• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime iğrençsin dediğim için benden ayrıldı

19-20 dedim
Ergenlikle ne alakası varsa çevremden hep olgun bir insan oldugum söylenir ama şu sitede en agır ergen gibi görüldüm

birbirinize yaklaşımınız öyle cünkü...
hattı onun üstüne kapattırıcam vs. tamam git kapattır oda sende rahat et.
yada adama calış para kazan demeler vs. bunlar hoş gözükmüyor.
tabiki calışmıyosa calışma istedigi yoksa söylersin 1-2 kez sonrası seni ilgilendirmez
annesi babası karışmıyoken yada karışamıyoken sana noluyoki. daha ortada evliliğin e si yokken:ssz:

sana sert eleştiri gelebilir bazı söylemlerimiz... birde yabancı bi gözlük takıp öyle oku.
yazılanları ve yazdıklarını...
sen daha cok hırcın cvp veriyosun kabul et lütfen:34:

birbirinize yaklaşımınız öyle cünkü...
hattı onun üstüne kapattırıcam vs. tamam git kapattır oda sende rahat et.
yada adama calış para kazan demeler vs. bunlar hoş gözükmüyor.
tabiki calışmıyosa calışma istedigi yoksa söylersin 1-2 kez sonrası seni ilgilendirmez
annesi babası karışmıyoken yada karışamıyoken sana noluyoki. daha ortada evliliğin e si yokken:ssz:

sana sert eleştiri gelebilir bazı söylemlerimiz... birde yabancı bi gözlük takıp öyle oku.
yazılanları ve yazdıklarını...
sen daha cok hırcın cvp veriyosun kabul et lütfen:34:

Ben agresif oldugumu kabul ettim zaten hatamı da kabul ettim hala ergen şu bu. 35-40 yaşın da kadınların gelip burada dalga geçmesi de benı sinirlendiriyo gencsin de yaşayıp görceksin de ama ergensin filan olgun birine yakışmıyo en azından. Ben ilşkim çok doğru diye savunmuyorum ki

Ben agresif oldugumu kabul ettim zaten hatamı da kabul ettim hala ergen şu bu. 35-40 yaşın da kadınların gelip burada dalga geçmesi de benı sinirlendiriyo gencsin de yaşayıp görceksin de ama ergensin filan olgun birine yakışmıyo en azından. Ben ilşkim çok doğru diye savunmuyorum ki

Bir dakika şimdi yaşım 35-40 arası değil taş bana geldiyse 34.
Şu sitede kimseyle dalga geçmedim, geçmem de..
Ama öyle bir yazıyorsun ki yazıya mizah katmadan olmuyor bir noktadan sonra..
Ergensin falan demedim sen öyle davranarak insanları öyle düşündürüyorsun.

yavrucuğum yorum yapınca da aynısın ki sen :ssz: sadece olumlu yorumlar bekliyorsun olumsuzu görünce de buralarda tepiniyorsun :ssz:

Bir çok olumsuz yoruma haklısınız dedim. Yavrucugunuz filan da değilim. Bir kaç kişi dayanışma kurup birinin üstüne gitmeyi pek seviyosunuz mahallede ki kadınlar gibi. Tuhafsınız valla.

Back
X