- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.159
- 498
- 35
- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
Bence dalga geçiyorsunuz. Ya da adamın kafası karışmış, başka bir kız daha var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya hem yorum yapın diyorlar sonra da akıl dağıtma ee bu ne perhiz ?![]()
Bir çok olumsuz yoruma haklısınız dedim. Yavrucugunuz filan da değilim. Bir kaç kişi dayanışma kurup birinin üstüne gitmeyi pek seviyosunuz mahallede ki kadınlar gibi. Tuhafsınız valla.
Bakalım örnek yorum yapacak şimdi. nasıl yapmamız lazımmış öğrenelim; bundan sonraki konularına öyle giriş yaparız artık.
Bir çok olumsuz yoruma haklısınız dedim. Yavrucugunuz filan da değilim. Bir kaç kişi dayanışma kurup birinin üstüne gitmeyi pek seviyosunuz mahallede ki kadınlar gibi. Tuhafsınız valla.
Bir dakika şimdi yaşım 35-40 arası değil taş bana geldiyse 34.
Şu sitede kimseyle dalga geçmedim, geçmem de..
Ama öyle bir yazıyorsun ki yazıya mizah katmadan olmuyor bir noktadan sonra..
Ergensin falan demedim sen öyle davranarak insanları öyle düşündürüyorsun.
bekliyorum yorumu . bugün de mahalle kadını olduk agresif ergenimiz sayesinde![]()
Sizi kastederek söyledim kendinizle ilgili alanları alıp yorum yapmışsınız işte.
Düşündürmek farklı pat diye söylemk farklı herşeyin bi adabı var.
Biri gelıp bana derdini anlatsa canım sen ergensin benım bu kadar tecrubem var demem diyemem.
Haklısınızdır illaki ama sizin için değil genel sorun hangı konu olursa olsun konu sahibi illa bir köşeye sıkıştırılıyo bir çok konu da fark ettim
Ortada bir sorun varsa tek kişilik değildir. Bu gayet orta da ben hatamı kabullendım zaten.
bak yorumu haksız bulabilirsin her yorumu kabullenmek diye birşey olamaz zaten ama sendeki sıkıntı şu olumsuz yorum yapınca sizin yorumunuza ihtiyacım yoko gidin burdan gibi tavrın var ki bu kk da en nefret edilen tavırdır. kimseyle dayanışma kurduğumuz yok sadece gördüğümüzü söylüyoruz üstüne de gitmem alaycı konuşmaların olmasa alaya alınmazdın buna dikkat et canım. dalga geçilip alaya alınmak istemiyorsan önce kendin alaycı konuşmayacaksın![]()
Ergenimiz diyip durmayın uyarıyorum rahatsız oldum diyorum hala alaycılık. Benden baya büyüksünüz maşallah yaş olarak ama gayet ortada.
Ben 19 o 20. Çok saçma bir neden dimi?
Her konuda başı ben mi çekiyorum da giydirmişsin her şeyi bana?
Yazdıklarımı okursan eğer ön yargılarından sıyrılırsın..
Ama neyse diyeceğim.
Hepsine öyle birşey demedim ben haklısınız diye başladım neredyse her cevapa BenIpek adlı üye hariç. Sadece ona dedim. Ben alaycı konuşmuyorum nasıl cevap verılıyosa öyle cevap verıyorum![]()
bekliyorum yorumu . bugün de mahalle kadını olduk agresif ergenimiz sayesinde![]()
Aslında değil. Sizin bu ayrılığınızın alt yapısı varmış. Arkadaşına iğrençsin denilebilir de insan sevdiğine iğrençsin der mi?
Ayrılıklar hep böyle nedenlerden olmuyor mu?
kendinizce haklı olabilirsiniz ama konu sahibi demek ki 'ergen' kelimesinden rahatsız ve siz hala söylemekte ısrarcısınız.
lütfen düşüncelere önem verin, eğer biri size bir şeyden hoşlanmadığını söylerse ve siz bunda ısrarcıysanız kendinizi sorgulayın.
o haksızsa siz daha çok haksız gözüküyorsunuz.
gayet alaycı konuşuyorsun ipeğe verdiğin cevaplarda dahil dön bir tekrar oku istersen canım![]()
gayet alaycı konuşuyorsun ipeğe verdiğin cevaplarda dahil dön bir tekrar oku istersen canım![]()
kendinizce haklı olabilirsiniz ama konu sahibi demek ki 'ergen' kelimesinden rahatsız ve siz hala söylemekte ısrarcısınız.
lütfen düşüncelere önem verin, eğer biri size bir şeyden hoşlanmadığını söylerse ve siz bunda ısrarcıysanız kendinizi sorgulayın.
o haksızsa siz daha çok haksız gözüküyorsunuz.