arkadaş oluyorsunuz ki eski sevgililerinizle? Bir de üçünüz sohbet ediyorsunuz falan :olamaz:

Yargılamayacağım, yargılamayacağım...
Sanırım yanlış anladınız üçümüz sohbet edelim derken ikimizin ortak arkadaşı var onunla konuşalım dedi

Sevgilim , Biliyor musun ben eski sevgilimle arkadaş oldum. Aaa ne tesadüf bende oldum, ama yazışıp siliyorum. Aaa ilginçmiş ben kıskanç değilim olabilir, sana saygı duyuyorum. Beni arasana ikimiz özel görüşelim Adana aradan çıksın, çık aradan adana, çıkamam bensiz görüşemezsiz, ben katalizörüm.İlişkinin çimentosuyum.

Sevgilim , Biliyor musun ben eski sevgilimle arkadaş oldum. Aaa ne tesadüf bende oldum, ama yazışıp siliyorum. Aaa ilginçmiş ben kıskanç değilim olabilir, sana saygı duyuyorum. Beni arasana ikimiz özel görüşelim Adana aradan çıksın, çık aradan adana, çıkamam bensiz görüşemezsiz, ben katalizörüm.İlişkinin çimentosuyum.
Ahahhaha biraz ona döndü ama ben zaten eski sevgilimle arkadaş olmadım önce ona sordum onun hiç bahsetmemesi benim güvenimi sarstı

İlişkiler birbirlerinin hayatına ambargo koymak değildir. Ancak ortada çok yanlış bir şey var, erkek arkadaşınız arkanızdan iş çeviriyor. Size baştan gelseydi eski sevgilisi ike arkadaş olarak görüşmek istediğini söylese bekli kızardınız ama en azından güvenirdiniz, zaten amaç arkadaşlık olsa gizlide olmazdı, sizin gibi açık açaık sorardı, anladığım kadarı ile erkek arkadaşınız eski sevgilisini yedeğe atmış, konuşma içeriklerini silmeside bundan bence, siz böyle bir olayla gelince belkide sizin bu dururmu öğrendiğinizi onu denediğinzi düşündüğü için dökülmüş sadece. Kaldı ki eski sevgili ile tamam küs kalmazsın, görürsen selamını verirsin ama samimi arkadaş olarak görüşmek bizim milletimize gelen bir durum değildir, belki istisnalar vardır ama böyle ilişkilerde çoğunlukla taraflardan biri sapıtıyor, zaten de çoğu kişi bu durumu sevgilisinden umudu kesmediğinden iletişimde kalmak için kullanıyor.

Onu bunu bilmem aşık olan kişi öyle ara sıra arayıp konuşmak istemez. Konuşmak için başka bir arkadaşın da katılımını beklemez... Sabahlara kadar konuş telefonu kapatmaya kıyamaz öyle diyeyim (tabi karşılıklı)(ve aşk durumunda sevgi demiyorum)

Back
X